[ad_1] اگر فکر میکنید نان خریداری شده آلوده است باید مجدد آن را در منزل حرارت دهید. فریز کردن، ویروس را از بین نمیبرد. اینکه از چه وسیلهای برای حرارت دادن استفاده کنید بستگی به امکانات شما دارد؛ تستر، فر، مایکروویو و در صورت دسترسی نداشتن به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه برای […]
[ad_1]
اینکه از چه وسیلهای برای حرارت دادن استفاده کنید بستگی به امکانات شما دارد؛ تستر، فر، مایکروویو و در صورت دسترسی نداشتن به موارد فوق استفاده از ماهیتابه و قابلمه برای حرارت دادن مفید است.
چند دقیقه نان را ضدعفونی کنیم؟
نان را در فرِ اجاق با دمای ۶۰-۷۰ درجه به مدت نیم ساعت گرم کنید؛ نانها را لایه لایه بچینید یا در یک ظرف مناسب دردار بگذارید تا لایههای وسطی نرم بماند؛ لایههای بالایی را با بخار کتری دوباره نرم کنید.
تسترها دمایی حدود ۶۰۰ درجه سانتیگراد تولید میکنند پس استفاده از آنها منطقی به نظر میرسد.
نان را برای چند ثانیه روی شعله مستقیم گاز نگه دارید؛ شعله آتش گاز، بالای ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد حرارت دارد و بعید است در این دما ویروس زنده بماند.
چند توصیه عمومی در هنگام خرید نان
از نانوا خواهش کنید نانها را با انبر روی سفره پارچه شما قرار دهد. سفره را روی پیشخوان و میز نانوایی قرار ندهید و از برسها و سایر وسایل مشترک در نانوایی استفاده نکنید.
منبع:بهداشت نیوز
[ad_2]
Source link