مشکلات کبد چرب در رژیم غذایی
مشکلات کبد چرب در رژیم غذایی

[ad_1] کبد فرد مبتلا به این عارضه در مقابل رسوب چربی از خود واکنش نشان می‌دهد که در دراز مدت سبب آسیب کبد می‌شود. شیوع این بیماری در زنان به علت کم تحرکی بیشتر است. مهم‌ترین اصل برای درمان کبد چرب، برطرف کردن بیماری‌های زمینه‌ای ایجاد کننده آن است. اگر پزشک تشخیص دهد که چاقی […]

[ad_1]

کبد فرد مبتلا به این عارضه در مقابل رسوب چربی از خود واکنش نشان می‌دهد که در دراز مدت سبب آسیب کبد می‌شود. شیوع این بیماری در زنان به علت کم تحرکی بیشتر است. مهم‌ترین اصل برای درمان کبد چرب، برطرف کردن بیماری‌های زمینه‌ای ایجاد کننده آن است. اگر پزشک تشخیص دهد که چاقی علت بروز بیماری است، فرد می‌تواند با کم کردن حداقل ۵ کیلوگرم از وزن خود، چربی کبد را کاهش دهد و حتی این بیماری را درمان کند.

افراد مبتلا به دیابت هم به دلیل مختل شدن متابولیسم چربی در بدنشان، مستعد این بیماری هستند که با تجویز دارو‌های مناسب بهبود می‌یابند. بسیاری از این بیماران با مصرف آنتی اکسیدان از جمله ویتامین E. و مصرف داروی متفورمین.

هم قند خونشان کنترل می‌شود و هم سوخت و ساز چربی در کبد آن‌ها تنظیم می‌شود، ولی در کل این مشکل باید حل شود. چاقی آفت سلامت است و برای کنترل آن و بسیاری بیماری‌های دیگر باید الگوی تغذیه‌ای، از غذا‌های پرکالری چرب و کم فیبر به سمت غذا‌های سالم و تازه تغییر پیدا کند و ورزش و تحرک بدنی جزء برنامه روزانه افراد قرار بگیرد.

۸۰ درصد بیماری‌های عروق کرونر قلب، ۶۰ درصد موارد دیابت، یک سوم سرطان‌ها و بسیاری از بیماری‌ها و مشکلات دیگر با داشتن رژیم غذایی سالم، حفظ وزن در حد طبیعی و فعالیت بدنی مناسب و مستمر قابل پیشگیری است.

 

منبع: ایران ناز  

[ad_2]

Source link