به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم ، موزه آشپزخانه سلطنتی که یکی از پر بازدیدترین موزه ها در مجموعه سعدآباد است، با 800 متر مربع بنا در زمان پهلوی دوم به “آشپزخانه مخصوص “معروف بوده و محل طبخ غذا ویژه پهلوی دوم، فرح دیبا و فرزندان آنها بود و انواع دستگاههای برقی یخ ساز، پیتزا […]
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم ، موزه آشپزخانه سلطنتی که یکی از پر بازدیدترین موزه ها در مجموعه سعدآباد است، با 800 متر مربع بنا در زمان پهلوی دوم به “آشپزخانه مخصوص “معروف بوده و محل طبخ غذا ویژه پهلوی دوم، فرح دیبا و فرزندان آنها بود و انواع دستگاههای برقی یخ ساز، پیتزا پز ، غذا ساز، چرخ گوشت ، سیب زمینی پوست کن ، رنده برقی، قهوه ساز،ش کباب پز و… در این آشپزخانه استفاده میشد.
همچنین در سال 1354 از طرف یک شرکت آلمانی تمام امکانات آشپزخانه تغییر و به مدرن ترین تجهیزات آشپزخانه ای مجهز شد بخصوص سیستم برقی فر که ترکیبی از انواع فر و گریل، سرخ کن، گرم خانه و قابلمههای برقی است که در قسمت وسط و در مرکز سالن آشپزخانه نصب شد.
بنابراین در راستای تغییر، تکمیل و جایگزینی دکوراسیون جدید در چیدمان اشیاء، ظروف و سرویسهای چینی سفارشی ساخت کشورهای فنلاند، آلمان و …، اشیاء فلزی شامل نوربیلین، ظروف نقره و مسی و نیز ملزومات سرو و آماده سازی غذا که تاکنون در مخزن موزه آشپزخانه سلطنتی نگهداری میشدند، برای عموم علاقمندان به نمایش گذاشته شد.تغییرات این موزه در فضاهایی همچون کانتر، میزها، فر مرکزی و فضاهای سالن اصلی صورت پذیرفته است.
گندزدایی و ساماندهی آثار موجود در موزه از جمله: یخچالها، فرها، کابینت و سایر اشیای موجود، از دیگر اقدامات صورت پذیرفته در موزه آشپزخانه سلطنتی است و در ادامه، عملیات مستند نگاری و پروژه های معرفی آثار در این موزه آغاز خواهد شد.