[ad_1] محسن پویان، محقق وپژوهشگر طب سنتی درباره خشک کردن میوهها گفت: با خشک کردن میوهها میتوانیم بیشتر ویتامینهای موجود در آن را حفظ کنیم. او گفت: سیب خشک شده، یکی از بهترین گزینهها برای هضم بهتر است و معمولا برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند، توصیه میشود. معمولا سیب نسبت به دیگر […]
[ad_1]
او گفت: سیب خشک شده، یکی از بهترین گزینهها برای هضم بهتر است و معمولا برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند، توصیه میشود. معمولا سیب نسبت به دیگر میوهها کالری کمتری دارد. سیب خشک برای تقویت تولید نوروترانسمیتر (پیام رسانهای عصبی) به کار میآید و میتواند به کاهش فشار خون کمک کند.
پویان ادامه داد:گلابی خشک شده یکی دیگر ازمیوههایی است که محبوبیت زیادی در بین افراد دارد. این میوه به بهبود گردش خون و تقویت استخوانها کمک میکند. ویتامین C. موجود در آن به بهبود عملکرد سیستم ایمنی کمک میکند و همچنین ویتامین K. موجود در گلابی عنصری مهم برای جلوگیری از لخته شدن خون و تثبیت مواد معدنی تراکم استخوان است.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: زردآلوی خشک شده به دلیل میزان بالای فیبری که دارد؛ به بهبود وضعیت گوارش کمک میکند. اگر افراد مشکل فشار خون دارند، زرد آلوی خشک شده میتواند کمک فراوانی به رفع این مشکل کند. ویتامین A. موجود در آن نیز به تقویت سلامت بینایی و همچنین مقابله با آسیب حاصل از استرس اکسیداتیو کمک میکند.
پویان گفت: اگر از هلوی خشک شده به صورت مرتب استفاده کنید، به لطف ویتامین A. و آنتی اکسیدان موجود در آن، خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را کم میکند. همچنین این میوه خشک به بهبود گوارش، کاهش کلسترول و کنترل دیابت نیز کمک میکند.
او ادامه داد: انجیر خشک نیز میتواند به کاهش سطح کلسترول و تنظیم قند خون کمک کند و همچنین مسیر گوارشی را نیز تمیز میکند. انجیر یکی از پرفیبرترین مواد غذایی موجود است که بهعنوان ملین طبیعی عمل میکند.
او تصریح کرد: خوردن مرتب آلو سیاه خشک شده به درمان یبوست کمک میکند، چون خاصیت ملین بودن دارد. این میوه خشک همچنین به بهبود حرکت عضلات و عملکرد اعصاب کمک میکند. از دیگر خواص آن میتوان به تقویت سیستم ایمنی و کمک به حفظ تراکم مواد معدنی استخوان اشاره کرد.
پویان گفت: کشمش راهی عالی برای بهبود گردش خون است و میتواند به بهبود گوارش و از بین بردن یبوست نیز کمک کند. انگور خشک شده میتواند به بهبود فشار خون بالا و سلامت استخوان کمک کند، چراکه حاوی منیزیم و آهن است.
[ad_2]
Source link