[ad_1] به گزارش سه شنبهشب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی با اشاره به افزایش آمار مبتلا به بیماری کرونا در کشور، افزود: در جریان عادی سازی در کشور، ممکن است خطر جدی تری در انتظار باشد. به هر حال هنوز ویروس در کشور وجود دارد و تا زمانی که ریشه کن نشده یا […]
[ad_1]
وی ادامه داد: با افزایش تردد، آلودگی سطوح تماسی بیشتر میشود که این امر ممکن است منجر به ایجاد روند متفاوتی از ابتلا به این بیماری نسبت به قبل شود و با توجه به دوره نهفتگی ویروس، آثار آن در روزهای آینده بروز میکند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران کماکان بر لزوم رعایت بهداشت فردی و عمومی تاکید کرد و افزود: علی رغم کاهش انگیزه و ایجاد احساس خستگی در مردم، رعایت اصول اولیه بهداشت همچنان توصیه میشود، چراکه در هر صورت سلامت بسیار اهمیت دارد.
زالی با اشاره به انتشار خبری مبنی بر ریشه کنی ویروس کووید-۱۹ تا ۲۷ اردیبهشت ماه در ایران بر اساس نتیجه یک تحقیق علمی در سنگاپور، گفت: پایان یک اپیدمی به آسانی قابل پیش بینی نیست. نمیتوان به قطعیت در خصوص یک پژوهش در خارج از کشور نظر داد و بهتر است به گزارشهای میدانی در داخل کشور اکتفا کنیم.
** افزایش همکاریهای علمی و تحقیقاتی ستاد مقابله با بیماری کرونای تهران با دانشگاه تهران
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در کلانشهر تهران، در دیدار با رییس و جمعی از اساتید دانشگاه تهران با اشاره به لزوم عملیاتی سازی پژوهشهای دانشگاهی برای ریشه کنی ویروس کووید-۱۹، برای انجام هرگونه همکاری در این زمینه اعلام آمادگی کرد.
زالی امروز سه شنبه، در دیدار با رییس و جمعی از اساتید دانشگاه تهران ضمن تاکید بر لزوم گسترش همکاریهای علمی، فعالیتهای تحقیقاتی این دانشگاه را اقدامات ارزشی خواند و گفت: عملیاتی سازی پژوهشهای از اهمیت بالایی برخوردار است. از طرفی محدودیتهای زمانی در اپیدمی باید مورد توجه قرار گیرد، چراکه هنوز در بحران کرونا به ثبات نرسیده ایم و ممکن است شرایط کاملا تغییر کند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران با اشاره به اهمیت استفاده از نرم افزاهای سمپتوم شناسی و استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی به کمک دادههای بیمارستانی، طراحی بستههای تشخیصی را از جمله اقدامات موثر در شناسایی و درمان مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ دانست.
وی در پایان، پیشگیری، تشخیص و درمان را سه محور اصلی مقابله با کرونا اعلام کرد و در خصوص افزایش همکاری مطابق با این سه محور، به ویژه تشخیص، در غالب کارگروههای مشترک ابراز امیدواری کرد.
در این دیدار محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران، مدیر کارگروههای بیوفیزیک، تولید دارو و واکسن، هوش مصنوعی و دادههای بزرگ و ساخت و ارتقای کیتهای تشخیصی حضور داشتند و به بیان گزارش مختصری از اهم فعالیتهای اساتید و دانشجویان دانشگاه در زمینه مقابله با بحران کرونا پرداختند.
منبع:بهداشت نیوز
[ad_2]
Source link