چه کسی به نمایندگان درباره FATF پیامک تهدیدآمیز می زند؟/ بازتاب درگذشت کیوان مزدا در شبکه اینستاگرام وکلای ملت :: خبرگزاری خانه ملت
چه کسی به نمایندگان درباره FATF پیامک تهدیدآمیز می زند؟/ بازتاب درگذشت کیوان مزدا در شبکه اینستاگرام وکلای ملت :: خبرگزاری خانه ملت

[ad_1] به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند. غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی متن و عکس زیر را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته است: امشب بر حسب تصادف […]

[ad_1]

به گزارش خبرگزاری خانه ملت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ارتباط بی واسطه و مستمر با مردم، به انعکاس اقدامات، فعالیت ها، مواضع و دیدگاه های خود در شبکه های اجتماعی می پردازند.

غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی متن و عکس زیر را در صفحه اینستاگرام خود به اشتراک گذاشته است:

امشب بر حسب تصادف سی دی از عکسهای قدیمی بدستم رسید ( نیمه دوم دهه هشتاد ) که بیاد گذشته ها هشت عکس که یاداور خاطراتی بود انتخاب کردم و‌در این پست گذاشتم .

استقبال از آقای هاشمی رفسنجانی در فرودگاه رشت

یکروز برفی در محوطه بنیاد شهید استان گیلان

روبوسی با جانباز هفتاددرصد دو‌پاقطع حاجی گرجی در منزلش

گپ و گفت در یکی از مراسمات با استاندار فقید استان مرحوم مهندس قهرمانی

دیدار با آیت الله قربانی در منزلش

عیادت از پدر شهیدان یوسفی ( سه شهید ) در پیربازار به همراه مهندس درزی معاون سیاسی وقت استان

نشست با کارگردان جوان و هنرمند گیلانی آقای حلوی

دیدار از دختر شهید معلول از حادثه سقوط از بلندی خانم دکتر رسول زاده با استاندار وقت گیلان سردار عبدالهی

وی همچنین تصویر زیر را با عنوان ” قدردانی کارکنان صدیق بازنشسته #بنیاد_شهید_و_امور_ایثارگران از اینجانب ” به اشتراک گذاشت.

جعفرزاده عکس زیر را با توضیح بازدید میدانی و افتتاح چند فاز دوم کلاس های درسی _فنی #هنرستان کاردانش شهید مدرس بخش #کوچصفهان منتشر کرده است.

 

 

در پست دیگری این نماینده مجلس مطلب زیر را با توضیح ” ازدید میدانی مهندس #جعفرزاده_ایمن_آبادی از روند اجرایی و وبررسی مشکلات پروژه آبرسانی روستایی مجتمع کفته رود بخش مرکزی، پنج شنبه ۱۲ مهرماه” به اشتراک گذاشته است.

وی همچنین عکس زیر را با توضیح ” آئین افتتاح مدرسه ابتدایی دختران مهر آیین (VIP) در منطقه گلسار آموزش و پرورش ناحیه ۲ رشت با حضور و سخنرانی مهندس #جعفرزاده_ایمن_آبادی، پنج شنبه ۱۲مهرماه” منتشر کرده است.

این نماینده مجلس در مطلبی گفت و گوی خود با روزنامه آرمان را به اشتراک گذاشته است:

  • اهواز شهری است که با بسیاری از مشکلات از جمله بیکاری و آلودگی هوا به‌ویژه گردوغبار روبه‌روست. بنابراین آبستن هر حادثه‎ای است. به ویژه اینکه، مدیران کشور به مشکلات این شهر به‌صورت جدی توجه نکرده‌اند. در ارتباط با حادثه تروریستی در اهواز، «آرمان» با غلامعلی جعفرزاده‌ایمن‌آبادی نماینده رشت گفت‌وگو کرده که در ادامه می‎خوانید.

