[ad_1] میوهها یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامتی مفیدند. آب میوهها نیز اگر به صورت طبیعی تهیه شوند، مانند میوهها برای سلامتی پرفایده و مفید میباشند. شما میتوانید در خانه آب میوه تهیه کنید و آنها را با هم ترکیب نمایید و از خواص سلامتی آنها […]
[ad_1]
میوهها یکی از بهترین مواد غذایی سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند که برای سلامتی مفیدند. آب میوهها نیز اگر به صورت طبیعی تهیه شوند، مانند میوهها برای سلامتی پرفایده و مفید میباشند.
خواص آب سیب
فیتوشیمیا، فلاونولها و پروکاریدینها برخی از فیبرهای موجود در این آب میوه میباشند. یک فنجان آب سیب به دلیل قندهای طبیعی موجود در آن ۱۰ درصد از کربوهیدراتهای مورد نیاز روزانه شما را تامین میکند.
آب سیب خواص فراوانی برای سلامتی دارد که عبارتند از::
مواد ضد التهابی و ضد آلرژیک آب سیب، باعث جلوگیری از عفونتهای تنفسی، کاهش حملات آسم و کاهش ناراحتی در گلو و ریهها میشود.
سلامت قلب
پتاسیم موجود در این آب میوه به کاهش تنش در شریانها و رگهای خونی، کاهش فشار خون و آسیب به سیستم قلبی عروقی کمک میکند.
هیدراته نگه داشتن بدن
آب سیب ۸۸ ٪ آب دارد و برای کسانی که در معرض خطر کم شدن آب بدن قرار دارند، کودکان مبتلا به اسهال خفیف و استفراغ، مفید است.
درمان یبوست
اسید مالیک موجود در آب سیب سبب بهبود عملکرد سیستم گوارش و عملکرد کبد شده و ترکیب فیبر و سایر مواد معدنی تحریک کننده در آب سیب، میتواند به سرعت از علائم یبوست، گرفتگی، التهاب و اسهال جلوگیری کند.
ضد سرطان
خواص آنتی اکسیدانی آب سیب، موجب کاهش احتمال ابتلا به سرطان میشود.
تقویت سیستم ایمنی
آب سیب دارای ویتامین C. است. ویتامین C. سیستم ایمنی را تحریک میکند و سبب کاهش استرس اکسیداتیو شده و التهاب را کم میکند.
افزایش استقامت
آنتی اکسیدان کوئرستین، اکسیژن را به راحتی به ریهها میدهد و زمان استقامت را افزایش میدهد.
دیگر خواص آب سیب:
مراقبت از پوست
کاهش وزن
بهبود سلامت چشم
حفاظت و تقویت استخوانها
مراقبت از مو
دیورتیک
افزایش سطح استروژن
تقویت سیستم ایمنی
حفاظت از سلامت مغز
خنثی کردن سندرم روده تحریک پذیر
افزایش متابولیسم
جلوگیری از آب مروارید
جلوگیری از پارکینسون
فواید آب پرتقال:
سالمترین و مفیدترین نوع آب پرتقال آن چیزیست که در خانه و از میوه تازه تهیه میشود. آب پرتقال دارای فیبر، ویتامین A، فولات، تیامین، پتاسیم، پروتئین، مس، منیزیم، فلاونوئیدها و هسپردین میباشد و خواص زیر را برای سلامتی داراست:
حفظ فشار خون
تقویت سیستم ایمنی بدن
بهبود درد مفاصل
جلوگیری از سرطان
جلوگیری از زخم معده
جلوگیری از سنگ کلیه
کمک به کاهش وزن
درمان کم خونی
زیبایی و جوان کنندگی پوست
جلوگیری از آب مروارید
جلوگیری از سکته مغزی
از بین بردن لکههای تیره پوست
درمان برفک یا آفت دهان
درمان بواسیر
کاهش کلسترول
مفید برای استخوان
بهبود عملکرد مغز
کمک به عضله سازی
غلبه بر درد مفاصل
دیابت
ترکیب آب پرتقال و آب هویج
مصرف بیش از حد و روزانه آب هویج و پرتقال میتواند به کلیهها آسیب رسانده و کشنده باشد.
