۶ خاصیت مصرف دانه‌ های آفتابگردان
۶ خاصیت مصرف دانه‌ های آفتابگردان

[ad_1] دنیای سلامت و تندرستی به نظر می‌رسد همواره در جستجوی غذای سالم جدید بعدی حتی خارج از مرز‌های یک کشور است. این در شرایطی است که معمولا کمبودی در مورد مواد غذایی در دسترس که سرشار از مواد مغذی هستند نیز وجود ندارد. به عنوان مثال، دانه‌های آفتابگردان یکی از نمونه‌هایی است که در […]

[ad_1]

دنیای سلامت و تندرستی به نظر می‌رسد همواره در جستجوی غذای سالم جدید بعدی حتی خارج از مرز‌های یک کشور است. این در شرایطی است که معمولا کمبودی در مورد مواد غذایی در دسترس که سرشار از مواد مغذی هستند نیز وجود ندارد. به عنوان مثال، دانه‌های آفتابگردان یکی از نمونه‌هایی است که در این زمینه می‌توان به آن اشاره کرد.

به گفته آلانا کسلر متخصص تغذیه، دانه‌های کوچک آفتابگردان سرشار از فواید مختلف هستند. برای کسب بیشترین فواید، خرید گزینه‌های ارگانیک را مد نظر قرار دهید، زیرا احتمال بسیار کمتری دارد که حاوی بقایای آفت کش‌ها و مواد شیمیایی مضر دیگر باشند.

همچنین، دانه‌های آفتابگردان بو داده نسبت به دانه‌های خام راحت‌تر گوارش می‌شوند، از این رو، اگر معده حساسی دارید، می‌توانید خرید محصولات بو داده را مد نظر قرار دهید. گوارش هر چیز خام از جمله سبزیجات و دانه‌ها اندکی دشوارتر است، زیرا به آنزیم‌های گوارشی بیشتر برای تجزیه آن نیاز است.

در ادامه با برخی فواید مصرف دانه‌های آفتابگردان بیشتر آشنا می‌شویم.

منبع خوبی برای چربی‌های سالم هستند

دانه‌های آفتابگردان سرشار از چربی‌های سالم هستند. سه چهارم پیمانه از این دانه‌ها دارای ۱۴ گرم چربی است که بیشتر از نوع چربی چندغیراشباع و چربی تک‌غیراشباع هستند. این چربی‌ها از جمله انواع خوب چربی هستند که به ویژه با تقویت سلامت قلبی‌عروقی پیوند خورده اند.

منبع خوبی برای پروتئین هستند

دانه‌های آفتابگردان سرشار از پروتئین هستند. یک وعده از این دانه‌ها دارای هفت گرم پروتئین است. در شرایطی که به طور میانگین باید ۷۵ گرم پروتئین در روز مصرف کرد، با در نظر گرفتن اندازه دانه‌های آفتابگردان، این مقداری چشمگیر است، به ویژه آن که بدن نمی‌تواند در هر بار بیش از ۳۰ گرم پروتئین را جذب کند.

محتوای پروتئین دانه‌های آفتابگردان یکی از دلایلی است که برخی متخصصان تغذیه مصرف آن را به عنوان یک میان وعده سالم توصیه می‌کنند. ترکیب چربی‌های سالم و پروتئین دانه‌های آفتابگردان می‌تواند به احساس سیری کمک کند.‌

می‌توانند برای مغز مفید باشند

دانه‌های آفتابگردان یک میان وعده خوب برای حفظ سلامت مغز نیز هستند. این دانه‌ها حاوی ویتامین E هستند که یک ماده مغذی برای مبارزه با مه مغزی در کوتاه مدت و همچنین محافظت از مغز در برابر زوال شناختی در بلند مدت است.

منبع خوبی برای منیزیم هستند

دانه‌های آفتابگردان منبع خوبی برای منیزیم هستند، از این رو، گزینه‌ای مفید برای افراد ورزشکار محسوب می‌شوند، زیرا به ریکاوری بدن پس از تمرینات ورزشی سخت کمک می‌کند. منزیم یک ماده مغذی ضروری برای ریکاوری عضلانی است و دریافت آن به میزان کافی برای افرادی که زیاد ورزش می‌کنند، اهمیت ویژه‌ای دارد. منیزیم به حفظ عملکرد درست و مطلوب عضلات کمک می‌کند. نصف پیمانه از دانه‌های آفتابگردان دارای ۲۲۷ میلی گرم منیزیم است که بیش از نیمی از مقدار مصرف توصیه شده روزانه برای این ماده مغذی را تامین می‌کند.

انرژی بیشتری در اختیار شما قرار می‌دهند

در شرایطی که محتوای پروتئین دانه‌های آفتابگردان آن را به یک میان وعده تقویت کننده سطوح انرژی تبدیل می‌کند، مواد مغذی دیگری از جمله سلنیم و آهن نیز در این دانه‌ها وجود دارند که در افزایش انرژی بدن نقش دارند. سلنیم یک ماده مغذی کلیدی برای تامین انرژی بدن است و البته منابع غذایی چندانی برای آن وجود ندارند که می‌تواند دریافت سلنیم از رژیم غذایی را دشوار کند. آهن موجود در دانه‌های آفتابگردان نیز به جریان بهتر خون کمک می‌کند که اکسیژن‌رسانی بهتر و بر همین اساس، احساس انرژی بیشتر را به همراه دارد.‌

می‌توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کنند

دانه‌های آفتابگردان منبع خوبی برای ماده معدنی روی هستند و یک وعده از آن می‌تواند ۷ میلی گرم روی ارائه کند. این تقریبا تمام مقداری است که برای کل روز نیاز دارید. روی برای تقویت سیستم ایمنی بدن ضروری است، از این رو، باید نسبت به دریافت میزان کافی از آن اطمینان حاصل کنید.

[ad_2]

Source link