[ad_1] درمان و آموزش پزشکی، اگر مبتلا به بیماری کلیوی هستید و قصد دارید از غذای رستورانها استفاده در ابتدا رژیم غذایی که برای شما تجویز شده را به خوبی یاد بگیرید و توصیهها و نکات لازم را از متخصص تغذیه خود سوال کنید. به یاد داشته باشید که فقط کارشناسان، کارشناسان ارشد و متخصصین […]
[ad_1]
به یاد داشته باشید که فقط کارشناسان، کارشناسان ارشد و متخصصین تغذیه میتوانند رژیم غذایی صحیح، علمی و توصیههای سلامت بخش را به شما ارائه دهند و این کار در تخصص فرد دیگری نیست.
اگر محدودیت مصرف سدیم، پتاسیم، فسفر یا پروتیین دارید این اطلاعات به شما کمک میکند تا بر اساس نیاز خود بهترین تصمیم را بگیرید، در وهله اول رستورانی را انتخاب کنید که با توجه به رژیم شما مناسبترین غذاها را ارائه میکند، با دقت به منوی غذایی رستوران نگاه کنید و از مدیر رستوران بخواهید جزئیات بیشتری راجع به مواردی که نمیدانید در اختیار شما بگذارد، حتما مدیر رستوران را نسبت به اینکه از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنید و مبتلا به بیماری کلیوی هستید مطلع کنید.
دقت داشته باشید که ممکن است مقدار غذایی که از رستوران تهیه میکنید بسیار بیشتر از مقدار غذایی باشد که به طور معمول در منزل میل میکنید (مصرف معمولا ۹۰ گرم از گوشت قرمز، ماهی یا مرغ پخته میتواند نیازهای شما به پروتئینهای حیوانی را تامین کند، اما باید دقت کنید این یک توصیه عمومی است و شما باید مقدار غذایتان دقیقا برابر با میزانی که رژیم شما توسط متخصصین تغذیه تنظیم شده است باشد) به همین منظور در نظر داشته باشید که باقی مانده غذای خود را برای وعده دیگری کنار بگذارید یا آن را با افراد دیگری تقسیم کنید.
غذاهای گریل شده انتخابهای بسیار خوبی هستند و افراد درخواست کنند که در هنگام پخت به غذای شما نمک اضافه نکنند.
درخواست کنید که سبزیجات و سسها را در ظرف جداگانهای برای شما سرو کنند، پوست مرغ و ماکیان مانند بوقلمون، اردک، غاز و … حاوی مقادیر زیادی سدیم است بنابراین آنها را جدا کنید تا میزان سدیم دریافتی شما کمتر شود، انواع سس سویا، سس تند و سس استیک نیز مقادیر بالایی سدیم دارند بهتر است از مصرف آنها پرهیز کنید.
لیمو تازه، آبلیمو و همچنین سرکه طعم دهندههای بسیار خوبی هستند، زمانی که از آنها به عنوان سس یا طعم دهنده استفاده میکنید میتوانید طعم طبیعی و واقعی غذا را حس کنید و از آن لذت ببرید، همچنین فلفل سیاه میتواند غذاها را بسیار خوش طعمتر کند.
اگر در رژیم شما پتاسیم باید محدود شود از سبزیجات و غلات کم پتاسیم مانند برنج، رشته فرنگی، نودلها و لوبیای سبز استفاده کنید و از پیک رستوران بخواهید که غذا را خارج از منزل بگذارد، بهتر است که هزینه غذا را با روشهای آنلاین پرداخت کنید، اما اگر به هر دلیلی مجبورید هزینه غذا را به صورت غیرآنلاین و نقدی به پیک رستوران بپردازید حتما از دستکش استفاده کنید، شما میتوانید با مواد ضد عفونی کننده بسته غذایی را ضد عفونی کنید.
مطمئن شوید که غذا کاملا گرم است و از مصرف غذاهای پخته نشده یا بدون بسته بندی مناسب جدا خودداری کنید، اگر در محل زندگی شما شیوع ویروس کرونا زیاد است بهتر است برای مواجهه کمتر با بیماری و ویروس بیشتر در خانه بمانید و از غذاهای تهیه شده در منزل استفاده کنید این موضوع کمک میکند تا کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری قرار بگیرید.
بسیار مهم است مواد غذایی را تهیه کرده که متناسب با رژیم غذایی شما باشد و ماندگاری بالایی داشته باشد و به شما کمک کند تا در خانه بمانید، به یاد داشته باشید که استفاده از مواد غذایی که تاریخ انقضا آنها گذشته است یا کنسروهایی که سوراخ شده اند و یا به هر نحو در آنها باز شده است میتواند به طور جدی مسمومیت زا باشند.
همچنین بار دیگر تاکید میشود که از مصرف نمک و جایگزینهای نمک خودداری کنید و ترجیحا از آب مقطر استفاده کرده تا املاح کمتری همراه با آب دریافت کنید.
استفاده از میوههای خشک و آبمیوهها برای مبتلایان به بیماریهای کلیه منعی ندارد اگر از کنسرو میوهها استفاده میکنید دقت داشته باشید که حتما بدون شکر باشد و میتوانند ۲ تا ۳ واحد (هر واحد معادل با یک لیوان سبزیجات خام) در روز استفاده کرد و اگر میخواهید کنسرو سبزیجات تهیه کنید حتما به نشانگرهای تغذیهای درج شده بر روی کنسرو دقت داشته باشید که بدون نمک یا کم نمک باشد.
ماهی سالمون، مرغ، کنسرو ماهی کم نمک یا بدون نمک، حبوبات (نخود و لوبیا)، مغزها و آجیلهای بدون نمک و سوپ یا آبگوشت کم نمک منبع غنی از پروتئین هستند و میتوانید از آنها با توجه رژیم غذایی تنظیم شده توسط متخصص یا کارشناس تغذیه خود استفاده کنید.
[ad_2]
Source link