وارد شدن آب به داخل گوش خطرناک است؟
وارد شدن آب به داخل گوش خطرناک است؟

[ad_1]  علیرضا مصباحی متخصص گوش و حلق بینی درباره اثرات ورود آب حمام به داخل گوش اظهار کرد: شکل کانال گوش کلا به صورتی است که اگر فرد زیر دوش آب حمام قرار بگیرد و مقداری از آن وارد گوش شود، هیچ مشکلی را برای او ایجاد نخواهد کرد و اصلا لزومی به خارج کردن […]

[ad_1]

وارد شدن آب به داخل گوش خطرناک است؟

 علیرضا مصباحی متخصص گوش و حلق بینی درباره اثرات ورود آب حمام به داخل گوش اظهار کرد: شکل کانال گوش کلا به صورتی است که اگر فرد زیر دوش آب حمام قرار بگیرد و مقداری از آن وارد گوش شود، هیچ مشکلی را برای او ایجاد نخواهد کرد و اصلا لزومی به خارج کردن آن مقداروجود ندارد.

او در ادامه افزود: اگراز قبل پرده گوش دچار پارگی، عفونت گوش میانی یا خارجی نشده باشد، نیازی نیست مقدار آب وارد شده را خارج کنید. زیرا مقدار کم آن به گوش آسیب وارد نمی‌کند.

مصباحی بیان کرد: برخی افراد اصرار بر تمیز کردن مرتب گوش خود با آب را دارند که این عمل اشتباهی است. برای تمیز کردن گوش و خشک کردن آن باید از یک سشوار آن هم از راه دور استفاده کرد. به هیچ عنوان نباید وسیله تیزی یا خاصی مانند گوش پاک کن برای خارج کردن مایعات از گوش استفاده کرد. زیرا آناتومی پرده گوش درافراد متفاوت است. پرده گوش برخی افراد در قسمت جلو قرار دارد به همین دلیل تنها با یک حرکت اشتباه ممکن است به آن آسیب وارد شود. این اشتباهات موجب کری‌های برگشت ناپذیر می‌شود.

او تصریح کرد: برخی افراد وسواس زیادی در تمیز کردن گوش خود دارند که بی دلیل مدام آن را شست و شو می‌دهند. جرم داخل کانال گوش چرک نیست بلکه از غده‌های پوستی خاصی ترشح می‌شوند که برای سلامت گوش ضروری هستند. این نوع جرم‌ها به دلیل خاصیت اسیدی که دارند می‌توانند مانع عفونت‌های قارچی در قسمت خارجی گوش شوند.

مصباحی گفت: یکی از مشکلات غواصان و شناگرانی که مرتبا شنا می‌کنند این است که مدام آب به داخل گوششان راه پیدا می‌کند همین امر موجب عفونت قارچی گوش آنان می‌شود. برخی مادارانی که وسواس خاصی نسبت به تمیزی گوش دارند به طور مرتب گوش کودکان خود را با آب و صابون شست و شو می‌دهند. دراین بین بسیاری از ماداران با عفونت‌های مختلف گوش کودکان به پزشک مراجعه می‌کنند در حالی که نمیدانند عامل اصلی این مشکل عمل اشتباه خودشان است.

او در آخر بیان کرد: مادران می‌توانند به طور مرتب و در حد نرمال گوش کودک خود را تمیز کنند، اما اگراین عمل بیش از اندازه صورت بگیرد، می‌تواند صدمات خطرناکی به نواحی گوش کودک وارد کند.

[ad_2]

Source link