[ad_1] مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی درباره نوشیدنیهای گیاهی مناسب ماه مبارک رمضان گفت: روزهداران میتوانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطوخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبلالطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنند. محسن پویان با بیان این که […]
[ad_1]
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی درباره نوشیدنیهای گیاهی مناسب ماه مبارک رمضان گفت: روزهداران میتوانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطوخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبلالطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنند.
این پژوهشگر حوزه گیاهان دارویی ادامه داد: برای رفع کم آبی و غلظت خون دانه خارمریم، دانه اسفرزه، مقداری گشنیز و تباشیر قلم را با هم مخلوط کرده و به صورت چای یا دمنوش تهیه کرده و بعد از خوردن سحری مصرف شود.
پویان افزود: بهتر است در تهیه دمنوشها موارد زیر مورد توجه قرار گیرد، گل و برگ به صورت دم کرده و یا دمنوش مانند چای، پوست گیاه و اندامهایی که نسبتا سفت هستند، ۳ تا ۵ دقیقه جوشانده شود و بعد از ۲۰ دقیقه صاف شود.
وی افزود: ساقه و ریشه گیاهان را ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میجوشانیم و بعد از ۲۰ دقیقه آن را صاف کرده و مصرف میکنیم.
مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: روزهداران میتوانند از مخلوط ختمی خبازی و گل بنفشه برای خشکی دهان و از اسطوخودوس، بابونه شیرازی، گل گاو زبان و سنبلالطیب برای رفع سردرد در ماه مبارک رمضان استفاده کنند.
منبع: روابط عمومی جهاد دانشگاهی
[ad_2]
Source link