    در جلسه‎ غیرعلنی مجلس درباره حادثه تروریستی اهواز چه گذشت؟

    به طور کلی بحث امنیت به وزارت کشور مربوط می‎شود. گزارشاتی را در مورد حمله تروریستی اهواز ارائه کردند که باعث تاثر شد که حوزه امنیت اعم از وزارت اطلاعات و وزارت کشور آنگونه که باید به‌خوبی عمل نکردند. تروریست‎ها از پنج ماه گذشته، از فاصله 700متر مانده به جایگاه برگزاری مراسم، خانه‎ای را اجاره می‎کنند و در آنجا مستقر می‎شوند. در روز وقوع حمله تروریستی با خودرو خود حرکت می‎کنند و به جایگاه برگزاری مراسم می‎آیند. اتفاقاتی که روی داد بیانگر این مسائل بود که همه اقدامات امنیتی و همچنین تدابیر امنیتی انجام نشده بود و این قصوری دردناک است. شاید تصور می‎شود که کشور به دست خود اداره می‎شود و توجه خاصی به امنیت نمی‎شود؟ به نوعی آسودگی خاطر در وجود بسیاری مدیران کشور وجود دارد. این اتفاق به گونه‎ای بود که حتی وقوع این حادثه به ذهن آنها خطور نکرد. استان خوزستان، استانی است که مشکلات عدیده‎ای پس از جنگ دارد و انصافا به این استان بی‎توجهی شده است. این استان ذخایر بزرگ نفتی و گازی دارد اما با مشکلات بسیار بزرگی از جمله نرخ بیکاری بالا، مشکلات آبی، گردوغبار و… مواجه است که در نتیجه این استان را آبستن هر حادثه‎ای می‎کند. همگان شاهد هستند به‌رغم اینکه مسئولان امنیتی به استاندار و استان نیز گزارش کرده بودند مبنی بر اینکه پیش‎بینی آنها این است که در دهه دوم محرم اتفاقی به وقوع خواهد پیوست، ولی توجه خاصی نشد.

    ادامه در کامنت👇🏼

  • jafarzadeh.iman.abadiیعنی گزارشی مبنی بر وقوع حمله تروریستی به مسئولان داده شده بود؟

    گفته شده بود که در دهه دوم محرم، گزارشات اطلاعاتی بیانگر این قضیه بود که اتفاقات تروریستی در اهواز رخ خواهد داد ولی در نهایت سهل‌انگاری شد و شورای تامین در آنجا به‌درستی عمل نمی‎کند و یا تشکیل جلسه نمی‎دهد و یا اگر جلسه‎ای تشکیل می‎دهد، مسئولان اصلی شرکت نمی‎کنند. فارغ از این اخبار باید اذعان داشت که هر فردی مسئولیت خود را دارد و هر نهادی نیز مسئولیت خاص خود را برعهده دارد. همچنین با انشاءا… و ماشاءا…گفتن اتفاق خاصی نمی‎افتد و کاری جلو نمی‎رود. در رابطه با اتفاق تروریستی در مجلس هم 20سند وجود دارد که قبل از وقوع حادثه مجلس، به نهادهایی که مسئول امنیت هستند و همچنین به دستگاه‎های اطلاعاتی اعلام شده بود که مجلس، ضربه‎پذیر است. اما در نهایت همگان شاهد بودند که آنقدر سهل‌انگاری شد و همچنین این مساله جدی گرفته نشد که در نهایت حادثه تروریستی در مجلس رخ داد. باید بدون تعارف و با شدت هر چه تمام‎تر با عاملان تروریستی برخورد کرد. اکنون بیشتر از 30نفر به دادگاه معرفی شدند، عزل شدند و در نهایت به مقام معظم رهبری معرفی شدند. بنابراین برای تصمیم‎گیری، بیشتر از 30نفر در حادثه تروریستی اهواز، قصور و کوتاهی کردند. برخی از این افراد نیز به فرماندهان ارشد خود معرفی شدند و همچنین گزارش کاملی خدمت مقام معظم رهبری تقدیم شد، برای تصمیم‎گیری در مورد کسانی که ایشان باید تصمیم‎گیری کنند. در هر صورت باید با آنها قاطعانه برخورد شود تا درس عبرتی شود برای تمام مسئولانی که مسئول امنیت جان مردم هستند. تروریست‎ها تقریبا در 12دقیقه، هر اقدامی که توانستند را انجام دادند. جالب این است که برخی مسئولان تصور کردند که این اقدام تروریستی، بخشی از رژه و مانور است، یعنی برخی تا این اندازه پرت بودند.
    ادامه در کامنت👇🏼

  • jafarzadeh.iman.abadiچرا در مورد این حادثه، هیچ کس به ذهنش خطور نکرد که حمله تروریستی باشد؟

