[ad_1] معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: یکی از اصلیترین و مهمترین زمینههایی که در مناطق آزاد ظرفیت فعالیت و توسعه دارد «اقتصاد هنر» است. به گزارش اخبار آزاد مناطق، محمدرضا رستمی در حاشیه نشست علمی-آموزشی «مناطق آزاد؛ الگوی توسعه صنایع فرهنگی و خلاق» در مراسم امضای […]
[ad_1]
معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی گفت: یکی از اصلیترین و مهمترین زمینههایی که در مناطق آزاد ظرفیت فعالیت و توسعه دارد «اقتصاد هنر» است.
به گزارش اخبار آزاد مناطق، محمدرضا رستمی در حاشیه نشست علمی-آموزشی «مناطق آزاد؛ الگوی توسعه صنایع فرهنگی و خلاق» در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و دانشگاه هنر افزود: این ظرفیتها در هر یک از مناطق آزاد متمایز و متفاوت است و باید متناسب با ظرفیتهای هر منطقه باشد.
رستمی گفت: دانشگاه هنر با قدمتی که دارد به لحاظ علمی و نیروی انسانی متخصص میتواند به ارتقاء صنعت به مناطق آزاد کمک کند.
وی به حضور نخبگان هنری در موضوعات مختلف در مناطق آزاد تاکید کرد و افزود: جذب نخبگان فاخر هنری به مناطق آزاد در حوزههای مختلف میتواند تصویری برجسته و ممتاز از مناطق آزاد را به کشور و دنیا صادر کند، این امر میتواند فرآیند جدیدی از کسب و کارها را وارد این مناطق کند و چهره «اقتصاد خلاق» و «اقتصاد فرهنگ» را به بروز و ظهور برساند.
معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد ادامه داد: سیاستهایی که در برنامه راهبردی مناطق آزاد وجود دارد از این طریق همکاری با نهادهایی مانند دانشگاه هنر عملیاتی و تکمیل میشود.
رستمی افزود: دانشگاه هنر به واسطه تجربه برجسته در خاورمیانه این فرصت را برای مناطق آزاد ایجاد میکند که با ایجاد پردیسهای دانشگاهی هنر به صورت مشارکتی با دانشگاههای خارجی، جذب دانشجویان داخلی و خارجی در حوزه هنر به مناطق آزاد تسهیل و تسریع شود.
معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در پایان به استفاده از ظرفیتهای ملی در مناطق آزاد اشاره کرد و گفت: امیدوار هستیم این توانایی را داشته باشیم تا از ظرفیتهای ملی در مناطق آزاد استفاده کنیم و الگوی جدیدی از فرآیندهای اقتصادی و اجتماعی را به سرزمین اصلی بازگردانیم. مسیر تحول مشخصی در توسعه فرهنگی از مناطق آزاد آغاز شده و امیدواریم به سرزمین اصلی نیز تعمیم داده شود.
بنا به این گزارش، در دومین روز از نشست علمی-آموزشی «مناطق آزاد؛ الگوی توسعه صنایع فرهنگی و خلاق»، تفاهمنامه همکاری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و دانشگاه هنر با حضور محمدرضا رستمی معاون فرهنگی، گردشگری و صنایع خلاق این دبیرخانه و سیدحسن سلطانی رئیس دانشگاه هنر به امضاء رسید.
نوشته «اقتصاد هنر»، مهمترین زمینه توسعه در مناطق آزاد اولین بار در رسانه مناطق آزاد. پدیدار شد.
[ad_2]
Source link