وقتی آرتریت روماتوئید را جدی نگیرید
وقتی آرتریت روماتوئید را جدی نگیرید

[ad_1]  آرتریت روماتوئید یک بیماری خودایمنی است که موجب درد، تورم و سفتی در مفاصل بدن انسان می‌شود. گاهی اوقات، دنبال کردن روند درمان آرتریت روماتوئید ممکن است راحت نباشد، اما این نباید موجب ناامیدی بیماری شود، زیرا در نهایت می‌تواند به نتایج خوبی دست یابد. همچنین، آرتریت روماتوئید کنترل نشده می‌تواند کیفیت زندگی فرد […]

[ad_1]

وقتی آرتریت روماتوئید را جدی نگیرید

 آرتریت روماتوئید یک بیماری خودایمنی است که موجب درد، تورم و سفتی در مفاصل بدن انسان می‌شود. گاهی اوقات، دنبال کردن روند درمان آرتریت روماتوئید ممکن است راحت نباشد، اما این نباید موجب ناامیدی بیماری شود، زیرا در نهایت می‌تواند به نتایج خوبی دست یابد. همچنین، آرتریت روماتوئید کنترل نشده می‌تواند کیفیت زندگی فرد را در معرض خطر قرار دهد.

بدون درمان مناسب، آرتریت روماتوئید می‌تواند موجب آسیب بلند مدت به مفاصل و آسیب جدی به کل بدن شود که با درد و ناتوانی همراهی می‌شود. آرتریت روماتوئید کنترل نشده با گذشت زمان می‌تواند موجب تغییر شکل مفاصل بدن شده و از دست رفتن بخشی از عملکرد آن‌ها شود.

در مقابل، درمان درست و به موقع می‌تواند تاثیر چشمگیری در پیشگیری از آسیب بلند مدت و حفظ عملکرد عادی مفاصل داشته باشد. با گزینه‌های درمان فعلی، بیشتر افراد می‌توانند کنترل خوبی بر علائم و کاهش پیشرفت آرتریت روماتوئید داشته باشند. افراد بسیاری حتی می‌توانند القای خاموشی در بیماری را تجربه کنند.
عوارض کوتاه مدت عدم درمان آرتریت روماتوئید

در صورت عدم درمان، آرتریت روماتوئید موجب برخی عوارض کوتاه مدت، به ویژه احساس درد در مفصل می‌شود. از آنجایی که آرتریت روماتوئید بر کل بدن تاثیرگذار است، فرد ممکن است بدون درمان مناسب ضعف عمومی، تب و خستگی را تجربه کند.

آرتریت روماتوئید درمان نشده می‌تواند خطر عفونت را نیز افزایش دهد. آرتریت روماتوئید یک نوع بیماری خودایمنی التهابی است به این معنی که در صورت ابتلا به آن، سیستم ایمنی به جای محافظت از بدن بر حمله به مفاصل و بافت‌های دیگر متمرکز می‌شود. هرچه شدت آرتریت روماتوئید بیشتر باشد، خطر عفونت نیز افزایش می‌یابد.
مسائل سلامت بلند مدت آرتریت روماتوئید درمان نشده

در صورت عدم درمان آرتریت روماتوئید در بلند مدت، این بیماری می‌تواند نه تنها بر کیفیت زندگی بلکه بر مدت زمان آن نیز تاثیرگذار باشد. التهاب پایدار می‌تواند به کاهش طول عمر انسان منجر شود.

آرتریت روماتوئید کنترل نشده می‌تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد، زیرا التهاب مرتبط با آرتریت روماتوئید نه تنها بر مفاصل تاثیرگذار است بلکه قلب را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد. این التهاب می‌تواند به تنگ شدن رگ‌های خونی در نتیجه تشکیل پلاک در آن‌ها منجر شود.

به گفته بنیاد آرتریت آمریکا، خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید نسبت به افراد سالم دو برابر بیشتر است. بنابر مطالعه‌ای که در آوریل ۲۰۱۸ در نشریه BMC Rheumatology منتشر شد، به واسطه پیوند بین آرتریت روماتوئید و مشکلات قلبی، مدیریت آرتریت روماتوئید و همچنین عوامل خطر برای بیماری قلبی مانند فشار خون بالا، کلسترول بالا، سیگار کشیدن، دیابت و کم تحرکی اهمیت دارد.

