[ad_1] بر اساس نتایج یک پژوهش، مصرف ماهیهای سرشار از اسید چرب امگا ۳، مانند ماهی تن، آزاد و ساردین، احتمال ابتلا به ضعف قوای مغزی ناشی از سالمندی را کاهش میدهد. در این پژوهش، پژوهشگران، با بررسی بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ فرد مسنتر از ۶۵ سال، دریافتند مصرف این دسته از ماهیها […]
[ad_1]
در این پژوهش، پژوهشگران، با بررسی بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ فرد مسنتر از ۶۵ سال، دریافتند مصرف این دسته از ماهیها به صورت پخته یا کباب شده، هفتهای ۳ بار یا بیشتر، خطر ابتلا به نوعی عارضه مغزی، موسوم به سکته مغزی خاموش را به مقدار ۲۶ درصد کاهش میدهد.
سکته مغزی خاموش، عارضهای است که بر اثر اختلال خونرسانی مغز، سبب آسیبهای کوچک بافت مغزی و در نتیجه، زوال عقل و کاهش مهارتهای تفکر میشود.
منبع:ایران ناز
[ad_2]
Source link