[ad_1] به گزارش اقتصادآنلاین، دانشمندان معتقدند که این انفجار عجیب به دلیل توزیع منحصربفرد ایزوتوپ های رادیواکتیو در ماده ستاره مرده رخ داده باشد. گروه بین المللی دانشمندان انفجار غیرعادی جدید از نوع Ia را کشف کردند که با باقی ستاره ها به دلیل درخشش و پرتوافکنی شدید در اولین روز انفجار، فرق داشت. با […]
[ad_1]
به گزارش اقتصادآنلاین، دانشمندان معتقدند که این انفجار عجیب به دلیل توزیع منحصربفرد ایزوتوپ های رادیواکتیو در ماده ستاره مرده رخ داده باشد.
گروه بین المللی دانشمندان انفجار غیرعادی جدید از نوع Ia را کشف کردند که با باقی ستاره ها به دلیل درخشش و پرتوافکنی شدید در اولین روز انفجار، فرق داشت.
با وجود اینکه علت اصلی این واقعه غیرعادی هنوز یک معما باقی مانده است، اخترشناسان حدس می زنند که این اتفاق به دلیل توزیع منحصربفرد ایزوتوپ های رادیواکتیو در ماده ستاره مرده رخ داده باشد.
اطلاعات به روز شده می تواند به شناخت سرشت این نوع جدید انفجار کمک کند که مکانیزم وقوع آن تا کنون مطالعه نشده است.
به گزارش اسپوتنیک به نقل از مجله « Astrophysical Journal Letters»، دانشمندان ستاره مافوق جدید ASASSN-18bt را در فوریه سال 2018 کشف کردند. کوتوله سفید درخشان در کهکشان UGC 04780 در فاصله 130 میلیون سال نوری از زمین قرار دارد. دو روز پس از انفجار، اخترشناسان افزایش غیرعادی درخشش را مشاهده کردند، هر چند درخشش انواع دیگر کوتوله های سفید تا این حد نبوده است.
[ad_2]
Source link