[ad_1] در ادامه روند فعالیت کریدور چین-قزاقستان-ایران، با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، اعضای هیات مدیره و معاونین سازمان و مسئولین منطقهای دو کشتی تجاری حامل کالا از این مسیر بینالمللی به صورت همزمان وارد مجتمع بندری کاسپین شدند. به گزارش اخبار آزاد مناطق، […]
[ad_1]
در ادامه روند فعالیت کریدور چین-قزاقستان-ایران، با حضور رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان، رئیس هیات مدیره و مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران، اعضای هیات مدیره و معاونین سازمان و مسئولین منطقهای دو کشتی تجاری حامل کالا از این مسیر بینالمللی به صورت همزمان وارد مجتمع بندری کاسپین شدند.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، محمولههای تجاری جدید که توسط کشتیهای آدرینا و دیبا در مجتمع بندری کاسپین پهلو گرفتند، توسط ۲شرکت حمل و نقل بینالمللی مختلف از شهرهای ووهان چین و بندر نینگبو چین به مقصد مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی حمل شدند.
محموله اول به صورت حمل و نقل ترکیبی از مبداء شهر ووهان چین حامل قطعات شرکت آمیکو متعلق به شرکت سمند ریل توسط کشتی آدرینا وارد منطقه آزاد انزلی شد و به مقصد نهایی واحد تولیدی قطعات خودرو در ارس ترانزیت کانتیری میشوند و محموله دوم نیز از مبدا بندر نینگبو چین، حامل لوازم کودک و نوزاد، لوازم کشاورزی، قطعات یدکی، کاغذ دیواری به صورت حمل و نقل ترکیبی توسط کشتی دیبا به مقصد بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی ترانزیت شده است.
گفتنی است، این کریدور از کشور چین شروع شده و از طریق خط ریلی چین-قزاقستان به بندر اکتائو در این کشور میرسد و با طی مسیر در دریای خزر، به بندر کاسپین متصل میشود و با شروع فعالیت این کریدور، امکان ترانزیت ۱۰میلیون تن کالا فراهم شده و مزیت اصلی این کریدور، کاهش مسافت، زمان و هزینه حمل و نقل کالا نسبت به مسیر موجود از طریق دریای زرد، اقیانوس هند و بندرعباس در جنوب ایران است.
بر این اساس، با توجه به سرمایهگذاری چند صد میلیارد دلاری چینیها برای فعالسازی مسیرهای جاده ابریشم جدید، شرایط جدید بینالمللی کشور، نقش این کریدور در توسعه مبادلات تجاریکشور و ترانزیت کالای کشور چین از مسیر منطقه آزاد انزلی به کشورهای همسایه روز به روز افزایش خواهد یافت.
لازم به ذکر است، انتقال کالا در مسیر کریدور جدید چین و ایران، از مهمترین بندهای تفاهمنامه همکاری مشترک منعقده فی مابین سازمان منطقه آزاد انزلی و انجمن همکاریهای اقتصادی و سرمایهگذاری چین و توافقات صورت گرفته با رئیس اتاق بازرگانی چین برای بخش خصوصی و مدیران بنادر و راهآهن کشور قزاقستان و چندین سال نشستهای تخصصی مدیران ارشد این سازمان با مقامات رسمی کشور چین و قزاقستان برای فعالسازی این کریدور مهم ترازیتی است.
گفتنی است، مسیر ترانزیتی چین (ارومچی)، قزاقستان (بندر آکتائو)، ایران (بندر کاسپین) به منظور ایجاد مسیرهای جدید ترکیبی میان ایران و چین با محوریت منطقه آزاد انزلی، افزایش ظرفیت حمل و نقل بار در دریای خزر از تیرماه سال جاری و با حضور معاون اول رئیسجمهور و مقامات ملی و استانی و روسای اتاق بازرگانی چین با پهلوگیری نخستین کشتی تجاری در این مسیر در مجتمع بندری کاسپین به صورت رسمی شروع به کار کرده است و در بهمنماه امسال اولین محموله تجاری از بندر بزرگ نینگبو در شرق کشور چین از مسیر این کریدور وارد بندر کاسپین شد.
نوشته ورود همزمان دو کشتی تجاری دیگر به مجتمع بندری کاسپین/ فعالیت قدرتمند کریدور چین-قزاقستان-ایران از مسید منطقه آزاد انزلی اولین بار در رسانه مناطق آزاد. پدیدار شد.
[ad_2]
Source link