چطور با گفتگو دیگران را جذب کنیم؟
چطور با گفتگو دیگران را جذب کنیم؟

[ad_1]   هنر گفتگو یکی از مهم‌ترین هنر‌ها و مهارت‌هایی می‌باشد که هر شخص باید آن را به طور کامل فرا گیرد. نحوه‌ی گفتگو و سخن گفتن شما شخصیت شما را به دوستان، آشنایان، مربیان، کارفرمایان و همکارانتان معرفی می‌کند و به عبارتی دیگر نحوه سختن گفتن شما نشان دهنده شخصیت وجودی شماست.اگر شما مهارت […]

[ad_1]

 

هنر گفتگو یکی از مهم‌ترین هنر‌ها و مهارت‌هایی می‌باشد که هر شخص باید آن را به طور کامل فرا گیرد. نحوه‌ی گفتگو و سخن گفتن شما شخصیت شما را به دوستان، آشنایان، مربیان، کارفرمایان و همکارانتان معرفی می‌کند و به عبارتی دیگر نحوه سختن گفتن شما نشان دهنده شخصیت وجودی شماست.
اگر شما مهارت سخن گفتن را به خوبی ندانید، حتماً و قطعاً در اجتماع و یا محل شغلتان با سختی‌هایی برابر خواهید شد.

هنگامی که شروع به حرف زدن با کسی می‌کنید ممکن است که در شروع ندانید که از چه قسمتی سر سخن را با طرف مقابلتان باز کنید و در سخن گفتن با ایشان دچار مشکلاتی می‌شوید و گاه پای شخصیت در میان است و دوست ندارید در ادای سخن کوتاهی نمایید. برای رفع این مشکلات در این بخش از سبک زندگی نمناک همراه ما باشید.

۵ نکته مهم و موثر در آداب گفتگو با دیگران

۱. تعریف کردن:

تعریف از دیگران یکی از بهترین راه‌های ممکن برای شروع سخن و مکالمه با طرف مقابلتان میباشد. شما با تعریف کردن از خودتان و… در‌های مکالمه را هم به سمت خود و هم به طرف مقابلتان باز می‌کنید. فقط به خاطر داشته باشید که بهتر است به جای سخنان بیهوده، ابتدا در مورد لباس پوشیدن طرف مقابلتان یا کفش هایش سر صحبت را باز کنید، برای مثال (کفش‌های شما زیبا هستند) خوب یقینا با این حرف طرف مقابل شما شروع به سخن گفتن از خودش می‌کند و سر صحبت باز می‌شود.

۲. بحث کوتاه:

بحث‌های کوتاه در نظر اکثر افراد، می‌توان گفت که از آن راضی نمی‌باشند و از بحث‌های بلند لذت بیشتری میبرند. خب، جالب است که بدانید بحث‌های کوتاه در ابتدا نامشان بحث کوتاه است، ولی در آخر تبدیل به بحث‌های بلند می‌شوند یا به عبارت دیگر بحث‌های کوتاه راهی برای بحث‌های عمیق و بلند می‌باشد.

موضوعات بحث‌های کوتاه برخلاف عقیده تان بسیار آسان هستند و با کمی فکر آن را خواهید یافت. برای مثال به رستوران بروید ابتدا غذای دلخواهتان را سفارش دهید و پس از میل کردن سفارش تان در مورد آن نظر دهید و نکات مثبت و منفی آن را با یکدیگر مقایسه کنید و یا اگر گرمتان شد در مورد آب و هوا بحث را شروع کنید و آن را گسترش دهید. این دو مثال ذکر شده را تجربه نشان داده است که سر صحبت را به آسانی و به سرعت باز می‌کند. توصیه می‌کنیم حتماً از آن‌ها نهایت استفاده را ببرید.
 
۳. سوالات متعدد و متنوعی بپرسید:

اگر به طور قطعی می‌خواهید که بحث‌های کوتاه را تمام کنید و وارد یک بحث واقعی شوید، باید دنبال فرصت باشید تا فورا بتوانید موضوع بحث را تغییر دهید و وارد یک بحث و گفتگو واقعی شوید. سعی نکنید که بدون هیچ مقدمه‌ای وارد یک بحث عمیق و قابل توجهی شوید، اگر می‌خواهید وارد گفتگوی عمیق شوید با طی مراحل و صبر کردن، به آن قسمتی که مورد دلخواه شما می‌باشد برسید و در این قسمت میتوانید مکالمه را عمیق‌تر کنید.

۴. در گفتگو با دیگران مهربان باشید:

این مورد یقینا باید واضح باشد، اما متاسفانه اکثرا این موضوع را فراموش میکنیم و آن را به مرحله عمل نمی‌رسانیم. اگر شما در حین مکالمه با شخصی با لفظی آرام، لبخند روی لب هایتان و آرامشتان باشید شخصیت بهتری نسبت به افرادی که با لفظی تند و عصبانیت محض با طرف مقابل خود سخن می‌گویند خواهید داشت.

سعی کنید که دست هایتان را حین مکالمه تکان ندهید و سعی کنید در حفظ تماس چشمی کوشا باشید و با این حالت به طرف مقابلتان بفهمانید که به سخنانش گوش فرا می‌دهید.

۵. صرفا شما گفتگو را در دست نگیرید:

منظور از این مورد این است که به طرف مقابلتان اجازه نظر دادن و حرف زدن دهید و مانع ارائه نظرات و سخنان آن نشوید. اگر شما در این حین فهمیدید که شخص مقابلتان به خوبی به سوالاتتان پاسخ نمی‌دهد و گفتگو در حال کاهش است، توصیه می‌شود که فورا با ذکر کردن یک خاطره و یک داستان کوتاه شیرین جو را تغییر دهید و به حالت اول بازگردانید.

 

 

 

 

 

منبع:نمناک

[ad_2]

Source link