[ad_1] اهمیت سلامت میوه و سبزی مصرف شده به قدری است که همگان دقت لازم را در شستشو به کار میگیرند و به همین دلیل برای حصول از ضد عفونی شدن میوه و سبزی روشهایی در بین مردم رایج شده است که لازم است توضیحاتی در رابطه با آن داده شود. نمک خاصیت انگل زدایی […]
[ad_1]
نمک خاصیت انگل زدایی و میکروب زدایی ندارد
عطاالله شکوری ادامه داد: با آزمایشهایی که در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه انجام دادیم به نتایج جالبی رسیدیم آن هم اینکه استفاده از یک تا دو قاشق غذاخوری نمک داخل سینک ظرفشویی پر از آب، میتواند تا حد زیادی سموم آفت کش سطحی را از میوه و سبزی خارج کند، زیرا از نظر علمی نمک، حالت قطبی شدن آب را زیادتر میکند و این کار باعث میشود سموم و آفت کشها به راحتی در محلول آب و نمک حل شده و از سبزیها و میوهها جدا شوند.
سبزیها نیاز به انگل زدایی دارند
توصیههای مهم برای انگل زدایی در سبزیجات
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو ادامه داد: کف تولید شده توسط مایع ظرفشویی و غوطه وری سبزیها به مدت سه تا پنج دقیقه در کفاب، نه جذب آن چنانی دارد و نه میتواند سرطانزا باشد؛ استفاده از مایعهای موسوم به ضدعفونی کننده یا همان ترکیبات کلر دیگر راهکار همشهریان برای ضدعفونی کردن سبزیجات است.
کلر موجود در ضد عفونی کنندهها در آب حل میشود
او در پایان نیز تاکید کرد: در دستورالعملهای وزارت بهداشت استفاده از چند قطره مایع ظرفشویی و بعداز آن استفاده از ترکیباتی ضد عفونی کننده توصیه شده است، چون تنها عواملی که میتوان تخم انگل را از روی سبزیجات کاهو و کلم جدا کند، همین کف حاصل از مایع ظرفشویی است.
[ad_2]
Source link