ترفند‌های حرفه‌ای برای نگهداری و تازه ماندن انواع میوه و سبزی
ترفند‌های حرفه‌ای برای نگهداری و تازه ماندن انواع میوه و سبزی

[ad_1] ۹ ترفند برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات تازه تر: یکی از روش‌های مورد نیاز در خانه داری دانستن فوت و فن نگهداری از میوه و سبزیجات با توجه به نوع آنهاست؛ در ست آنچه در ادامه این بخش از نکات خانه داری نمناک خواهیم گفت:؛ با این ترفند‌ها، دیگر مواد غذایی را دور نخواهید […]

[ad_1]

ترفند‌های حرفه‌ای برای نگهداری و تازه ماندن انواع میوه و سبزی

۹ ترفند برای نگهداری میوه‌ها و سبزیجات تازه تر:

یکی از روش‌های مورد نیاز در خانه داری دانستن فوت و فن نگهداری از میوه و سبزیجات با توجه به نوع آنهاست؛ در ست آنچه در ادامه این بخش از نکات خانه داری نمناک خواهیم گفت:؛ با این ترفند‌ها، دیگر مواد غذایی را دور نخواهید ریخت (و در زمان خرید مواد غذایی و پول نقد خود صرفه جویی) خواهید کرد.

نکات طلایی برای تازه ماندن و نگهداری از میوه و سبزیجات

توت ها:

با سرکه شستشو دهید؛ قبل از اینکه آن‌ها را در یخچال نگه دارید، توت فرنگی، تمشک و انواع توت‌ها را با ترکیبی از سرکه و آب بشویید. این روش ضد عفونی، می‌تواند طول عمر توت‌ها را به مدت چند هفته افزایش دهد سپس با آب بشوئید و کاملا خشک کنید.

کاهو:

نگهداری با حوله کاغذی؛ کاهوی زیادی برای سالاد خود آماده کرده اید؟ برگ‌های باقی مانده را در یک کاسه قرار دهید و یک حوله کاغذی را دور آن قرار دهید، سپس با بسته بندی پلاستیکی مهر و موم کنید. دستمال رطوبت را جذب می‌کند، این چیزی است که برگ‌های کاهو را خاکستری و قهوه‌ای رنگ می‌کند؛ حوله را هنگام خیس شدن جایگزین کنید.

ترفند دیگر:

بر روی برگ‌های کاهو نمک بپاشید، که این روش باعث می‌شود تا رطوبت بیشتری از کاهو گرفته شود.

آووکادو:شستشو با لیمو

آووکادو حاوی آنزیم‌هایی است که وقتی در معرض اکسیژن قرار می‌گیرند، رنگدانه‌های قهوه‌ای ایجاد می‌شود، به همین دلیل است که ظاهر آواکادو به ندرت پس از ذخیره شدن آن در یخچال، ناخوشایند به نظر میرسد. برای جلوگیری از این، آن را با آب لیمو یا لیمو شستشو دهید اسید سیتریک، حداقل یک روز به جلوگیری از قهوه‌ای شدن میوه کمک می‌کند. شما همچنین می‌توانید برش‌های آووکادو را با قطعات بزرگ پیاز ذخیره کنید، همان گاز‌هایی که چشم شما را می‌سوزاند، وقتی یک پیاز را در کنار آواکادو قرار میدهید، از اکسیداسیون شدن میوه جلوگیری می‌کند. تا زمانی که پیاز فقط پوست آواکادو را لمس کند، طعم آن را تغییر نخواهد داد.

هویج:نگهداری با آب

برای اجتناب از اینکه ظاهر هویج خشک شده به نظر نرسد، برگ هویج را از آن جدا کنید (برگ‌ها می‌توانند مواد مغذی را از ریشه‌ها بیرون بکشند). هویج به رطوبت نیاز دارد، بنابراین آن‌ها را در یک ظرف پر از آب قرار دهید، و با بسته بندی پلاستیکی مهر و موم کنید، و در یخچال و فریزر نگهداری کنید یا قبل از قرار دادن در یخچال آن‌ها را در بسته بندی حبابی قرار دهید:اگر نمیخواهید آن‌ها را در آب خیس نگه دارید، کافیست رطوبت لازم را به هویج برسانید.

