[ad_1] در صورتی که موفق به کاهش وزن نمیشوید پس مهم نیست چکار انجام میدهید و یا چقدر تمرینات سخت دارید. میلیونها نفر در دنیا وجود دارند که اضافه وزن دارند و در روند کاهش وزن خود با شکست مواجه میشوند. ۱. با تمام کالریها یکسان رفتار میکنید: تمام کالریها برابر نیستند. خوردن ۱۰۰ کالری […]
[ad_1]
در صورتی که موفق به کاهش وزن نمیشوید پس مهم نیست چکار انجام میدهید و یا چقدر تمرینات سخت دارید. میلیونها نفر در دنیا وجود دارند که اضافه وزن دارند و در روند کاهش وزن خود با شکست مواجه میشوند.
تمام کالریها برابر نیستند. خوردن ۱۰۰ کالری سبزیجات با ۱۰۰ کالری بستنی یکسان نیست و قرارم نیست تاثیر یکسانی بر بدن نیز داشته باشند. باتوجه به روند کاهش وزن باید دقت کنید که چه مقدار انسولین در بدن براساس نوع کالری که مصرف میکنید، ترشح میشود.
هنگامی که انسولین زیادی در بدن ترشح شود نه تنها چربی بدن ازبین نمیرود بلکه بدن را به ذخیره چربی ترغیب میکند. کالریهایی که ترشح انسولین را در بدن زیاد میکنند مصرف کربوهیدرات های ساده هستند. علاوه بر کربوهیدراتها پروتئینها به خصوص آنهایی که منشا لبنی دارند نیز میتوانند سطح انسولین را افزایش دهند.
۲. به میزان کافی بر توده بدنی تمرکز نمیکنید:
اگر همزمان کالری خود را کاهش و ورزشهای هوازی انجام میدهید، اما همچنان با افزایش وزن همراه هستید ممکن است به این دلیل باشد که بر توده بدنی خود تمرکز ندارید.
افزایش توده بدنی متابولیسم را کاهش داده و برروی بسیاری از هورمونهای بدن از جمله انسولین، لپتین و گرلین اثر میگذارد. این هورمونها با سلولهای بدن ارتباط برقرار کرده و به آنها در ذخیره یا ازاد سازی چربی کمک میکند.
۳. تنها برای کاهش وزن بر ورزشهای هوازی متکی هستید:
از آنجا که ورزشهای هوازی نسبت به دیگر ورزشها جالبتر هستند پس مردم آن را تنها راه کاهش وزن تصور میکنند، اما از طرفی به دلیل خسته کننده بودن، پایدار نبوده وافراد از ادامه آن منصرف میشوند. خبر خوب این است که بدون نیاز به صرف ساعتهای طولانی برروی تردمیل میتوانید با وزنه برداری نیز کاهش وزن داشته باشید.
۴. به تبلیغات غیر واقعی قرصهای چربی سوز اعتماد میکنید:
مکملهای چربی سوز ضربان قلب را به طرز ناسالمی افزایش میدهند. توصیه این است که به جای مصرف آنها سبک زندگی سالمی را پیش بگیرید.
۵. استرس دارید:
استرس سبب افزایش هورمون کورتیزول در بدن میشود که باعث افزایش پرخوری در مصرف غذاهای قندی نیز خواهد شد. هنگامی که سطح کورتیزول در بدن به مدت طولانی بالا باقی بماند مقدار چربی موجود در شکم افزایش میابد.
۶. بیش از حد تلاش میکنید:
بدن به تعادل ورزش سالم و استراحت نیاز دارد. ورزش بیش از حد مانع از تغییر چربی در بدن میشود. ورزش بدون استراحت نیز سطح کورتیزول را در بدن تحت تاثیر قرار داده و باعث افزایش چربی در بدن خواهد شد.
۷. خواب کافی ندارید:
کمبود خواب باعث نامتعادل شدن سطح هورمونها شده که با گرسنگی در ارتباط میباشد. دو هورمونی که بر اشتهای ما موثر هستند عبارتند از:گرلین (هورمونی که باعث گرسنگی میشود) و لپتین (هورمونی که باعث احساس سیری میشود).
هنگامی که خواب کافی نداشته باشید سطح گرلین بالا رفته و سطح لپتین پایین میآید و این امر سبب گرسنگی و پرخوری خواهد شد. یک خواب سالم حداقل ۷-۸ ساعت میباشد.
۸. باور دارید که هرچه بیشتر طی روز غذا بخورید چربی بیشتری نیز خواهید سوزاند:
رژیم خاصی به نام رژیم روزه داری وجود دارد که یک روش شگفت انگیز در سوزاندن چربی محسوب میشود. این رژیم سطح انسولین را کاهش میدهد و باعث میشود تا بدن گلوکاگون آزاد کند.
این امر سبب جلوگیری از تشکیل چربی در بدن خواهد شد. به جای آنکه درروز چند وعده غذایی ۴۰۰ کالری داشته باشید در پایان روز یک وعده غذایی ۱۶۰۰ کالری مصرف کنید.
۹. هرروز خود را وزن میکنید:
در حالی که وزن کشی هرروزه بطور مستقیم مانع کاهش وزن نمیشود، اما میتواند باعث ازبین رفتن اعتماد به نفس شود. به یاد داشته باشید کاهش وزن روندی کند است و اعداد میتوانند روز به روز طی عواملی تحت تاثیر قرار بگیرند به عنوان مثال:نوسانات وزن هنگام قاعدگی و یا عضله سازی حین تمرینات قدرتی بیشتر است. چنانچه باید خودتان را وزن کنید تا انگیزه تان حفظ شود این کار را بیش از یکی دوبار در هفته انجام ندهید.
[ad_2]
Source link