مهمترین اصلِ تغذیه‌ای که روزه‌داران باید رعایت کنند
مهمترین اصلِ تغذیه‌ای که روزه‌داران باید رعایت کنند

[ad_1] رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به کسانی که به کرونا مبتلا شده و حدود ۵ درصد و بیشتر وزن خود را در این بیماری از دست داده‌اند توصیه کرد تا بازگشت وزن به شرایط قبل از بیماری نباید روزه بگیرند. دکتر جلال‌الدین میرزای رزاز تصریح کرد: توصیه ما به همه روزه‌داران، […]

[ad_1]

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور به کسانی که به کرونا مبتلا شده و حدود ۵ درصد و بیشتر وزن خود را در این بیماری از دست داده‌اند توصیه کرد تا بازگشت وزن به شرایط قبل از بیماری نباید روزه بگیرند.

دکتر جلال‌الدین میرزای رزاز تصریح کرد: توصیه ما به همه روزه‌داران، رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی و استفاده از همه پنج گروه غذایی شامل گروه نان و غلات با تاکید بر غلات و نان‌های سبوس‌دار، انواع جوانه‌ها و گروه میوه‌ها با تاکید بر مصرف انواع مختلف میوه‌ها، گروه سبزی‌ها با تاکید بر مصرف انواع آن‌ها با رنگ‌های متفاوت و به‌ویژه خانواده کلم، گروه گوشت‌ها با تاکید بر تخم‌مرغ، مرغ، ماهی، حبوبات و مغز‌ها گروه شیر و لبنیات با تاکید بر مصرف لبنیات کم‌چرب در فاصله افطار تا سحر ضروری است.

وی به شهروندان توصیه کرد: مصرف غذا باید به صورت کاملا پخته باشد. به‌خصوص در مورد گوشت، مرغ، ماکیان، ماهی و تخم‌مرغ که باید کاملا و به‌خوبی پخته و طبخ شده باشد.

 

 

 

 

منبع:بهداشت نیوز

[ad_2]

Source link