لیمو:اجتناب از نصف کردن

اگر فقط یک مقدار کم لیمو برای نوشیدنی یا دستور غذایی خود دارید، یک ناحیه از لیمو را با یک چنگال یا چاقو برش بدهید به این ترتیب شما می‌توانید بدون نیاز به خشک کردن کل لیمو، چیزی را که نیاز دارید استفاده کنید.

پیاز:بسته بندی در جوراب شلواری

به نظر عجیب و غریب است، اما با این روش هوا به اندازه کافی به پیاز میرسد و موجب میشود که تازه‌تر باقی بماند به سادگی پیاز را در نایلون بگذارید، و بین هر پیاز را گره بزنید البته حتما از یک جفت جوراب شلواری جدید و نو استفاده کنید.

سیب زمینی:نگهداری با سیب

سبب تولید گاز اتیلن می‌شود که می‌تواند به مدت بیش از هشت هفته سیب زمینی شما را به صورت تازه نگه دارد با آن جوانه‌های مزاحم که بعد از چند هفته روی سیب زمینی ظاهر میشوند، خداحافظی کنید.

سیب:نگهداری تکه‌های آن در آب شور

سیب‌های بریده شده یک غذای مناسب به عنوان میان وعده یا سالاد هستند، اما لکه‌های قهوه‌ای جذاب نیستند؛ برش‌های باقی مانده را در یک کاسه آب نمکی سرد، برای جلوگیری از اکسیداسیون قرار دهید (اما نه بیشتر از ½ قاشق چای خوری نمک به ازای هر لیتر آب، در غیر این صورت طعم میوه تغییر میکند). بعد از پنج دقیقه، برش‌های خود را خشک کرده و در یک کیسه پلاستیکی قرار داده و آن را در یخچال ذخیره کنید.

کرفس:بسته بندی در فویل آلومینیومی

بر خلاف یک کیسه پلاستیکی، فویل اجازه می‌دهدگاز اتیلن خارج شود هنگامی که اتیلن در یک کیسه پلاستیکی به دام افتاده باشد، باعث می‌شود که رطوبت و فساد سریعتر رخ دهد.

چند راز خانه داری دیگر برای نگهداری میوه و سبزیجات

برای تازه ماندن قارچ توصیه می‌شود که آن را به جای کیسه پلاستیکی در پاکت‌های کاغذی قرار دهید.
سبزی‌های برگ سبزی مانند اسفناج را در کیسه‌ای پلاستیکی و در سردترین نقطه یخچال بگذارید تا حداقل به مدت ۱۰ روز به صورت تازه باقی بمانند.

سبزیجاتی مانند بادمجان و کدو را نیز در یخچال یا داخل ظرف دربسته‌ای در محیطی خنگ نگهداری کنید.
به هیچ وجه سبزیجات را در محله ذخیره سازی نشویید، زیرا با این کار رطوبت کافی را برای رشد باکتری‌ها فراهم خواهید کرد بنابراین چه بهتر که آن‌ها را درست قبل از مصرف شستشو دهید.

سبزیجاتی مانند انواع کلم‌ها از کلم بروکلی گرفته تا گل کلم را نشسته در یخچال قرار دهید و قبل از هربار مصرف آن‌ها را بشویید.
موردی که حتما اکثر شما می‌دانید:سیب‌های رسیده را از سایر میوه‌های تازه جدا کنید زیار سیب‌های رسیده از خود، گاز اتیلن متصاعد می‌کنند که می‌تواند به سرعت بر سایر میوه‌ها تاثیرگذار باشد.
برای تازه ماندن پیاز، سیر، موسیر و سیب زمینی هرگز آن‌ها را در یخچال نگذارید. بلکه آن‌ها را در محیطی خنک، تاریک و خشک قرار دهید.

میوه‌هایی مانند انواع توت و آلبالو را بهترا ست در پایین‌ترین قسمت یخچال جای دهید، اما میوه‌های بزرگی مانند گلابی، موز، پرتقال و هلو را می‌توان در دمای اتاق (البته دور از نور خورشید و گرما) نگهداری کرد.

 

 

 

 

منبع:نمناک

[ad_2]

Source link