[ad_1] معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: با هدف حمایت از جوانان کارآفرین و نوآور، مراکز نوآوری و فناوری در مناطق آزاد با تمرکز بر توسعه استارتاپها ایجاد میشود. به گزارش اخبار آزاد مناطق، اکبر افتخاری، حمایت از کارآفرینی و تولید با رویکردهای نوآورانه و بهرهگیری از فناوریهای […]
[ad_1]
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: با هدف حمایت از جوانان کارآفرین و نوآور، مراکز نوآوری و فناوری در مناطق آزاد با تمرکز بر توسعه استارتاپها ایجاد میشود.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، اکبر افتخاری، حمایت از کارآفرینی و تولید با رویکردهای نوآورانه و بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته با هدف تسخیر بازارهای صادراتی را، یکی از کارکردهای مهم مناطق آزاد کشور عنوان کرد.
افتخاری با بیان اینکه توسعه کارآفرینی به عنوان یکی از برنامههای عملیاتی مناطق آزاد در سال۱۳۹۷ انتخاب شده است، افزود: با توجه به اینکه سهم قابل توجهی از ارزش تولیدات کالا و خدمات کشور، توسط استارتاپها ایجاد میشود، حمایت از جمعیت جوان و خلاق که سرمایه اصلی کشورند، سرفصل کلیدی این برنامه عملیاتی نام گرفت.
شرکت نوپا یا استارتاپ به کسب و کاری گفته میشود که مبتنی بر ایدههای نوآورانه شکل گرفته است؛ این شرکتها اغلب رشد سریعی دارند و در زمینه تکنولوژیهای نوین فعالیت میکنند.
وی گفت: در راستای ماموریت راهبردی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و زمینهسازی برای بهرهمندی از مزیتهای جغرافیایی، زیرساختی و قانونی این مناطق و با هدف توسعه کارآفرینی و بهبود فضای کسب و کار نوآورانه، ضروری است که اکوسیستم نوآوری در مناطق آزاد کشور توسعه یابد.
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی افزود: این اکوسیستم به عنوان حامی اصلی استارتاپها، نقش کلیدی در فرآیند ایجاد و توسعه کسب و کارهای نوین، توسعه محصولات و خدمات نوآورانه، توسعه اقتصاد دانشبنیان، خلق ثروت، ارتقای تکنولوژی و اشتغالزایی سالم و مولد در مناطق آزاد کشور خواهد داشت.
افتخاری مراکز نوآوری و فناوری مناطق آزاد را، میزبان اصلی نوآوری و فناوری و حامی فرآیندهای تبدیل دانش به ارزش دانست و گفت: ساختار این مراکز براساس مطالعات تطبیقی گسترده و نمونههای برتر بینالمللی با توجه به آمایش مناطق ایجاد میشود.
وی ادامه داد: بر این اساس، حمایتهای منحصربهفردی از صاحبان ایدههای نو و کارآفرین، در مراحل دانش به ایده، ایده به طرح، طرح به نمونه، نمونه به محصول، محصول به ارزش و نیز فرآیند خروج انجام خواهد شد و تامین سرمایه و مشاورههای کلینیکی نیز حمایت دیگر مراکز نوآوری و فناوری مناطق آزاد به شمار میرود.
معاون تولید، صادرات و فناوری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، استفاده از زیرساختهای موجود و بهرهبرداری مراکز نوآوری و فناوری در مناطق آزاد اروند و چابهار را ازجمله اهداف سال جاری دانست که در این رابطه کلنگ احداث مرکز نوآوری و فناوری انزلی این هفته به زمین زده شد.
وی از تاسیس مرکز نوآوری و فناوری کیش با همکاری یکی از شتابدهندههای خوشنام کشور، در آینده نزدیک خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این اقدام، امسال در مناطق آزاد ارس، قشم و ماکو نیز عملیاتی شود.
گفتنی است، ایران هفت منطقه آزاد تجاری-صنعتی شامل کیش، قشم، چابهار، ارس، انزلی، اروند و ماکو و ۶۴منطقه ویژه اقتصادی دارد.
شهریورماه امسال، نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ایجاد هشت منطقه آزاد و ۹۸منطقه ویژه اقتصادی جدید رای مثبت دادند که هنوز نهایی نشده است.
نوشته مناطق آزاد به مرکز حمایت از استارتاپها تبدیل میشوند اولین بار در رسانه مناطق آزاد. پدیدار شد.
[ad_2]
Source link