[ad_1] مطالعات اخیر بنیاد آرتریت آمریکا نشان میدهد غذاهای سالم شامل انواع غلات سبوسدار، میوهها و سبزیجات تازه و آجیل به کاهش التهاب و درد ناشی از آتریت منجر میشوند. از طرفی ادامه این مطالعات نشان میدهد وزن تاثیر مستقیمی بر شدت آرتریت دارد. هر یک پوند کاهش وزن (معادل ۰.۴۵ کیلوگرم)، فشار بار اضافی […]
[ad_1]
در این گزارش به برخی مواد غذایی که درد و التهاب ناشی از آرتریت را کاهش میدهند اشاره شده است.
کلم بروکلی، بروکسل و برگ و گل کلم
ماهیهای چرب
سیر
مطالعات محققان دانشگاه تگزاس نشان میدهد این ترکیبات قادر به محدود کردن آنزیمی هستند که به آسیب به عضروفها منجر میشود.
گیلاس
زردچوبه
کورکومین علاوه بر قابلیت فوق، خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی قوی دارد و در درمان بسیاری از بیماریها از جمله آرتریت موثر است.
ویتامین C. آنتیاکسیدانهای موجود در ویتامین C، باعث کاهش سرعت پیشرفت آرتروز و آرتریت میشوند.
این ویتامین یک ماده غذایی ضروری و ارزان قیمت است و مرکبات، گوجه فرنگی، کدو حلوایی، انواع کلم، اسفناج، خربزه و طالبی، شلغم، فلفل دلمهای، آناناس، نخود فرنگی و کیوی سرشار از ویتامین C. هستند. البته در مصرف این ویتامین نباید افراط شود.
زنجبیل
گردو
اسفناج
این ماده غذایی حاوی مقادیر بالای مواد آنتی اکسیدان و ضد التهاب است که باعث تسکین درد آتریت میشوند.
انگور، روغن زیتون، چای سبز، حبوبات به ویژه لوبیا، غلات سبوسدار و پسته از دیگر مواد غذایی مفید برای کاهش درد و پیشرفت آرتروز و آرتریت هستند.
آرتریت (التهاب مفاصل) به التهاب دردناک در ناحیه مفاصل گفته میشود که یکی از بزرگترین معضلاتی است که افراد به مرور زمان و با گذشت سن با آن مواجه میشوند. شایعترین دردهای ناشی از آرتروز در نواحی زانو، لگن، ستون فقرات و دست دیده میشود. استئوآرتریت (آرتروز)، آرتریت روماتویید، آرتریت عفونی، ورم مفاصل پسوریاتیک و نقرس، پنج گروه عمده آرتریت محسوب میشوند. آرتروز شایعترین نوع آرتریت است. این التهاب دردناک سبب تورم و اختلال حرکت مفاصل میشود و معمولا در ناحیه دست، زانو، لگن و ستون مهرهها بیشتر است. سه عامل اضافه وزن، سن و آسیبدیدگی مفاصل، مهمترین دلیل بروز آرتروز هستند.
[ad_2]
Source link