[ad_1] مهمترین و اصلی ترین علائم اولیه بارداری چیست این علائم گاهی نشان دهنده حاملگی میباشد اما مطمین ترین راه دادن یک ازمایش خون میباشد همه زنان هنگام آغاز بارداری علائم مشابهی را تجربه نمیکنند و علائم تجربه شده در زنان به شدت متفاوت است. یک زن در زمان بارداری لزوما علائمی شبیه به بارداری […]
[ad_1]
مهمترین و اصلی ترین علائم اولیه بارداری چیست
این علائم گاهی نشان دهنده حاملگی میباشد اما مطمین ترین راه دادن یک ازمایش خون میباشد همه زنان هنگام آغاز بارداری علائم مشابهی را تجربه نمیکنند و علائم تجربه شده در زنان به شدت متفاوت است. یک زن در زمان بارداری لزوما علائمی شبیه به بارداری های پیشین خود یا بارداری دیگران را تجربه نمیکند ولی ،علائم خاصی مانند نبود دوران قاعدگی و افزایش وزن در همه ی حاملگی ها مشترک است
اکثر زنانی که منتظر بروز علائم بارداری در خود هستند با دقت کردن به این علائم می توانند نتیجه مثبت را قبل از انجام آزمایش بدست بیاورند. اصولاً بارداری با تعییرات فراوانی توام است . این تغییرات هم جسمی و هم روحی می باشند اما در نظر داشته باشید که این تغییرات در تمام خانم ها یکسان نیستند و معمولاً شدت و ضعف دارند
به یاد داشته باشید که شاید یک یا چند نشانه زیر شامل حال شما نشود همیشه با وجود این علایم به بارداری خود شک کنید حتی اگر از روش ضد بارداری استفاده می کنید.در زیر به تعدای از علایم هشدار دهنده اولیه حاملگی اشاره می کنیم .
دیگر علائم و نشانه های ابتدایی حاملگی شامل موارد زیر می شود:
تغییرات خلقی
سردرد
افزایش ادرار
کمردرد خفیف
حساسیت پستان ها
سیاهی هاله پستان ها
خستگی
تهوع و خونریزی خفیف
در اواخر بارداری نشانه ها میتوانند اینگونه باشند:
تورم پا
کمردرد
سوزش معده
کاهش ادرار
ضعف تنفس
اما بپردازیم به مهم ترین علائم بارداری که زود مشخص می شوند: علائم اولیه بارداری چه موقع شروع می شوند؟
این علائم در برخی از زنان در سه ماه اول بارداری و در بعضی دیگر در طول بارداری رخ دهد.علائم بارداری به علائم پیش از قاعدگی شباهت دارد به همیین دلیل تشخیص را غیرممکن میسازد.ولی آیا نشانه های بارداری برای همه زنان یکسان است؟
علائم حاملگی در زنان متفاوت است. آن ها ممکن است در کیفیت یا شدت این علائم متفاوت باشند ، و حتی علائم حاملگی یک زن ممکن است برای همان زن در حاملی بعدی یکسان نیاشد. و این علائم ممکن است در بخش های مختلف دوران بارداری رخ دهد در این بخش از نمناک به بررسی علائم بارداری در مراحل ابتدایی و پایانی بارداری می پردازد.
1. نداشتن دوران قاعدگی و توقف عادت ماهیانه :
قاعدگی جا افتاده مشخصا نشانگر بارداری است چراکه در طول بارداری قاعدگی وجود ندارد. بعضا ، گرفتگی خفیف و لکه هایی هنگام کاشت تخمک بارور شده در رحم دیده شده ، که میتواند با با دوره ی قاعدگی اشتباه گرفته شود.
زنانی که قاعدگی نامنظمی دارند ممکن است فورا متوجه عدم قاعدگی خود نیز نشوند اما اگر قاعدگی منظمی ندارید با مشاهده نشانه های دیگر همچون تکر ادرار، حالت تهوع، سفت و دردناک شدن سینه ها و … می توانید احتمال دهید که باردار هستید.
2. لکه بینی و گرفتگی عظلات رحم :
خونریز خفیف یا لکه بینی ممکن است پس از 6 تا 12 روز پس از لقاح ، هنگام چسبیدن تخمک بارورشده به دیواره رحم اتفاق بیوفتدهمچنین در این زمان ممکن است گرفتگی عضلات نیز رخ دهد.
