[ad_1] ارزش غذایی مواد خوراکی را میزان خواص مفید آن مشخص میکند. با اینکه تعداد خوراکیهای مفید کم نیست، اما در میان آنها گوشت، به تعبیر طب سنتی، نسبت به سایر مواد، ارزش غذایی بیشتری دارد. در طب سنتی هر نوع گوشتی، گرم وتر شمرده میشود، اما میزان گرمی و تری آنها با یکدیگر متفاوت […]
[ad_1]
در طب سنتی هر نوع گوشتی، گرم وتر شمرده میشود، اما میزان گرمی و تری آنها با یکدیگر متفاوت است؛ برای مثال، گوشت حیواناتی مثل گوسفند، بز، کبک، بلدرچین، شتر، شترمرغ و میگو از جمله گوشتهایی هستند که میزان گرمی و تری بالاتری دارند.
ویژگی عمومی انواع گوشتها
گوشت حیواناتی که برای مصرف انسان ذبح میشوند، تحت شرایط خاصی گرمتر میشود. حیوان هر چه جوانتر، چاقتر و پرتحرکتر باشد، گوشت آن گرمتر خواهد بود. رنگ گوشت حیوان هم تاثیرگذار است، یعنی هر چه رنگ آن تیرهتر باشد، مزاج گوشت هم گرمتر خواهد بود.
گوشت گوسفند
گوشت بز
گوشت کبک
گوشت بلدرچین
گوشت شتر و شترمرغ
گوشت میگو
گوشت جانوران دریایی معمولا سرد وتر است، اما در میان آنها گوشت میگو قدری متفاوت است و طبع گرم وتر دارد. مصرف میگو در وعدههای غذایی جا افتاده و طرفداران خاص خودش را پیدا کرده است. هضم میگو سنگین است، بنابراین افرادی که دچار مشکلات سوءهاضمه هستند باید از مصرف گوشت میگو خودداریکنند.
منبع:سیمرغ
[ad_2]
Source link