[ad_1] دمنوش نوعی نوشیدنی است که از حل شدن اجزای مختلف گیاهان در آب بهدست میآید. از جمله این دمنوشها میتوان به موارد زیر اشاره کرد: دمنوش گـل گـاو زبـان و سنبل الطیب مواد لازم گل گاوزبان -۲ قاشق غذاخوری سنبل الطیب – یک قاشق مرباخوری لیمو عمانی – یک عدد آب جوش – دو […]
[ad_1]
از جمله این دمنوشها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دمنوش گـل گـاو زبـان و سنبل الطیب
مواد لازم
گل گاوزبان -۲ قاشق غذاخوری
سنبل الطیب – یک قاشق مرباخوری
لیمو عمانی – یک عدد
آب جوش – دو لیوان
روش تهیه
گل گاوزبان را به همراه سنبل الطیب و لیمو عمانی داخل یک قوری قرار دهید و سپس روی آن آب جوش بریزید. اجازه دهید تا سی دقیقه دم بکشد.
دمنوش به لیمو و زیرفون
مواد لازم
به لیمو- یک قاشق مرباخوری
زیرفون-یک قاشق غذاخوری
آب – ۲ لیوان
روش تهیه
تمام مواد را در یک قوری چینی بریزید و روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس اجازه دهید ۳۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم بماند تا دم بکشد.
دمنوش بادرنجبویه
برگ بادرنجبویه – یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
برگ بادرنجبویه را داخل یک قوری قرار دهید و آب داغ روی آن بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. برای شیرین کردن آن میتوانید از عسل یا نبات استفاده کنید.
دمنوش بابونه
بابونه خشک شده – یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
بابونه را در یک فنجان بریزید. روی آن آب جوشیده بریزید. اجازه دهید ۳ دقیقه بماند تا دم بکشد.
چای بهارنارنج
بهار نارنج-یک قاشق غذاخوری
روش تهیه
یک قاشق غذاخوری بهار نارنج را در قوری بریزید و آب با دمای ۸۰ درجه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۲۰ دقیقه دم بکشد. برای شیرین کردن دمنوش هم، میتوانید از نبات یا عسل استفاده کنید.
[ad_2]
Source link