3. ترشحات واژن از علائم بارداری
در اوایل بارداری برخی از زنان ممکن است متوجه ترشحات شیری رنگ و غلیظ از واژن شوند.این اتفاق در هفته اول بارداری رخ میدهد، چراکه دیواره واژن ضخیم تر می شود و این ترشحات ممکن است در طول بارداری رخ دهد. اگر ترشحات همراه با بوی بد یا سوزش و خارش تخلیه میشوند، علائم عفونت باکتریایی است. در صورت وقوع این اتفاق باید متخصص را در جریان بگذارید.
4.تغییرات پستان ها یکی از علائم بارداری
در اوایل هفته های اول بارداری زنان بسیاری شاهد تغییرات در پستان هایشان هستند. این تغییرات میتواند شامل احساس سفتی ، سیاهی ، سنگینی ، پربودن یا خارش باشد و این ناراحتی پس از گذشت چند هفته کاهش پیدا میکند.
5. خستگی از نشانه های بارداری
در حالیکه این علامت بسیار نامرتبط باشد و میتواند به با عوامل متعددی مرتبط باشد ، زنان باردار اغلب از اوایل بارداری احساس خستگی دارند.
6. سیاهی هاله پستان :
( areolas) یا ناحیه دور پستان ، از لحاظ رنگ ممکن است سیاه شود.
7.استفراغ ،تهوع / بیماری صبحگاهی از علائم بارداری
این نام در واقع نامگذاری غلطی است ، چرا که حالت تهوع میتواند در هر زمانی از روز اتفاق بیوفتد .برخی از زنان هرگز این علامت را تجربه نمیکنند، در حالیکه برخی ممکن است تهوع شدید داشته باشند. شایع ترین زمان شروع آن بین هفته های دوم و هشتم بارداری است. این علائم در اغلب زمان تا هفته ی سیزده یا چهاردهم پایان می یابد اما در برخی نیز تمام دوران بارداری وجود دارد.
8. حساسیت به بعضی از بوها:
در اوایل دوران بارداری استشمام برخی بوها میتواند حالت تهوع ایجاد کند.
9. افزایش ادرار از علائم بارداری است
برخی زنان افزایش ادرار ناشی از تغییرات هورمونی را تجربه میکنند، که در حدود هفته ششم تا هشتم اتفاق می افتد. اگر علائم دیگر مثل ، سوزش ادرار نیز دارید ، باید با پزشکتان در این باره صحبت کنید.
10. ضعف و سرگیجه از علائم مهم بارداری
احتمالا تغییرات هورمونی روی سطح گلوکز و فشار خون تاثیر میگذارد بنابراین منجر به سرگیجه و ضعف می شود.
11.یبوست
سطح هورمون میتواند موجب یبوست در برخی بانوان شود.
12.سردرد از نشانه های بارداری
سردرد نیز میتواند ناشی از تغییرات هورمونی باشد و در طول بارداری رخ دهد.
13.کمردرد یکی از شایع ترین علائم بارداری
اغلب به عنوان علائم اواخر بارداری شناخته شود اما میتواند از اوایل نیز بارداری شروع شود.
14. تمایل/ تنفر از غذا ( اصطلاحا ویار):
ویار داشتن از اوایل بارداری آغاز مییشود و ممکن است تا پایان این دوره با شما همراه باشد. بعکس در برخی از زنان میتواند به شکل تنفر از غذا ( حالت تهوع نسبت به غذای مشخص) نیز میتواند رخ دهد.
15. تغییرات خلقی از نشانه های بارداری است
در طول سه ماهه ی اول بارداری به دلیل تغییرات هورمونی ، زنان باردار ممکن است تنش ، استرس و دیگر عوامل را تجربه کنند.
16.نفس تنگی از شایع ترین علائم بارداری
بدن تقاضای اکسیژن بیشتری میکند ( برای حمایت از رشد جنین) ممکن است برخی زنان را متحمل تنگی نفس کند . این علامت اغلب در اواخر بارداری مشاهده میشود.بسیاری از این علائم میتواند در سه ماهه ی سوم نیز رخ دهد
مثل تغییرات خلقی ، سردرد، ویار و خستگی و علایمی چون سفتی پستان و تهوع اغلب با پیشرفت بارداری بهبود میابند ، علائم بیشتر اواخر بارداری مربوط به اندازه رحم و افزایش وزن است. همانند علائم اولیه بارداری ، همه ی زنان این علائم را تجربه نمیکنند و هر کسی به میزان معینی نیز آن را تجربه نمیکند.
17 .تشیخص بارداری به وسیله تستهای آزمایشگاهی
به وسیله ی آزمایش خون و آزمایش ادرار ، مثبت یا منفی بودن بارداری شما مشخص می شود این یکی از رایج ترین روش های تشخیص بارداری است .هر دو قسمت از طریق اندازه گیری هورمون گنادوتروپین انجام می شود .
