[ad_1] ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۷:۱۹ دکتر سید مهدی میرغضنفری، متخصص فیزیولوژی گفت: مزاج بیشتر سبزیهای خوردنی، گرم و خشک است، اما تعدادی از آنها مانند ترخون و تره گرمی بیشتری دارند. گرمی تره بسیار زیاد و در درجه سوم و خشکی آن در درجه دوم قرار دارد. معده و گوارش استعداد زیادی برای سرد […]
[ad_1]
۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۷:۱۹
معده و گوارش استعداد زیادی برای سرد شدن و نفخ کردن دارند. یکی از خوردنیهای مفید برای از بین بردن نفخ را سبزی تره است. این سبزی به دلیل مزاج گرمش گازهای موجود در سیستم گوارش را میراند، اما باید توجه داشت که در برخی افراد حساس، خودش میتواند عاملی برای تولید گاز و ایجاد نفخ باشد.
تره برای تقویت قوای جنسی و کاهش علائم بواسیر بسیار موثر است.
برای درمان بواسیر چگونه از تره استفاده کنید؟
– خوراکی: تره را به غذا (کوکو یا سبزی خوردن) افزود.
– موضعی: در روش موضعی، کافی است تره را به صورت نیمکوب له کرد تا آب آن خارج شود و به صورت خمیری شکل آن را روی موضع گذاشت و روی آن را نیز با نایلون پوشاند. سپس باید چند ساعت صبر کرد تا خواص آن اثر کند. بهتر است از این خمیر، اولین بار با احتیاط و در زمان کوتاه استفاده شود، چون در افراد گرممزاج ممکن است باعث ایجاد خارش و عوارضی شود، ولی استفاده از آن برای افراد سرد مزاج مفیدتر است.
تره و کلا گرمیها باز کننده انسدادهای کبد و طحال هستند و به هر کس که در اثر عملکرد نامطلوب این اعضا دچار رنگ پریدگی و زردی چهره باشد، مصرف تره توصیه میشود.
منبع:بهداشت نیوز
[ad_2]
Source link