[ad_1] دکتر مسعود مردانی با بیان این که ساخت واکسن بیماری کرونا حداقل ۸، ۹ ماه دیگر زمان میبرد گفت:پیک دوم و سوم بیماری واقعیتی است که وجود دارد و جمعیتی که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند و دست هایشان را مرتب نشویند و آنتی بادی نداشته باشند هر لحظه و هر جا در […]
[ad_1]
دکتر مسعود مردانی با بیان این که ساخت واکسن بیماری کرونا حداقل ۸، ۹ ماه دیگر زمان میبرد گفت:پیک دوم و سوم بیماری واقعیتی است که وجود دارد و جمعیتی که فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکنند و دست هایشان را مرتب نشویند و آنتی بادی نداشته باشند هر لحظه و هر جا در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.
مردانی گفت: مهمانیهای بیش از ۱۰ نفر زیر یک سقف تجمع محسوب میشود و خطر ابتلا را بالا میبرد و در این مهمانیهای کوچک هم باید فاصله یک و نیم متر و موارد بهداشتی را کاملا رعایت کرد.
او گفت: قرقره آب نمک و سرکه ممکن است آلام را کمی برطرف کند، اما هیچ تاثیری روی ویروس ندارد همچنین خوردن زنجبیل و لیمو ترش و سیر و اینها هم تاثیری روی ویروس کرونا ندارند.
دکتر مردانی افزود: اگر یکی از اعضای خانوادهای علائم بیماری دارد یا مبتلا تشخیص داده شده حتما باید جدا از بقیه در قرنطینه خانگی قرار بگیرد و یکی از افراد خانواده با زدن ماسک و محافظ صورت از او مراقبت کند.
او در خصوص پادگانها هم گفت: در پادگانها هم باید فاصله گذاری اجتماعی و دستورالعملهای بهداشتی و شستشوی دستها کاملا و دقیقتر و بهتر رعایت شود.
دکتر مردانی گفت: بیماری کرونا بین انسان و حیوان مشترک است، اما تاکنون ابتلای گربهها از طریق انسان گزارش شده، اما ابتلای انسان از طریق سگ و گربه گزارش نشده است.
او با بیان این که مواد خوراکی و آشامیدنی راه شایع ابتلا به کرونا نیست افزود:کرونا از طریق دستهای آلوده که به جاهای آلوده خورده و با تماس به چشم و دهان و بینی منتقل میشود و همچنین از طریق عطسهها و سرفههای افراد ناقل یا مبتلا.
این متخصص عفونی در خصوص فرق آنفلوآنزا و کرونا گفت: آنفلوانزا یکدفعه و به صورت ناگهانی بروز میکند و یکدفعه تب بالای ۳۹ و ۴۰ درجه در فرد ظاهر میشود همراه با بدن درد، اما کرونا شروع ناگهانی ندارد و تب آن هم حداکثر ۳۸ درجه و به ندرت ۳۹ درجه است و اغلب مبتلایان کرونا با افراد کرونایی به نوعی تماس داشته اند و علامت کرونا تب ۳۸ درجه، سرفههای خشک و تنگی نفس و کاهش حس چشایی و بویایی و عدم توانایی در راه رفتن است.
[ad_2]
Source link