قهوه فوری، خواص و مضرات آن

این روزها، استفاده از قهوه‌های فوری رواج زیادی یافته است. افرادی که در نوشیدن قهوه سررشته زیادی ندارند و یا افرادی که نمی‌خواهند برای نوشیدن قهوه وقت بگذارند، از قهوه‌های فوری استفاده می‌کنند.

تفاوت قهوه معمولی با قهوه فوری

در طبقات همه فروشگاه‌ها، می‌توانید رد پای قهوه‌های فوری را ببینید. این محصول قهوه، حاصل تبخیر شیر، عصاره دانه و قهوه صاف است که دیگر نیاز به دم کردن را از بین برده است. می‌توانید مستقیماً آن را در آب مخلوط‌کنید و بنوشید.

نسکافه یا نستله کافی؟!

اولین شرکت تولیدکننده این قهوه‌های فوری، شرکت نستله بود، روی بسته‌های این محصول نوشته‌شده بود: Nestle Coffee

پس از مدتی این نوشته به Nescafé تغییر نام داد و باعث شد در ایران، حتی محصولات قهوه فوری سایر شرکت‌ها نیز نسکافه خوانده شود.

جریان کافی میکس چیست؟

اگر شما قهوه فوری، چربی، خامه و شکر را باهم مخلوط‌کنید، یک کافی میکس دارید!

کافی میکس که از درصد چربی و البته کالری بالایی برخوردار است، برای مصارف طولانی‌مدت اصلاً پیشنهاد نمی‌شود.

میزان کافئین قهوه فوری؟

میزان کافئین این قهوه کمتر از قهوه‌های معمولی است. به دلیل اینکه کافئین یک فنجان قهوه عدد ثابتی نیست، نمی‌توان یک استاندارد برای آن بیان کرد و دقیق با قهوه ساده مقایسه کرد، ولی در کل میزان کافئین پایین‌تری دارد. پس نمی‌تواند انرژی موردنیاز بدن را مانند قهوه تأمین کند.

چه کسانی قهوه فوری نخورند؟

افرادی که تنش و اضطراب زیاد دارند.

زنان باردار

افرادی که فشارخون بالا دارند.

افرادی که داروهای ضد درد مصرف می‌کنند.

کسانی که مینای دندان آن‌ها حساس یا ضعیف است.

  • در پایان باید اشاره کرد که کماکان اختلاف‌نظر بسیاری بین افرادی که قهوه دم‌کرده می‌نوشند و افرادی که قهوه فوری را انتخاب می‌کنند وجود دارد. دسته اول اعتقاددارند که قهوه هیچ‌گاه طعم جایگزینی نخواهد داشت.
برچسب ها : ,

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد


قالب وردپرسدانلود رایگان قالب وردپرسپوسته خبری ایرانیقالب مجله خبریطراحی سایتپوسته وردپرسکلکسیون طراحی