با پیشرفت هرچه بیشتر بیماری آرتریت روماتوئید، خطر بروز آسیب قلبی نیز هرچه بیشتر افزایش می‌یابد.

با این وجود، آرتریت روماتوئید درمان نشده می‌تواند آثاری فراتر از درد مفاصل و مشکلات قلبی داشته باشد و به عوارضی که دامنه آن از مشکلات پوستی تا نازک شدن استخوان، مشکلات چشمی و موارد دیگر را در بر می‌گیرد، منجر شود.

دنبال کردن یک برنامه درمانی منظم که به کند شدن پیشرفت آرتریت روماتوئید کمک می‌کند می‌تواند به محافظت از مفاصل، قلب، سلامت کلی و بهزیستی و البته زندگی شما کمک کند.

اهمیت درمان زودهنگام آرتریت روماتوئید

به گفته مرکز آرتریت جانز هاپکینز، حدود ۸۵ درصد افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید با آسیب مفصلی مواجه هستند و بیشتر این آسیب‌ها طی دو سال نخست ظهور بیماری رخ می‌دهند. امروزه، بسیاری از کارشناسان درمان زودهنگام و تهاجمی را برای محافظت از مفاصل آسیب پذیر توصیه می‌کنند.

القای خاموشی در بیماری به لطف درمان‌های جدید امکان‌پذیر است که می‌توانند به صورت جداگانه یا در ترکیب با یکدیگر استفاده شوند. پزشک می‌تواند یک برنامه درمانی را با توجه به نیاز‌های فردی شما شکل دهد. برنامه درمان آرتریت روماتوئید ممکن است شامل دارو‌های ضد التهاب غیر استروئیدی، کورتیکواستروئیدها، و دارو‌های ضد روماتیسمی اصلاح کننده بیماری – دسته گسترده‌ای از دارو‌های سرکوب کننده ایمنی – شود.

افزون بر این، انتخاب‌های سالم سبک زندگی مانند ورزش منظم، حفظ وزن سالم بدن و دنبال کردن یک رژیم غذایی ضد التهاب، مانند رژیم غذایی مدیترانه ای، می‌تواند به کسب احساس بهتر و بهبود شرایط مفاصل کمک کند. بنابر مطالعه‌ای که در آگوست ۲۰۱۸ در نشریه Arthritis Care & Research منتشر شد، افراد مبتلا به آرتریت روماتوئید که اضافه وزن داشتند در مقایسه با آن‌هایی که وزن سالم داشتند، به رغم دریافت درمان مشابه ۲۵ درصد احتمال کمتری داشت به القای خاموشی پایدار بیماری در سه سال نخست پس از تشخیص آرتریت روماتوئید دست یابند. افرادی که چاق بودند ۷۴ درصد احتمال کمتری داشت.

همکاری نزدیک با روماتولوژیست می‌تواند در یافتن موثرترین ترکیب از تغییرات و اصلاح سبک زندگی برای زیر کنترل گرفتن آرتریت روماتوئید و البته شرایط زندگی شما کمک کند.

حتی اگر یافتن درمان مناسب و درست برای شما مدتی طول بکشد، دنبال کردن و متعهد بودن به درمان اهمیت دارد. اگرچه ممکن است تسکین نسبتا سریع علائم را تجربه کنید، اما یافتن داروی مناسب برای مراقبت بلند مدت می‌تواند مدت زمان بیشتری طول بکشد. معمولا چندین ماه زمان نیاز است تا مشخص شود برنامه درمان برای شما کار می‌کند یا زمان امتحان کردن چیزی جدید فرا رسیده است.

درمان آرتریت روماتوئید یک تعهد طولانی مدت است، از این رو، یک روماتولوژیست که احساس راحتی بیشتری با وی دارید را انتخاب کرده و اگر دارویی خاص نتایج مطلوب را برای شما به همراه نداشته است، دلسرد نشوید. به بدن خود زمان دهید تا به دارو‌های جدید واکنش نشان دهد و اگر هر گونه نگرانی درباره روند درمان دارید، آن را با پزشک خود مطرح کنید.

 

 

 

 

 

[ad_2]

Source link