ساخت دستگاه تنفس مصنوعی از قطعات خودرو
ساخت دستگاه تنفس مصنوعی از قطعات خودرو

[ad_1] کارخانه‌های تولید خودرو‌های برقی تسلا به دلیل شیوع بیماری همه گیر کروناویروس جدید بسته شده اند، اما تسلا نیز مانند سایر خودروسازان، اقدام به ساخت تجهیزات لازم بیمارستانی در این روز‌های بحرانی کرده است. در حال حاضر این شرکت ویدئویی در یوتیوب منتشر کرده است که نمونه اولیه ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی ساخته […]

[ad_1]

کارخانه‌های تولید خودرو‌های برقی تسلا به دلیل شیوع بیماری همه گیر کروناویروس جدید بسته شده اند، اما تسلا نیز مانند سایر خودروسازان، اقدام به ساخت تجهیزات لازم بیمارستانی در این روز‌های بحرانی کرده است.

در حال حاضر این شرکت ویدئویی در یوتیوب منتشر کرده است که نمونه اولیه ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی ساخته شده با قطعات خودروی برقی تسلا مدل ۳ از جمله صفحه نمایش و سیستم سرگرمی این خودرو را نشان می‌دهد.

اکسیژن بیمارستانی به محفظه مخلوط کن تسلا (بخش مورد استفاده در خودرو‌های تسلا) می‌رود، سپس از طریق دستگاه تقویت کننده طراحی شده تسلا که توسط رایانه‌ها و سیستم سرگرمی تسلا کنترل می‌شود، پمپاژ می‌شود. سپس کلیه علائم حیاتی بیمار در صفحه نمایشگری که در اصل متعلق به خودروی مدل ۳ است، نمایش داده می‌شود.

تسلا به همراه شرکت‌های فورد و جنرال موتورز متعهد شده اند که به اهدا یا ساخت ونتیلاتور‌ها اقدام کنند و “ایلان ماسک” مدیرعامل تسلا اخیراً گفت که کارخانه نیویورک تسلا به زودی برای تولید این دستگاه‌ها بازگشایی می‌شود.

ساخت دستگاه تنفس مصنوعی از قطعات خودرو
تسلا اخیراً ۱۰۰۰ دستگاه تنفس مصنوعی اهدا کرده است، هرچند منتقدین می‌گویند که این ونتیلاتور‌ها از نوع مدل‌های غیر تهاجمی بوده اند و کارایی کافی ندارند، چرا که بسیاری از بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به ونتیلاتور‌های تهاجمی احتیاج دارند که می‌توانند از طریق لوله گذاری داخل بدن، ریه‌های بیمار را از هوا پر کنند.

با این حال، “اندرو کوومو” فرماندار نیویورک گفت که این ونتیلاتور‌های غیر تهاجمی می‌توانند به نوع مناسب تبدیل شوند تا به ونتیلاتور‌های تهاجمی در شرایط بحرانی کمک کنند.

“ایلان ماسک” نیز متعاقبا توئیت کرد که به کلیه بیمارستان‌ها مشخصات دقیق مدل‌های اهدا شده، داده شده است و همه بیمارستان‌ها تأیید کرده اند که آن‌ها بسیار مهم هستند و به کار خواهند آمد.

اکنون تسلا ویدیویی از ساخت و نحوه کار اولین ونتیلاتور خود را به اشتراک گذاشته است که تقریبا تمام آن از قطعات خودروی برقی تسلا ساخته شده است.

از آنجا که بسیاری از بیمارستان‌ها در تلاش برای کمک به بیماران مبتلا به کووید-۱۹ برای زنده ماندن، از دستگاه‌های تنفس مصنوعی استفاده می‌کنند و با کمبود آن‌ها مواجه هستند، شرکت‌ها و کارخانجات در سراسر جهان به دنبال کمک به آن‌ها هستند.

“ایلان ماسک” مدیرعامل تسلا که در ابتدا کروناویروس را جدی نگرفته بود، در هفته‌های اخیر به بهترین وجه ممکن به کنترل این بحران کمک کرده و در اولین گام، هزار ونتیلاتوری را که از چین وارد کرده بود، به بیمارستان‌ها اهدا کرد.

تسلا بر استفاده هرچه بیشتر از قطعات خودرو‌های خود تأکید دارد. به این ترتیب آن‌ها سعی می‌کنند با از بین بردن وابستگی به قطعات دیگر، از فشار بیشتر به شرکت‌های تجهیزات پزشکی یا سیستم‌های بهداشتی خودداری کنند.

دستگاه ونتیلاتور تسلا با پمپاژ هوای تمیز و اکسیژن به داخل ریه‌های بیماران مبتلا به کووید-۱۹ به آن‌ها کمک می‌کند راحتتر نفس بکشند.

[ad_2]

Source link