خطر رژیم‌های غیرمتعادل لاغری
خطر رژیم‌های غیرمتعادل لاغری

[ad_1] ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۵:۳۹ اما خطرناک‌تر از رژیم‌های غیرمتعادل لاغری است که این روز‌ها در کنار روش‌هائی که برخی سودجویان برای مبارزه با چاقی توصیه و تبلیغ می‌کنند، طرفداران زیادی دارد. اول علت چاقی را پیدا کنید قبل از انتخاب یک رژیک مناسب برای کاهش وزن باید در مورد علت واقعی چاقی و […]

[ad_1]

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۵:۳۹

اما خطرناک‌تر از رژیم‌های غیرمتعادل لاغری است که این روز‌ها در کنار روش‌هائی که برخی سودجویان برای مبارزه با چاقی توصیه و تبلیغ می‌کنند، طرفداران زیادی دارد.

اول علت چاقی را پیدا کنید

قبل از انتخاب یک رژیک مناسب برای کاهش وزن باید در مورد علت واقعی چاقی و اضافه وزن خود کند و کار کنید. باید ببینید چرا چاق هستید. کار سختی نیست، معمولاً افرادی که پرخوری می‌کنند در این مورد مشکلی ندارند. اما در چاقی‌های شدید و بیمارگونه فرد اغلب به تنهائی نمی‌تواند به علت واقعی چاقی خود پی ببرد. در این شرایط باید به پزشک مراجعه کرد.

در این نوع چاقی‌ها بدن به رژیم‌های لاغری پاسخی نمی‌دهد و حتی سخت‌ترین رژیم‌های غذائی نیز به نتیجه نمی‌رسد؛ بنابراین چنانچه می‌خواهید از وزن خود کم کنید اول به علت چاقی خود پی ببرید تنها در این صورت می‌توانید به روشی مناسب برای کاهش وزن و غلبه بر چاقی دست پیدا کنید.

علل چاقی

پرخوری: در بسیاری از موارد چاقی علتی به جز پرخوری ندارد. پرخوری به راحتی وزن را بالا می‌برد. وقتی مقدار کالری‌های دریافتی شما به مراتب از کالری‌های مصرفی بیشتر باشد کالری‌های اضافه به‌صورت چربی در بدن ذخیره می‌شود، در نتیجه وزن به تدریج بالا می‌رود و چاقی خود را نشان می‌دهد. چاقی ناشی از پرخوری به راحتی قابل درمان است. هیچ نیازی به رژیم‌های سخت لاغری نیست. کافی است کم بخورید و برنامه غذائی خود را سبک‌تر کنید تا به تدریج و بدون هیچ مشکلی به وزن دلخواه برسید.

ژنتیکی:چاقی می‌تواند علت ژنتیکی داشته باشد. در این حالت وزن به راحتی افزایش می‌یابد، اما کاهش وزن حتی با سخت‌ترین رژیم‌های غذائی نیز غیرممکن است. در افرادی که از چاقی ژنتیکی رنج می‌برند بدن صرفه‌جوست و خیلی سریع مقدار زیادی از کالری‌های دریافتی را ذخیره می‌کند. افرادی که از زمینه ژنتیکی لازم برای چاقی برخوردارند باید تحرک داشته باشند و ورزش کنند. این افراد باید در رژیم‌های غذائی خود بیشتر پروتئین و کربوهیدرات داشته باشند. چنانچه دچار چاقی ژنتیکی هستید با پزشک مشورت کنید و برنامه غذائی خود را خودسرانه تغییر ندهید.

بیماری:چاقی می‌تواند از عوارض جانبی برخی از بیماری‌ها باشد. عدم فعالیت صحیح غدد درون‌ریز مانند تیروئید یا غدد فوق‌کلیه، می‌تواند به افزایش وزن و چاقی منتهی شود. در این نوع چاقی رژیم غذائی نمی‌تواند در کاهش وزن تأثیر داشته باشد و معمولاً تا برطرف شدن علت چاقی و درمان بیماری، اضافه‌وزن نیز وجود خواهد داشت و بیمار را رنج خواهد داد.

خودکشی نکنید

بسیاری از رژیم‌های سخت لاغری و روش‌هائی که برای کاهش وزن به‌کار گرفته می‌شود بسیار خطرناک است. به حدی که می‌توان آن‌ها را خودکشی محض تلقی کرد. آب درمانی، رژیم سوپ، آب‌میوه و …. بدن را با فقری جدی مواجه می‌کند که پیامد‌های آن می‌تواند فرد را غافلگیر کند. ریزش مو، خستگی پوست، ناراحتی‌های گوارشی، ضعف سیستم ایمنی از پیامد‌های رژیم‌های غیرمتعادل به حساب می‌آید.

 

 

 

 

 

منبع:ایران ناز

[ad_2]

Source link