[ad_1] ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۵:۵۸ یکی از ضروریترین نیازهای مادر در دوران بارداری، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب است تا از افزایش گلوکز و انسولین کودک جلوگیری کند. افزایش گلوکز و انسولین از نشانههای ابتلا به دیابت و سندرم متابولیک هستند. مطالعات نشان میدهند که بر خلاف باور عمومی، مادر باردار لازم […]
[ad_1]
۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۹ – ۱۵:۵۸
یکی از ضروریترین نیازهای مادر در دوران بارداری، داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب است تا از افزایش گلوکز و انسولین کودک جلوگیری کند. افزایش گلوکز و انسولین از نشانههای ابتلا به دیابت و سندرم متابولیک هستند.
بر اساس تحقیقات رژیم غذایی غنی از چربی در دوران بارداری منجر به دیابت در کودک میشود حتی اگر مادر، مبتلا به دیابت و چاقی نباشد. به این معنی که سطح گلوکز و انسولین خون کودک بالا بوده و مقاومت انسولین نیز در او مشاهده میشود. رژیم غذایی نامناسب مادر، تکامل پانکراس (لوزالمعده) جنین را تحت تاثیر قرار میدهد. پانکراس مسئول تولید هورمون انسولین در بدن است.
از سوی دیگر زمانی که مادر باردار به اندازه کافی مواد غذایی مصرف نکند، ذخایر گلوکز بافتهای جنین کاهش مییابند تا مقدار کافی از این قند در اختیار مغز قرار گیرد. این رویداد منجر به کاهش رشد جنین میشود. در صورتی که مادر به میزان کافی انرژی دریافت کند، میانگین وزن نوزاد در هنگام تولد ۳.۳ تا ۳.۵ کیلوگرم خواهد بود.
پژوهشگران معتقدند که در حدود نیمی از زنان از رژیمهای غذایی با کیفیت پایین پیروی میکنند که سرشار از منابع حیوانی و چربیهای اشباع و فاقد کربوهیدرات ها، سبزیجات و منابع گیاهی است. همچنین بیش از یک سوم زنان عادتهای غذایی نامناسب داشته و این عادات را در دوران بارداری نیز ترک نمیکنند.
لازم است به مادران آگاهی داده شود که در دوران بارداری رژیم غذایی مناسب و سالم داشته باشند که حاوی همه گروههای غذایی به میزان کافی باشد. برای دستیابی به این هدف بهتر است که از یک متخصص تغذیه کمک گرفته شود جالب است.
منبع:ایران ناز
[ad_2]
Source link