چه عواملی باعث ابتلا به سکته مغزی می‌شوند؟
چه عواملی باعث ابتلا به سکته مغزی می‌شوند؟

[ad_1]  دکتر مسعود مهرپور با بیان اینکه در کشور‌های در حال توسعه سکته مغزی دومین عامل مرگ‌و‌میر پس از سکته قلبی است، اظهار کرد: سکته مغزی، مهمترین علت ناتوانی و اختلال حرکتی محسوب می‌شود. وی افزود: مهمترین عوامل خطری که سبب ابتلا به سکته مغزی می‌شود کم تحرکی، چاقی، استعمال دخانیات، ابتلا به دیابت، بیماری‌های […]

[ad_1]

چه عواملی باعث ابتلا به سکته مغزی می‌شوند؟

 دکتر مسعود مهرپور با بیان اینکه در کشور‌های در حال توسعه سکته مغزی دومین عامل مرگ‌و‌میر پس از سکته قلبی است، اظهار کرد: سکته مغزی، مهمترین علت ناتوانی و اختلال حرکتی محسوب می‌شود.

وی افزود: مهمترین عوامل خطری که سبب ابتلا به سکته مغزی می‌شود کم تحرکی، چاقی، استعمال دخانیات، ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و فشارخون است که شناسایی به‌موقع هر یک از این عوامل خطر در پیشگیری از بروز سکته مغزی بسیار حائز اهمیت است و هزینه‌های کمی را نسبت به درمان این بیماری دارد.

مهرپور با اشاره به اینکه درمان سکته مغزی به دو بخش درمان کوتاه مدت و بلندمدت (توانبخشی) تقسیم می‌شود، تصریح کرد: در صورتی که درمان سکته مغزی بلافاصله و در زمان طلایی، انجام نشود، سلول‌های مغزی نابود می‌شوند و دیگر امکان بازسازی آن‌ها نیست.

وی با اشاره به اینکه آمار دقیق از میزان ابتلا به سکته مغزی در کشور وجود ندارد، متذکر شد: بر اساس برخی از مطالعات، به طور متوسط سالانه ۱۵۰ هزار مورد ابتلا به سکته مغزی داریم همچنین باید توجه داشت که سکته مغزی، فقط بیماری ویژه سالمندان نیست و در حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد موارد در افراد با میانگین سنی کمتر از ۵۵ سال به وقوع می‌پیوندد.

رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به اینکه ۳۰ درصد موارد ابتلا به سکته مغزی سبب مرگ و میر می‌شود و در ۳۰ درصد موارد نیز فرد زنده می‌ماند و درگیر عارضه‌های ناشی از این بیماری و ناتوانی است، خاطرنشان کرد: زمانی که سکته مغزی در سنین کمتر از ۵۵ سال به وقوع بپیوندد سبب می‌شود که فرد در سن توانایی بدنی، ناتوان شود و بار اقتصادی، روانی و اجتماعی فراوانی را به همراه داشته باشد بنابراین همه این موضوعات ضرورت پیشگیری از ابتلا به این بیماری را نشان می‌دهد.

 

 

 

منبع:تسنیم

[ad_2]

Source link