    چون ایران در صف اول مبارزه با تروریسم قرار دارد، قربانی تروریسم است. این نکته مهم را باید تمام مسئولان کشور به آن توجه کنند. ایران در صف اول مبارزه با تروریسم است و تاکنون نیز بیشترین هزینه مبارزه با تروریسم را در منطقه پرداخت کرده است. تعداد 12هزار نفر به دست منافقین در کشور ترور شدند. در نهایت این روند نیز ادامه دارد. ایران بالغ بر 17هزار نفر به انحاء مختلف کشته و شهید داده است. بنابراین مسئولان نباید این مساله را مطرح کنند که اتفاق تروریستی دیگری هرگز روی نخواهد داد. رصدهای اطلاعاتی و بررسی‎های اطلاعاتی ضعیف بوده است. در حین وقوع حادثه نیز، برخورد با تروریست‎ها بسیار ضعیف بود. به قناسه‎زن‌ها گفته شد که تیراندازی کنند ولی تیراندازی نکردند، با این گفته که اجازه ندارند تیراندازی کنند. پس به چه علت در پشت‌بام اسکان یافته بود؟ امکان ندارد که یک قناسه‎زن اجازه نداشته باشد. اگر در آن زمان، قناسه‌زن به تروریست‎ها تیراندازی می‎کرد کار به نوعی تمام شده بود. قناسه‎زن‎ها کوتاهی بسیاری داشتند و فرماندهی نیز تماس نگرفت که تیراندازی کنند. دیر متوجه شدند. اتفاق تلخی بود و نباید این تجربیات را کسب کنیم. 40سال برای کسب تجربه کافی نیست؟! برخی مسئولان کوتاهی کردند و همچنین کسانی که در جلسه شورای تامین غیبت داشتند و بی اطلاع از مصوبات بودند. از برخی نیز باید تقدیر شود. ار مسئول اطلاعات استان خوزستان باید تقدیر شود به دلیل گزارش بسیار خوب و همچنین پیش‎بینی‌های درست و اطلاعات درستی که ارائه داد. وی کار خود را انجام داد. همواره نباید به تنبیه فکر کرد. گزارش مسئول اطلاعات خوزستان در مجلس، مورد قدردانی نمایندگان و رئیس مجلس قرار گرفت.

    سرپیچی برخی نیروها را در چه راستایی می‎توان ارزیابی کرد؟

    تصور اینکه این قضیه به مانور شباهت داشت، تصور مسخره‎ و نادرستی بود. زن و فرزند کشته می‎شدند ولی برخی تصور می‎کردند که این مانور است. این موارد، نکات فاجعه‌بار این جلسه بود. فیلمی که در مجلس پخش شد، بسیار ناراحت‌کننده بود.
    ادامه در کامنت👇🏼

  • jafarzadeh.iman.abadiچرا از فعالیت گروه تروریستی الاحوازیه و گروه‌های مشابه جلوگیری نشده است؟

    خانواده‎های این تیم تروریستی در حال همکاری با داعش بودند و یکی از اعضای این خانواده، سال گذشته به هلاکت رسید. چرا این خانواده، رها شده بود که دو برادر آن فرد و از اعضای این خانواده در حمله تروریستی اهواز حضور داشتند؟ این سوالات بی‎پاسخ مانده است. ایرادی ندارد که درجات برخی گرفته شود و یا عزل شوند. قوه قضائیه با اشد مجازات با قاصران برخورد کند. از سپاه هم به‌خاطر پرتاب موشک به مقر تروریست‎ها باید تشکر کرد. این پرتاب موشک، عطسه سپاه بود.

