بامیه خانگی ویژه ماه مبارک رمضان
بامیه خانگی ویژه ماه مبارک رمضان

[ad_1] هرچند شیرینی بامیه در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش می‌رسد، اما تهیه آن در منزل خالی از لطف نیست؛ به این ترتیب می‌توانید از سالم و تازه بودن بامیه اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده است. مواد لازم بامیه […]

[ad_1]

هرچند شیرینی بامیه در ماه رمضان خیلی راحت در دسترس است و تقریبا همه جا به فروش می‌رسد، اما تهیه آن در منزل خالی از لطف نیست؛ به این ترتیب می‌توانید از سالم و تازه بودن بامیه اطمینان داشته باشید و خاطر جمع باشید که در روغن مانده سرخ نشده است.

مواد لازم بامیه خانگی

– آرد ۱/۲ پیمانه

– آب ۱/۲ پیمانه

– کره ۲۵ گرم

– تخم‌مرغ ۱ عدد

– شکر ۱ قاشق غذاخوری

– روغن مایع به اندازه کافی

– بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای‌خوری

– مواد لازم برای شربت

– شکر ۲ لیوان

– آب ۱٫۵ لیوان

– گلاب ۱/۴ لیوان

– آبلیمو ۱/۲ قاشق چای‌خوری

– زعفران دم‌کرده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه بامیه خانگی

– برای تهیه شیرینی بامیه، ابتدا آب را در قابلمه ریخته، کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش بیاید و قل بزند.

– بکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و یکدفعه به آب در حال جوش اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روی حرارت ملایم به مخلوط کردن ادامه دهید و خمیر را مرتب باز و جمع کنید تا اگر آب، لابه لای خمیر مانده است تبخیر شود.

– وقتی مایه خمیر خوب مخلوط شد آن را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

– در ظرف کوچک گودی به طور کامل روغن بریزید و روی حرارت کم بگذارید تا روغن آرام آرام داغ شود.

– زمانی که خمیر کمی خنک شد، تخم مرغ را به خمیر اضافه کنید. دقت کنید اگر خمیر کاملا سرد شود زمانی که تخم مرغ را به آن اضافه می‌کنید خیلی دیر جذب خمیر می‌شود.

– با همزن برقی خوب مخلوط خمیر و تخم‌مرغ را هم بزنید تا یکدست شود.

– بامیه نیاز به هم زدن زیاد دارد پس اگر احساس کردید هنوز خمیر سفت است. می‌توانید نصف یک عدد تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا یکدست شود.

– خمیر آماده شده را در قیف بریزید.

– یک قیچی تمیز را در روغن بغلتانید تا زمان بریدن بامیه‌ها به آن‌ها نچسبد. قیف را فشار دهید تا مایه بامیه به اندازه دلخواهتان بیرون بیاید سپس آن را قیچی بزنید تا داخل روغن می‌افتد. این کار را پشت سر هم به اندازه‌ای که ظرف روغن ظرفیت داشته باشد و بامیه‌ها به یکدیگر نچسبند انجام دهید.

– اجازه دهید بامیه‌ها کاملا سرخ شده و مغزپخت شوند.

– پس از سرخ شدن، بامیه‌ها را به مدت ۲ دقیقه در شربت قرار دهید تا شربت جذب بامیه‌ها شود.

– سپس با کمک توری فلزی بامیه‌ها را از شربت خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.

[ad_2]

Source link