غذا‌ها چطور ترس شما از بیمار شدن را کاهش می‌دهند؟
غذا‌ها چطور ترس شما از بیمار شدن را کاهش می‌دهند؟

[ad_1]  کارشناسان تغذیه توصیه اکیدی به مصرف روزانه ۶ ماده غذایی برای حفظ سلامت کلی و کاهش نگرانی‌های بهداشتی را دارند: زنجبیل: ریشه زنجبیل که طعم تندی دارد، درست مانند دارو‌های ضد التهاب عمل می‌کند و دارای پتانسیل قوی برای کمک به تسکین درد مفاصل است. بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که به جای مصرف […]

[ad_1]

 کارشناسان تغذیه توصیه اکیدی به مصرف روزانه ۶ ماده غذایی برای حفظ سلامت کلی و کاهش نگرانی‌های بهداشتی را دارند:

زنجبیل: ریشه زنجبیل که طعم تندی دارد، درست مانند دارو‌های ضد التهاب عمل می‌کند و دارای پتانسیل قوی برای کمک به تسکین درد مفاصل است. بسیاری از پزشکان توصیه می‌کنند که به جای مصرف قرص‌های مسکن، از زنجبیل در غذا و نوشیدنی‌های خود استفاده کنید. چون زنجبیل می‌تواند در کاهش سردرد، بهبود التهاب عضو‌های آسیب دیده توده اسکلتی، کم کردن درد دوران قاعدگی در زنان، بهبود آمادگی جسمانی ورزشکاران و تقویت سیستم عضلانی بدن نقش موثری داشته باشد.

سیب زمینی شیرین: سیب زمینی شیرین سرشار از مواد مغذی کاهنده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است. پتاسیم به کاهش اثرات منفی سدیم و در نتیجه کاهش فشار خون کمک می‌کند. سیب زمینی شیرین و سفید هر دو منابع غنی از پتاسیم هستند. رژیم غذایی سرشار از منیزیم نیز منجر به کاهش خطر ابتلا به فشار خون بالا می‌شود.

سفیده تخم مرغ: برای یک وعده غذایی دیابت پسند، سفیده تخم مرغ بسیار مناسب است. پروتئین موجود در سفیده تخم مرغ منجر به کاهش وزن و حفظ قند خون در محدوده سالم می‌شود. سفیده تخم مرغ بسیار کم کالری است. هر عدد سفیده تخم مرغ تنها ۱۷ کالری دارد.

پسته: پسته منبع غنی از فیتوسترول‌ها است؛ ترکیبات گیاهی که برای جلوگیری از جذب کلسترول مفیدند و به بهبود سلامت قلب کمک می‌کنند. پسته همچنین سرشار از چربی‌های اشباع نشده، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها است.

دانه‌های سویا: سویا گیاهی است که دارای ویتامین‌های ب، ث،‌ای و کا بوده و املاح معدنی کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم و مس نیز در آن وجود دارد. لیستین موجود در سویا در اطراف بافت اعصاب یک پوشش تولید می‌کند و در شرایط استرس، در اثر دفع زیاد منیزیم بدن تحت تاثیر قرار می‌گیرد و در صورت خوردن سویا این کمبود جبران و باعث کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

قهوه: قهوه می‌تواند عملکرد ذهن و حافظه را تقویت کند، چون نواحی زیادی از مغز را تحریک کرده و بی خوابی، انگیختگی، روحیه و تمرکز را تنظیم می‌کند. تحقیقات نشان داده اند که نوشیدن قهوه قبل از هر نوع آزمونی، عملکرد حافظه را بهتر می‌کند. بهتر است مصرف این نوشیدنی به صورت منظم باشد و در مصرف آن افراط نشود.

 

 

 

 

 

منبع:آوای سلامت

[ad_2]

Source link