    گفته شد در ورزشگاه، 500دوربین گذاشته شده که خانم‌ها را شناسایی کنند! پس چرا در مراسم رژه نظامی، برخی مسائل امنیتی نادیده گرفته شد؟

    دلمشغولی‎هایی که برای برخی مسئولان کشور ایجاد شده است، دلمشغولی‌های اصلی کشور نیست. اولویت مردم امنیت است. رفتن چهار نفر خانم به ورزشگاه، به هیچ بخش از کشور، آسیبی نمی‎رساند. باید برای خانم‎ها برنامه داشت. برای ورزشگاه‎ها، 500دوربین برای شناسایی خانم‌ها و آقایان قرار داده شده است ولی برای امنیت مردم و منطقه، در خیابان‎ها به فاصله 200متر دوربین قرار داده نشد. درصد بالایی موافق حضور زنان در ورزشگاه هستند. بنده نیز موافق حضور زنان در ورزشگاه هستم

    نماینده مردم رشت و عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان مستقل ولایی همچنین مطلب زیر را به اشتراک گذاشته است:

    اوایل هفته جاری قرار بود، لایحه CFT در مجلس شورای اسلامی مورد بررسی نمایندگان قرار گیرد، اما به دلایلی از جمله اوضاع آشفته ‌بازار سکه و ارز و همچنین حمله تروریستی در اهواز و مسائلی از این ‌دست، مجلس جلسات غیرعلنی پیاپی برای بررسی این موضوعات برگزار کرد که باعث شد تا موضوع CFT به تعویق افتد.

    به گزارش «تابناک»؛ یکشنبه گذشته که قرار بود این لایحه پس از مدت‌ها، بار دیگر در دستور جلسه مجلس قرار گیرد، برخی معترضان در مقابل مجلس، تجمع اعتراضی کردند و با امضای طومار و شعار علیه لوایح کوشیدند تا صدای خود را به گوش نمایندگان موافق FATF برسانند.برخی نمایندگان از جمله کریمی قدوسی، دهقان، آزادی‌خواه و پژمان فر در میان تجمع‌کنندگان حاضر شدند.

    جعفرزاده نیز درباره این موضوع گفت: نمایندگان طی چند روز گذشته پیامک‌های تهدیدآمیز زیادی دریافت کرده‌اند؛ مثلا رأی شما به این لوایح خلاف نظر رهبری است و یا آنکه رأی شما خلاف مصالح و منافع ملی خواهد بود که با این شرایط نمایندگان به ‌شدت تحت‌ فشار بوده و مشخص نیست، چه سرانجامی برای بررسی این لوایح رقم‌ زده شود!

    نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه حتی مخالفان هم دلیل مخالفتشان را با FATF نمی‌دانند، افزود: اینکه در مقابل مجلس تجمع و یا اینکه برخی نمایندگان به میان آنان رفته و به ‌نوعی از آنان حمایت می‌کنند، اشکالی ندارد. من خودم آن را یک حرکت مدنی تلقی می‌کنم؛ هرچند همین حرکت مدنی، نیاز به مجوز دارد که البته چنین جریان‌هایی خیلی نیازمند گرفتن مجوز نیستند.

    جعفرزاده گفت و گوی دیگر خود درباره نرخ ارز را نیز به اشتراک گذاشته است:

    غلامعلی جعفرزاده ایمِن‌آبادی (عضو فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی) در خصوص آخرین وضعیت ارز مسافرتی گفت: در آخرین نشستی که با رئیس کل بانک مرکزی داشتیم، گزارشی ارائه شد که براساس آن اعلام شده که فعلا حتی توانایی پرداخت ارز دانشجویی و مطالعات علمی هم وجود ندارد و در چنین شرایطی بنده به شخصه بعید می‌دانم که ارزی برای مسافرت و تفریح درنظر گرفته شود.وی افزود: همچنین در گزارش بانک مرکزی این موضوع مطرح شد که با شرایط امروز، نمی‌توان سرمایه کشور را به امور غیرضرور اختصاص داد و در مورد موضوعاتی همچون سفر مساعدت خاصی را در نظر گرفت چراکه ما در شرایط جنگ اقتصادی هستیم و باید در هزینه کردن از خزانه خیلی با احتیاط عمل کنیم.جعفرزاده همچنین در پایان گفت: تا وقتی که به شرایط معمولی برسیم، برای کارهای اضطراری مملکت ارز تخصیص داده می‌شود. به‌عنوان مثال اگر کمیسیون پزشکی در درمان بیماری این‌طور تشخیص بدهد که نیاز به ارز وجود دارد؛ قطعا ارز مورد نیاز تامین می‌شود. همچنین برای تهیه دارو‌های خاص؛ ارز مورد نیاز در اختیار قرار می‌گیرد.

    علاالدین بروجردی متن و عکس زیر را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کرده است.

