درمان بی‌خوابی با لیزر
درمان بی‌خوابی با لیزر

[ad_1] ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۰۴:۴۱ اختلال خواب از مشکلات شایع پزشکی و در سلامت جسمی، روانی، احساسی و اجتماعی فرد به‌شدت تاثیر است. این اختلالات شامل بی‌خوابی، آپنه خواب، حمله خواب، اختلال خواب ریتم شبانه‌روزی و سندرم پای بی‌قرار است. براساس مطالعات انجام‌شده تقریبااز هر ده آمریکایی یک نفر از سندرم پای بی‌قرار رنج […]

[ad_1]

۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۰۴:۴۱

اختلال خواب از مشکلات شایع پزشکی و در سلامت جسمی، روانی، احساسی و اجتماعی فرد به‌شدت تاثیر است. این اختلالات شامل بی‌خوابی، آپنه خواب، حمله خواب، اختلال خواب ریتم شبانه‌روزی و سندرم پای بی‌قرار است.

درمان بی‌خوابی با لیزر

براساس مطالعات انجام‌شده تقریبااز هر ده آمریکایی یک نفر از سندرم پای بی‌قرار رنج می‌برد. کمبود خواب موجب کاهش سطح انرژی در بدن، کاهش خلق (افسردگی) و کاهش تمرکز بوده و بر سلامت عمومی فرد تاثیرگذار است. لیزر‌های درمانی به عنوان یک درمان کمکی در اختلال خواب به‌کار می‌روند و با تاثیرات فتوشیمیایی موجب بالارفتن سلولی و افزایش اکسیژن‌رسانی و افزایش انرژی در بدن می‌شوند. در برخی موارد مشکل خواب، نشانه‌ای از یک بیماری جسمی یا روانی دیگر است.

در این موارد درمان‌های پزشکی و تغییر سبک زندگی برای این بیماران موثر است. لیزرتراپی سرد، بدون ایجاد حرارت به‌عنوان درمان مکمل به‌کار رفته و به دلیل داشتن اثرات ضد‌درد، ضدالتهاب و ترمیم نسج؛ کاربرد وسیعی در پزشکی پیدا کرده‌اند. در مواردی که درد مزمن موجب اختلال خواب در بیمار می‌شود مانند ارتریت، سندرم خستگی مزمن، فیبرومیالژی، سردرد و کمردرد مزمن، لیزردرمانی در بهبود درد و اختلال خواب این بیماران موثر است و توصیه به ده جلسه لیزرتراپی در این بیماران می‌شود.

اگر اختلالات خواب بدون درمان باقی بماند مشکلات سلامتی بیشتری به‌همراه خواهد داشت و فرد در فعالیت‌های روزانه و شغلی و ارتباطی آسیب خواهد دید. انجمن جهانی سلامت تخمین زده است که حدود ۳۰ درصد جمعیت جهان مشکل بی‌خوابی دارند. از عوارض اختلال خواب می‌توان به افسردگی، اضطراب، اضافه‌وزن، اختلال تمرکز و کاهش عملکرد شغلی اشاره کرد. ارتباط نزدیکی بین اختلال خواب با اضطراب وجود دارد.

اضطراب موجب بی‌خوابی و نداشتن خواب کافی موجب بالارفتن اضطراب در فرد می‌شود. در این میان «لیزراکوپانکچر» از روش‌های درمانی لیزری در اختلالات خواب است که تاریخچه شروع به کار آن به سال ۱۳۴۵ شمسی/ ۱۹۶۶ میلادی برمی‌گردد. لیزراکوپانکچر غیرتهاجمی، بی‌خطر و بدون عارضه است.

بیمارانی که دچار مشکل بی‌خوابی هستند یا چند بار در طول شب از خواب بیدار می‌شوند و کیفیت خواب ناکافی داشته و در طول روز خواب‌آلودگی دارند با لیزراکوپانکچر مشکلات خوابشان کمتر خواهد شد. لیزر طب سوزنی (لیزراکوپانکچر) با ایجاد تعادل در سیستم اتونوم (عصبی) در رفع اختلالات خواب موثر شناخته‌شده است.

[ad_2]

Source link