[ad_1] به گزارش اقتصاد آنلاین روز گذشته، نفت خام پایه برنت به قیمت هر بشکه ٧۲ دلار و ۷۷ سنت معامله شد که بیش از دو دلارکمتر از روز قبل بود و قیمت خرید نفتWTI آمریکا برای تحویل آتی نیز ٦۳ دلار و ۶۰ سنت تنزل کرد. نفت اوپک در هفته گذشته نیز همانند سایر […]
[ad_1]
به گزارش اقتصاد آنلاین روز گذشته، نفت خام پایه برنت به قیمت هر بشکه ٧۲ دلار و ۷۷ سنت معامله شد که بیش از دو دلارکمتر از روز قبل بود و قیمت خرید نفتWTI آمریکا برای تحویل آتی نیز ٦۳ دلار و ۶۰ سنت تنزل کرد.
نفت اوپک در هفته گذشته نیز همانند سایر انواع دیگر نفت سیر نزولی به خود گرفت.
تحلیل گران بازار نفت پیشبینی های ضعف تقاضا در ماههای آینده و گزارش اخیر در مورد مجموع تولیدات کشورهای عضو اوپک به بالاترین سطح از سال ٢٠١٦ بویژه کشورهای لیبی و امارات، همچنین افزایش سطح ذخایر نفتی ایالات متحده از دلایل این کاهش قیمت ها بیان کرده اند
کارشناسان اقتصادی هشدار دادهاند که اختلاف تجاری بین آمریکا و چین ممکن است رشد اقتصادی جهانی را تضعیف کند که نتیجه آن، کاهش تقاضا برای انواع مواد خام از جمله نفت خواهد بود. در ماه اکتبر، ضعف تقاضای داخلی و خارجی برای کالاهای صنعتی چین باعث شد که نرخ رشد این بخش از اقتصاد آن کشور به پائینترین میزان طی دو سال گذشته تنزل کند.
همزمان، واردات نفتی چین ازایران در ماه سپتامبر کاهش قابل توجهی داشته است. آمار منتشر شده توسط گمرک چین نشان میدهد که واردات نفتی چین از ایران در ماه سپتامبر از ٢.١٣ میلیون تن، یعنی به طور متوسط حدود ٥١٨ هزار بشکه در روز بالاتر نرفت که ٣٤ درصد کمتر از واردات در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی بود.
از آنجا که در هشت ماهه اول سال جاری، واردات نفتی چین از ایران همچنان ٤ درصد از واردات در مدت مشابه سال گذشته بالاتر بود، آمار مربوط به ماه سپتامبر میتواند به این معنی باشد که با نزدیک شدن زمان اجرایی شدن تحریم آمریکا، واردکنندگان چینی هم در صدد برآمدهاند سایر صادرکنندگان نفت را جایگزین ایران کنند.
همچنین گفتنی است به گزارش خبرگزاری رویترز، این آمار نشان میدهد که همه کشورهای شرق آسیا، شامل ژاپن، چین و کره جنوبی واردات نفتی خود از ایران را در ماه سپتامبر کاهش دادند.
[ad_2]
Source link