    حضور علاءالدین بروجردی در اجتماع ۲۵ هزارنفری اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله(ص)؛
    در دهکده المپیک خرم آباد، که روز پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ برگزار شد.
    اجتماع ۲۵ هزارنفری اقتدار عاشورایی سپاهیان محمد رسول‌الله (ص) هم‌زمان با تجمع بسیجیان سراسر کشور که اجتماع ۷۰۰ هزار نفری را رقم خواهند زد، در دهکده المپیک شهرستان خرم‌آباد آغاز شد.پنجشنبه ۲۵ هزار نفر از بسیجیان استان لرستان در قالب گردان‌های بیت‌المقدس، امام حسین (ع)، امام علی (ع)، کوثر و بسیجیان اقشار در محل دهکده المپیک خرم‌آباد گرد هم آمده‌اند.
    گفتنی است هدف از برگزاری این اجتماع بزرگ تقویت روحیه حمایت مردم از نظام و انسجام ملی، تقویت روحیه نیرو‌های عمل‌کننده، مأیوس سازی دشمنان از نظام و دنبال کردن تغییرات رفتاری و رویکرد دشمنان است

    بروجردی همچنین عکس و متن زیر را به اشتراک گذاشته است:

    مراسم سوگواری شهادت امام سجاد علیه السلام با حضور همشهریان گرانقدر بروجردی در بیت مرحوم حضرت آیت الله العظمی حاج شیخ علی محمد نجفی بروجردی(ره) برگزار شد

سید صادق طباطبایی نژاد نیز عکس زیر را با توضیح ” جلسه حجت الاسلام سید صادق طباطبایی نژاد با مهندس احمدیه مدیر کل صنعت،معدن و تجارت استان اصفهان و سایر معاونین و معدن داران در اردستان” به اشتراک گذاشته است:

این نماینده مجلس عکس زیر را منتشر کرده و در ادامه نوشته است: جلسه حجت الاسلام #سید_صادق_طباطبایی_نژاد رئیس هیات تحقیق و تفحص از #استقلال و #پرسپولیس با دکتر #لاریجانی”

محمد وحدتی هلان نیز متن نطق میان دستور خود را به اشتراک گذاشته است. می توانید متن کامل نطق این نماینده مجلس در خبرگزاری خانه ملت را اینجا بخوانید:

غلامرضا کاتب نیز با انتشار عکس زیر از اخذ مجوز برای پروژه ابرسانی برای حوزه انتخابیه خود خبرداده است.

سیدناصر موسوی لارگانی چندین ویدئو را با عنوان ” گوشه اى از مدیحه سرایى حاج حمیدرضا بهارى در چهارمین شب عزادارى در منزل حجه الاسلام #موسوى_لارگانى” به اشتراک گذاشته است:

محمد علی وکیلی نیز متن یادداشت خود را به شرح زیر به اشتراک گذاشته است:

