[ad_1] به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین؛ این پیامها اغلب اوقات به شکلی جذاب و اغواکننده طراحی میشود. به عنوان مثال؛ برنده شدن در قرعه کشی بانک و تقاضای تحویل جایزه و دریافت مبلغی از طریق پیامک در ازای آن. در مواردی هم مشاهده میشود افرادی خود را به عنوان مستمند و مستحق معرفی کرده و تقاضای […]
[ad_1]
به گزارش خبرنگار اقتصادآنلاین؛ این پیامها اغلب اوقات به شکلی جذاب و اغواکننده طراحی میشود. به عنوان مثال؛ برنده شدن در قرعه کشی بانک و تقاضای تحویل جایزه و دریافت مبلغی از طریق پیامک در ازای آن. در مواردی هم مشاهده میشود افرادی خود را به عنوان مستمند و مستحق معرفی کرده و تقاضای کمک مالی از طعمه خود دارند. عدهای هم به طرق مختلف در پی دریافت اطلاعات حساب بانکی اشخاص هستند.
متاسفانه بسیاری از مردم به علت حسن اعتماد یا طمع بیمورد در دام آنها گرفتار شده و مبالغ زیادی را از دست میدهند. این رویه به رغم وجود برخی نهادهای ناظر هنوز هم در جریان است و همه روزه راههای جدیدتری برای اجرای آن خلق و ابداع میشود!
نکته ای که لازم به ذکر اینکه همه بانکها و اپراتورهای تلفن همراه برندگان قرعه کشی خود را از طریق سایتهای معتبر اعلام میکنند و هرگز برای دریافت هدایای در نظر گرفته شده، نیازی به اخذ وجه و ارائه اطلاعات حساب نیست.
در نهایت توصیه میشود افراد هشدارهای پلیس را نسبت به این شکل از کلاهبرداری جدی گرفته و در صورت مشاهده چنین مواردی که تعداد آنها کم هم نیست به پلیس فتا مراجعه و آن را گزارش کنند.
[ad_2]
Source link