[ad_1] ساکنان شهر قرنطینه و ویروسزده “ووهان” در استان “هوبی” (ههبی) چین در تهیه غذا با چالشهای اساسی روبهرو هستند. به دلیل محدودیتهای شدید تعریف شده برای ساکنان، خرید از سوپرمارکت یا خوردن در خارج از خانه برای شهروندان ووهان دیگر آسان نیست. این محدودیتها برای کند شدن شیوع ویروس کرونا وضع شدهاند. الجزیره […]
[ad_1]
ساکنان شهر قرنطینه و ویروسزده “ووهان” در استان “هوبی” (ههبی) چین در تهیه غذا با چالشهای اساسی روبهرو هستند.
الجزیره در ساعات قبل از کشته شدن ۲۵۹ نفر از بیماران و ابتلای بیش از ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر به این ویروس خبر داد.
اپلیکشین چینی “وایبو” (Weibo) چین پر از شکایت و غرولند مردمی است که در تهیه غذا با مشکل روبهرو شدهاند.
یکی از شهروندان ووهان در این باره در پیجش نوشته است: برخی از سبزیجات خاص پیدا نمیشوند و قیمت برخی از غذاها و مواد غذایی نیز افزایش یافته است.
حتی تحویل غذا نیز خطراتی در پی دارد.
مردم ووهان در تهیه مواد غذایی و تحویل غذا با مشکل روبهرو شدهاند/ عکس: MEITUAN
در این میان یک شرکت ارسال غذا در چین در حال استفاده فناوری برای حل این مشکل است.
بازار پیک و ارسال مواد غذایی در چین در سالهای اخیر با سرعت زیادی رشد کرده و شرکت “مویتوان” (Meituan) با ۴۴۰ میلیون مشتری و ۷۰۰ هزار قاصد روزانه بزرگترین شرکت ارسال مواد غذایی این کشور محسوب میشود.
“مایتوان” (MEITUAN) با حمایت شرکت “تنسنت” یک اپلیکیشن تحویل غذا را به گونهای تنظیم کرده که مشتریان و قاصدان نیازی به دیدار چهره به چهره نداشته باشند. تنسنت یکی از غولهای بزرگ اینترنت در چین است.
به کمک اپلیکیشن جدید شرکت “مایتوان”، کاربران میتوانند از آورنده غذا بخواهند که بسته غذا را به پذیرش ساختمان تحویل دهد یا آن را در راهپلهها بگذارد. آنها همچنین میتوانند از طریق این برنامه به صورت مستقیم با پیک غذا ارتباط برقرار کنند و در مورد رها کردن غذا در محل مورد نظر خود صحبت کنند.
شرکت “مایتوان” روزانه ۱۰۰۰ بسته و مواد غذایی سالم برای پخت و پز را برای کادر پزشکی فعال در ووهان ارسال میکند.
شرکت “مایتوان” قفسههای قفلداری را در بخشی ار بیمارستان قرار داده که بدون نیاز به تماس قفل میشوند. این کار باعث میشود غذا هیچ تماسی با آورندگان نداشته باشد. از طرفی این قفسه با QR کد توسط کادر بیمارستانی باز خواهد شد.
بسیاری از شرکتها مانند فیس بوک، “ویورک” و گروهی از بانکها مانند “مورگان استنلی” از کارمندان خود خواستهاند تا از خانه کار کنند. چنین اقداماتی باعث افزایش تقاضا در سفارش غذا از بیرون میشود.
اپلیکیشن رایگان “بدون-ارتباط” شرکت “مایتوان” برای اولین بار در ووهان راهاندازی شد. این برنامه در سراسر چین وارد بازار شد و اینک در ۱۸۴ شهر این کشور مورد استفاده قرار میگیرد. “مایتوان” اعلام کرد: انتظار داریم این برنامه تا پایان هفته در سراسر چین عملیاتی شود.
[ad_2]
Source link