[ad_1] شیوع کرونا باعث شده است فشار زیادی از نظرمعیارها و رعایت موارد بهداشتی بر دوش همه ما گذاشته شود که هرچند زندگی را کمی سخت میکند، اما برای پیشگیری از انتشار بیماری ضروریاست. در این مطلب قصد داریم نکات مفید و لازم را درباره چگونگی شستوشو و ضدعفونی کردن میوهها و سبزیها به شما […]
[ad_1]
انتقال ویروس کرونا از خوردنیها
طریقه شستوشوی سبزیها
بهآرامی تمام سطح سبزی را زیر شیر آب برس بکشید. در مورد گلکلم و بروکلی توصیه میکنیم ابتدا آنها را به تکههای کوچکتر خرد کنید. سپس آنها را در آبکش بگذارید و در آب سرد غوطهور کنید. بدین ترتیب میتوانید قسمتهای داخلی گیاه را که در حالت معمول دسترسی به آنها ندارید بهخوبی تمیز کنید. برای شستن سبزیهای ریشهای مانند سیبزمینی و چغندر و هویج، میتوانید آنها را برای مدت کوتاهی در آب قرار دهید تا آلودگی روی آنها نرم و جدا شود. سپس با برس یا اسفنج سطحشان را بسایید؛ بدون هیچ شویندهای و فقط زیر شیر آب. این نوع سبزیها را حتماً قبل از پوست گرفتن بشویید.
طریقه شستن میوهها
اگر این میوهها را خوب نشویید این احتمال وجود دارد که آلودگیهای روی پوست، از طریق چاقویی که برای پوست کندن استفاده میکنید به داخل میوه منتقل شود. برای نگهداری بهتر میوهها و سبزیهایی که شستهاید، آنها را با یک حوله یا دستمال تمیز خشک کنید.
استفاده از ضدعفونیکننده
نکات مهم بهداشتی
دستهایتان را قبل و بعد از دست زدن به مواد غذایی بشویید. همچنین وسایل و سطوح آشپزخانه را بعد از شستن میوه و سبزی، تمیز کنید. میوهها و سبزیها را از گوشت و مرغ و ماهی خام جدا کنید. هر بار از تخته و کارد فقط برای یک ماده غذایی استفاده کنید. سبزیجات را قبل از مصرف حرارت بدهید و بپزید. حتماً قبل از تهیه سالاد، تمام مواد آن را به دقت و به درستی بشویید.
منبع:سیمرغ
[ad_2]
Source link