[ad_1] براساس مطالعه یک گروه دانشمندان انگلیسی-آمریکایی که در مجله PNAS منتشر شده است، گوشت بیشترین تأثیر منفی بر محیط زیست را دارد و خطر مرگ زودرس را در انسان بیشتر میکند. گروهی از دانشمندان دانشگاه آکسفورد (انگلستان) و مینسوتا (ایالات متحده) تأثیر ۱۵ گروه مختلف غذایی را بر سلامت انسان و محیط زیست بررسی […]
[ad_1]
گروهی از دانشمندان دانشگاه آکسفورد (انگلستان) و مینسوتا (ایالات متحده) تأثیر ۱۵ گروه مختلف غذایی را بر سلامت انسان و محیط زیست بررسی کردند. دانشمندان در نظر گرفتند که از میان ۱۵ عامل خطر جهانی ۹ عامل خطرناک خوراکی موجی افزایش بروز دیابت، سرطان گوارشی، بیماری عروق کرونر قلب و سکته مغزی میشود که با کیفیت پایین غذایی همراه هستند. در عین حال، ۳۰ درصد از گازهای گلخانهای موجود در جو، تولید گازهای گلخانهای از کشاورزی، مزارع و اراضی زراعی ۴۰ درصد از اراضی را شامل میشوند.
خطر مصرف زیاد گوشت قرمز برای کلیهها
غلات، میوهها، سبزیجات، آجیل و روغن زیتون – شاخص ضرر محیطی کمتر دارد و دارای درجه تأثیرات منفی محیطی هستند. بالاترین میزان ضرر محیطی مربوط به گوشت قرمز فرآوری نشده ۷۳ واحد در هر وعده است. نوشیدنیهای پر قند دارای تأثیر محیطی ۹۵ است. این شاخص AREI نام دارد”.
گوشت غذای سالمی نیست/ارتباط گوشت قرمز و سرطان
دانشمندان خاطرنشان میکنند که مصرف مواد غذایی برای سلامتی و محیط زیست مضر است در حال حاضر به سرعت در جهان در حال رشد است، بنابراین، در مناطقی که اخیراً این روند رشد پیدا کرده است باید مصرف گوشت را کاهش داده و به غلات، میوه، سبزیجات، آجیل، لوبیا، ماهی و زیتون روی آورد.
منبع:برنا
[ad_2]
Source link