  • تصویب کردن یا نکردن، مسئله این است
    .
    این روزها مسئله پیوستن ایران به گروه ویژه اقدام مالی که تحت عنوان لایحه FATF در مجلس بررسی می‌شود، به بحث روز تبدیل شده است. در ضرورت تصویب این لایحه بحث‌های زیادی شده است و به گمانم استدلال‌های مکفی ارائه شده است. به طور کلی به نظر می‌رسد بحث‌های پیرامون این مسئله، به اصطلاح «جدل‌الطرفینی» شده است. انگار مواضع طرفین به سلایق طرفین برمی‌گردد. سلایقی که دو گونه استراتژی و راهبرد را می‌پسندند. در قفای هر کدام از استراتژی‌ها، مواضع اعلامیِ طرفین معنا می‌یابد. سخن این است که ما استراتژی خود را به وضوح انتخاب کرده‌ایم؛ ما قرار است در چارچوب هنجارهای بین‌المللی و قوائد جهانی، از حقوق خود دفاع کنیم. در همین راستا بود که برجام را امضا کردیم، در ادامه پس از خروج آمریکا از آن خارج نشدیم، در سازمان ملل به عنوان عنصری بسیار مسئول و محترم ظاهر شدیم، پیگیر محکومیت آمریکا از دادگاه‌های بین‌المللی مانند لاهه هستیم و …
    در همین راستا است که حضور خود در منطقه را به قوائدی مستند می‌کنیم که مطابق نُرم‌های بین‌المللی است. در این راه نیز تا کنون توفیقات زیادی به دست آورده‌ایم و امید داریم که البته توفیقات بیشتری در راه داشته باشیم.
    صاحب این قلم حتی چند هفته پیش وقتی که رفتن و نرفتن روحانی به نیویورک محل بحث شده بود، به همین استدلال استعانت جست تا بگوید نباید در نیمه راه، دچار تشویش و تزلزل راهبردی شویم. این تشویش و آشفتگی می‌تواند باعث شود ما میوه هیچ راهبردی را نکنیم و فقط هزینه راهبردها را بپردازیم. آن زمان نیز عده‌ای، به اقتضای سلیقه و مزاج متفاوت، توصیه می‌کردند که به نیویورک نرویم تا اعتبار ترامپ را زیر سوال ببریم؛ نسخه‌ای که سخت بتوان تصور کرد که به هدفش (بی‌اعتباری ترامپ) می‌رسید! اما ما در ادامه راهبرد معین خود رفتیم و ترامپ هم تحقیر شد و هم تنها! در حالی که نرفتنِ ما به «تنهایی» معلوم نبود که چگونه می‌توانست ترامپ را بی‌اعتبار کند؟!
    اکنون نیز بر سر یک دو راهی دیگر ایستاده‌ایم؛ تصویب کردن یا نکردن!
    به نظر می‌رسد باز هم این استراتژی‌هاست که مقابل هم ایستاده‌اند. اگر ادامه راهبرد خود را پی بگیریم باید تصویب کنیم و اگر نخواهیم تصویب کنیم، باید گفت وارد سناریوی دیگری شده‌ایم غیر آنچه تا کنون بوده‌ایم!
    انتخاب هر یک از این سناریوها که مبتنی بر استراتژی‌های مقرر است، در واقع بر ذمه نظام است. ضامن مشروعیت این انتخاب نیز همین است که تصمیم نظام اسلامی است. به یک معنا متکفل این حوزه، در ادبیات فقه سیاسی ما، احکام عمومی است؛ احکامی که ناظر بر شئون اداره جامعه‌اند. مطابق دکترین ولایت فقیه، تصمیم نظام اسلامی به معنای حکم ولی فقیه (مجتهد جامع الشرایط) است که بر همه از جمله سایر مراجع عظام نیز واجب می‌شود. در این میان طراحی سوال هدفمند و ارائه اطلاعات مخدوش به محضرمراجع عظام و ایجاد حساسیت و خالی کردن دل مومنان و تشکیل صف خادمان و خائنان حول موضوعات عمومی خلاف نظام سیاسی اسلامی و متناسب بادوره قاجاریه است و ورود مراجع معظم به این تصمیمات چندان محلی ندارد.
    در واقع مبنای فتوای حرمت تصویب FATF محل ابهام است؛ اولا در مملکتی که نظامش مبتنی بر ولایت فقیه است، حوزه سیاسی و عمومی تابع فتوی نیست و در صورت ضرورت، حکم ولی فقیه فیصله بخش است و در دیگر موارد با وجود شورای نگهبان که مسئولیت تشخیص شرعیت و یا غیر آن را عهده‌دار است نیز محلی برای ورود دیگر مراجع به این حوزه وجود ندارد. 
    لذا به نظر می‌رسد ورود و صدور فتوای این مراجع در حوزه‌های سیاسی و عمومی (خصوصاً در مواردی که نظام مکانیزم مشخصی برای تصمیم‌گیری دارد و با توجه به دکترین حاکم بر نظام این تصمیمات حکم احکام عمومی می‌یابند که واجب الاطاعه اند)، به تشویش و آشفتگی راهبردی می‌انجامد؛ لذا خلاف مصالح نظام و امت اسلامی است

روح الله حضرت پور نیز با انتشار چندین مطلب گزارشی از پیگیری مسائل حوزه انتخابیه خود را به اشتراک گذاشته است:

همایون هاشمی نیز با انتشار پست زیر درگذشت دکترکیوان مزدا را تسلیت گفته است.

داوود محمدی جلسه کمیسیون اصل 90 را تشریح و متن این خبر را به اشتراک گذاشته است. متن کامل این گفت و گو را اینجا بخوانید

 

 

[ad_2]

Source link