اندازه این هورمون در آزمایش خون از روز 8 تا 10 و در آزمایش ادرار از 21 تا 28 حاملگی قابل تشخیص است ؛ بعضی اوقات ممکن است با وجود حامله بودن پاسخ آزمایش بارداری شما منفی باشد اما دقت کنید که چنانچه علایم ذکر شده بالا را داشتید بعد از یک هفته الی 10 روز مجدداً آزمایش را تکرار کنید .
18.افزایش دمای عمومی بدن
اگر دمای بدن شما هنگام صبح و قبل از بلند شدن از رختخواب و خوردن صبحانه بالاست و این وضعیت در شما تا 3 هفته ادامه داشت، احتمالا باردار هستید.
19. نتیجه ی تست بارداری خانگی شما=
هیچ کدام از محصولات تست بارداری در منزل تا یک هفته پس از عقب افتادن پریود، دقیق و قابل اعتماد نیستند. بنابراین، اگر پیش از این تاریخ تست کردید و جواب منفی بود، چند روز بعد نیز این تست را تکرار کنید.
1. افزایش وزن در بارداری
اغلب زنان معمولا افزایش وزنی حدود 25 تا 35 پوند را در طول بارداری تجربه میکنند. این افزایش وزن ناشی از رشد جنین ، جفت، رشد سینه ها ،و افزایش حجم خون و مایعات می باشد.
2. تغییرات پستان ها در دوران بارداری
درطول دوران بارداری سینه ها رشد میکنند و درست پس از زایمان مایع زرد رنگی به نام کلستروم ازپستان خارج میشود.
3. سوزش معده از علائم بارداری
فشار ناشی از بزرگ شدن جنین میتواند منجر به فشار به شکم و جایجایی آن شود.
4.ورم پا از علائم بارداری
فشاری که از جانب جنین به مادر میرسد ، گردش خون را در رگ های پا کاهش داده و موجب ورم پا میشود.
5. رگ های واریس:
افزایش حجم خون .ممکن است منجر به تشکیل وریدهای واریسی ، هموروئید یا ورید های عنکبوتی کوچک شود.
6. نفس تنگی یکی از علائم شایع بارداری
رحم دیافراگم را به سمت سینه گسترش میدهد و موجب نفس تنگی میشود.
7. تراوشات ادراری:
گاهی اوقات زنان تراوش مقداری ادرار هنگام خندیدن ، عطسه و سرفه را تجربه میکنند.
8. انقباضات برکتون هیک :
چند هفته پیش از زایمان اتفاق می افتد ، بسیاری از زنان دچار این انقباضات میشوند؛ این انقباضات ضعیف بوده و در فواصل معینی رخ نمیدهد.گزینه هایی برای تسکین علائم بارداری موثر واقع می شود؟
برخی از درمان های خانگی و روش های خودمراقبتی میتواند به کاهش علائم ناخوشایند بارداری کمک کند. مصرف بسیاری از دارو ها هنگام دارو بی خطر هستند، از جمله آنتی بیوتیک . برای مصرف دارو های بدون نسخه و یا هرگونه مکمل و بیماری ، با پزشک خود مشورت کنید.در پایین تعدادی از خود مراقبتی های لازم هنگام بارداری را ملاحظه میکنید:
رژیم غذایی مناسب و ورزش میتواند به حفظ وزن و کاهش علائم ناخوشایند بارداری کمک کند.پس از سه ماهه ی اول از ورزش های طولانی مدت و دراز کشیدن به پشت اجتناب کنید.
کفش راحتی بپوشید بویژه اگر ورم پا دارید.
برای برداشتن فرزندانتان یا شی سنگین از ری زمین ابتدا زانوی خود را خم کنید و سپس آن را بردارید
روی تشکی سفت و با یک بالش به پهلو بخوابید.
لباس زیر مناسبی انتخاب کنید.
غذاهای فیبر دار مثل میوه ها و سبزیجات مصرف کنید
برای جلوگیری از تهوع و سوزش معده وعده های غذایی کوچکی بخورید ، از غذاهای چرب پرهیز کنید و مایعات کافی بنوشید.بسیاری از نشانه های اوایل بارداری مثل حساسیت پستان ها،خستگی ، تغییرات خلقی ، گرفتگی خفیف عضلات، درد کمر و دیگر موارد علائمی است که زنان پیش از قاعدگی تجربه میکنند. تا زمان نتیجه آزمایش هیچ راهی برای تعیین بارداری یا پی ام اس وجود ندارد.
The post مهمترین و اصلی ترین علائم اولیه بارداری چیست appeared first on ایران ناز.
[ad_2]