[ad_1] عمر مفید باتریهای لیتیومی گوشیها و تبلتها معمولا از دو سال فراتر نمیرود. اما پژوهشگران دانشگاه میشیگان روشهایی را برای افزایش این عمر پیشنهاد کردهاند. بر اساس بررسیهای این محققان عواملی که در گذر زمان باعث کاهش کیفیت و توانایی کاتد، آند، الکترولیت و دیگر بخشهای باتریهای لیتیومی میشوند کاملا مشخص هستند. مهمترین نکتهای […]
[ad_1]
بر اساس بررسیهای این محققان عواملی که در گذر زمان باعث کاهش کیفیت و توانایی کاتد، آند، الکترولیت و دیگر بخشهای باتریهای لیتیومی میشوند کاملا مشخص هستند. مهمترین نکتهای که باید در این زمینه رعایت شود، جلوگیری از قرار گرفتن گوشی و باتری آن در معرض سرما یا گرمای شدید است.
همچنین در صورتی که گوشی در زمان شارژ شدن به شدت داغ شود، باید آن را از شارژر جدا کرد و بعد از مدتی مجددا شارژ کردن را از سر گرفت. همچنین بهتر است دمای محیط شارژ گوشی بین ۱۰ تا ۳۵ درجه در نوسان باشد.
نکته دیگری که باید مورد توجه قرار بگیرد، این است که باید از شارژ باتری گوشی در زمانی که خیلی خالی شده پرهیز کرد. همچنین شارژ گوشی بعد از پرشدن باتری باید به سرعت متوقف شود. از سوی دیگر باید از قطع شارژ گوشی پیش از تکمیل آن خودداری کرد.
همچنین استفاده از شارژرهایی که به سرعت باتری را پرمیکنند در دراز مدت به آن آسیب می زند. نکته دیگر پرهیز از شارژ باتری گوشیها در محیطهای مرطوب و شرجی است.
[ad_2]
Source link