نامه یک نماینده به زنگنه درباره قرارداد توتال و کرسنت
نامه یک نماینده به زنگنه درباره قرارداد توتال و کرسنت

[ad_1] خبرگزاری تسنیم: نایب‌رئیس‌کمیسیون انرژی مجلس در نامه‌ای به وزیر نفت از او درخواست کرد به ۹ ابهام موجود در قرارداد توتال و کرسنت پاسخ دهد.    هدایت‌اللّه خادمی نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، از ارسال نامه‌ای به وزیرنفت درباره برخی از ابهامات در قرارداد با توتال و کرسنت خبر داد و […]

[ad_1]

خبرگزاری تسنیم: نایب‌رئیس‌کمیسیون انرژی مجلس در نامه‌ای به وزیر نفت از او درخواست کرد به ۹ ابهام موجود در قرارداد توتال و کرسنت پاسخ دهد. 

 

هدایت‌اللّه خادمی نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، از ارسال نامه‌ای به وزیرنفت درباره برخی از ابهامات در قرارداد با توتال و کرسنت خبر داد و گفت: در این نامه خواستار شفاف‌سازی درباره برخی از قرارداد‌های شرکت نفت با برخی از شرکت‌ها شدم.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای مهندس زنگنه
وزیر محترم نفت

با سلام و احترام
به استحضار می‌رساند که در خصوص بعضی از موضوعات که ابهامات زیادی در خصوص آن‌ها وجود دارد و حتی اینجانب به عنوان نایب رئیس اول کمیسیون انرژی هم هنوز نتوانسته‌ام آخرین وضعیت موارد ابهامی که می‌تواند صدمات جبران‌ناپذیری به صنعت نفت، اقتصاد کشور منابع خدادادی کشور وارد نماید و مطلع شوم. عدم شفاف‌سازی و عدم نظارت واقعی نمایندگان مجلس شورای اسلامی می‌تواند صدمات غیرقابل جبرانی را حادث گردد، لذا خواهشمند است دستور فرمائید در خصوص موارد ذیل توضیحات کامل همراه مستندات را ارائه فرمایند.

۱- آخرین وضعیت پیشرفت احتمالی فاز ۱۱ و عملکرد شرکت توتال و فراهم نمودن امکان بازدید از پیشرفت این پروژه

۲- وضعیت قرارداد‌های گازی ایران با پاکستان، عمان، ترکمنستان و ترکیه

۳- وضعیت میدان فرزاد A. و B. که متاسفانه کشور همسایه در حال فعالیت شدید است.

۴- موضوع قرارداد گازی کرسنت بالاخره به کجا رسیده که پنج سال پیش ظاهرا در مجلس قول داده شده بود که ظرف ۳ ماه به نفع ایران قضیه حل خواهد شد.

۵- با توجه به اینکه از شرکت‌های شرقی و آسیایی اظهار نارضایتی وجود داشت و حتی بعضی از آن‌ها ایران را ترک کردند و قرار بود تا پایان سال ۱۳۹۶ حداقل ۱۰ قرارداد بزرگ با شرکت‌های اروپایی و غربی معتبر بسته شود، لطفاً بفرمایید چقدر این کار انجام شده است.

۶- گزارش از آخرین دلایل آتش‌سوزی دستگاه حفاری شرکت ملی حفاری در رگ سفید و اقدامات انجام شده را بفرمائید.

۷- قضیه اختلاس یا به قولی دزدی در مدیریت اکتشاف و تولید چگونه انجام شد؟ و نتیجه آن به کجا رسید؟

۸- چه برنامه‌ای برای نیرو‌های متخصص قرارداد موقت و معین اندیشیده شده تا امنیت روانی آن‌ها تامین و انگیزه بیشتری داشته باشند.

۹- تقاضای رسیدگی بیشتر به وضعیت صندوق بازنشستگی نفت را دارم و اگر این صندوق سامانی داده نشده برای روشن شدن موضوعات به زودی طرح تحقیق و تفحص را به مجلس شورای اسلامی ارائه خواهیم داد.

با تشکر
هدایت‌الله خادمی
نماینده مردم شهرستان‌های ایذه و باغملک و نایب رئیس اول کمیسیون انرژی

[ad_2]

Source link