کم خوری از عواقب منفی بی خوابی می‌کاهد
کم خوری از عواقب منفی بی خوابی می‌کاهد

[ad_1]  محققان مدرسه پزشکی سنت لوئیس دانشگاه واشنگتن با آزمایش بر روی پشه میوه (مگس سرکه) دریافتند که این حشرات زمانی که گرسنه می‌مانند بدون نتایج منفی بی خوابی می‌توانند به راحتی بیدار بمانند. این دانشمندان ژنی به نام Lsd۲ را در مگس سرکه کشف کردند. این ژن مسئول اصلی متابولیسم چربی‌ها است. به همین […]

[ad_1]

کم خوری از عواقب منفی بی خوابی می‌کاهد

 محققان مدرسه پزشکی سنت لوئیس دانشگاه واشنگتن با آزمایش بر روی پشه میوه (مگس سرکه) دریافتند که این حشرات زمانی که گرسنه می‌مانند بدون نتایج منفی بی خوابی می‌توانند به راحتی بیدار بمانند.

این دانشمندان ژنی به نام Lsd۲ را در مگس سرکه کشف کردند. این ژن مسئول اصلی متابولیسم چربی‌ها است. به همین منظور این محققان مگس‌هایی را ایجاد کردند که در آن‌ها این ژن خاموش شده بود و سپس به این مگس‌های بدون این ژن گرسنگی دادند.

نتایج این بررسی‌ها نشان داد که گرسنگی زمان مقاومت مگس‌های سرکه در برابر بی خوابی را سه برابر کرد.

به گفته این محققان، یکی از مهترین عوارض منفی پرخوری نیاز شدید به خواب است به طوری که بسیاری از افراد پس از خوردن ناهار قادر به ادامه کار نیستند و باید ساعاتی را به خواب اختصاص دهند.

نتایج یک تحقیق اخیر نشان می‌داد که خوابیدن کم، اشتها را افزایش می‌دهد و بدن می‌تواند قند‌های بیشتری را بسوزاند.

به همین دلیل این دانشمندان درصدد برآمدند که ارتباط بین کم خوابی و گرسنگی را هم بررسی کنند.

براساس گزارش ساینس نیوز، نتایج این کشف می‌تواند راهی جدید در توسعه یک هدف درمانی در مبارزه با بی خوابی و خواب آلودگی را نشان دهد.

[ad_2]

Source link