ترکیب آب سیب و هویج
مقابله با رادیکالهای آزاد
آب سیب و هویج دارای آنتی اکسیدانهای فراوان هستند که با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند.
کاهش خطر سرطان ریه
مصرف آب سیب و هویج خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش میدهد.
مناسب برای رژیم غذایی
آب سیب و هویج دارای کالری پایین و فاقد چربی اشباع و کلسترول است و محتوای فیبر میباشد و برای افرادی که رژیم لاغری دارند مناسب است، زیرا احساس سیری طولانیتر ایجاد میکند.
حفظ سلامت چشم
مصرف آب سیب و هویج به دلیل ویتامین A. موجود در این نوشیدنی برای سلامت چشم مفید است.
تقویت سیستم ایمنی بدن انسان
آب سیب و هویج سرشار از آنتی اکسیدان است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن انسان بسیار مفید میباشد.
پیشگیری از آب مروارید
آب سیب و هویج به علت دارا بودن ویتامین A. و مواد معدنی از ابتلا به آب مروارید پیشگیری میکنند.
حفظ سلامت دندانها و استخوانها
آب سیب و هویج حاوی کلسیم است، و سبب سلامت دندانها و استخوانها میشود.
حفظ سلامت دستگاه ادراری
آب سیب و هویج به علت دارا بودن مواد معدنی و فیبر به پاکسازی دستگاه ادراری انسان کمک میکنند.
توجه
مصرف بیش از اندازه هویج میتواند برای سلامت انسان مضر باشد، زیرا مصرف فیبر بیش از اندازه میتواند در عملکرد روده اختلال ایجاد کند.
ترکیب آب سیب پرتقال
نوشیدن یک و نیم فنجان آب سیب پرتقال، سبب بهبود سیستم تنفسی، بهبود متابولیسم، جوان سازی بدن، کاهش استرس، بهبودعملکرد سیستم عصبی، بهبود عملکرد پانکراس، کلیهها و معده، رفع عطش میشود.
استفاده از آب میوه سیب و پرتقال برای افرادی دچار آترواسکلروز، دچار کم خونی، افراد مبتلا به اختلالات غدد درون ریز و به طور کلی همه افراد مفید است.
بهترین زمان مصرف آبمیوه طبیعی
صبح زود بهترین زمان برای نوشیدن آبمیوه مانند آب سیب، گلابی و یا انگور است.
بعد از وعدههای غذایی میتوانید آب انبه، آناناس و پرتقال استفاده کنید. آب آناناس به دلیل پروتئاز موجود در آن به هضم پروتئین و بهبود فرآیند گوارش کمک میکند. آنزیم انبه به گوارش پروتئین گوشت، جلوگیری از زخم معده کمک میکند. آب پرتقال موجب افزایش آنزیمهای گوارش معده، تسریع گوارش چربیها میشود.
چنانچه پیش از این هم در بخش سلامت نمناک عنوان کرده ایم نوشیدن آبمیوه بعد از شام اصلاً توصیه نمیشودزیرا قند بالای آبمیوهها سبب چاقی میشود.
قبل از وعدههای غذایی از مصرف آبمیوههایی مثل پرتقال، گوجه فرنگی خوداری کنید.
کدام آبمیوهها را با هم ترکیب کنید:
ترکیب آب میوههای موز، سیب، طالبی مشکلی ایجاد نمیکند.
آب میوههایی مانند لیمو، پرتقال، بلوبری، انگور، و گریپ فروت که حاوی اسید سیتریک هستند را هم میتوانید با یکدیگر ترکیب نمایید.
منبع:نمناک
[ad_2]
Source link