[ad_1] خبرگزاری تسنیم: علی رضا رشیدیان ظهر امروز در نخستین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در سال ۹۷ اظهار داشت: براساس برش استانی برنامه ششم توسعه، باید سال گذشته ۱۲۳ هزار شغل در خراسان رضوی ایجاد میشد که با توجه به ظرفیتهای موجود و تعداد بالای جویندگان کار، این رقم با […]
[ad_1]
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: براساس آمار ارائه شده از سوی مرکز آمار ایران در پایان سال گذشته موفق به ایجاد ۱۲۳ هزار و ۹۰۰ فرصت شغلی در استان شدیم.
رشیدیان با اشاره به این که سهمیه اشتغال استان برای سال دوم برنامه ششم توسعه نیز ۷۰ هزار فرصت شغلی جدید تعیین شده خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی و نیازها و همچنین قرار گرفتن خراسان رضوی در بین سه استان نخست کشور در حوزه نرخ مشارکت بالای اقتصادی با میزان ۴۴ درصد، هدف گذاری انجام شده ایجاد ۱۱۰ هزار اشتغال جدید در سال جاری است.
وی تصریح کرد: حوزه صنعت، معدن و تجارت استان در سال گذشته با صدور ۳۴۴ فقره پروانه بهرهبرداری، سرمایهگذاری سه هزار و ۷۸۵ میلیارد تومانی و اشتغال هشت هزار و ۶۵۷ نفری، رتبه نخست سرمایهگذاری کشور را از آن خود کرد که قابل تقدیر است.
استاندار خراسان رضوی با بیان این که هم اکنون ۳۴۸ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد در استان در حال اجرا است؛ گفت: برنامه ریزی شده تا این پروژهها در سال جاری با سرمایهگذاری چهار هزار و ۱۹۲ میلیارد تومان و اشتغال ۱۵ هزار نفری به بهرهبرداری برسد.
رشیدیان به سفر قریب الوقوع رئیس جمهور به مشهد مقدس و نشست با فعالان اقتصادی استان اشاره و تاکید کرد: انتظار میرود فعالان این حوزه، فرصتهای تجاری و سرمایهگذاری خراسان رضوی را برای طرح در این جلسه احصا و ارائه کنند.
وی در ادامه خدمات قابل توجه انجام شده در حوزه کشاورزی را خاطر نشان کرد و گفت: با توجه به موضوع بحران آب، تنها در سال گذشته ۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به آبیاری نوین تجهیز شدند.
استاندار خراسان رضوی افزود: در دو هزار کیلومتر از اراضی استان نیز خطول انتقال آب تعبیه شد که سهم قابل توجهی در بهره وری از منابع آب داشت. همچنین در ۱۰۰ هکتار از اراضی استان ۲۵۰ طرح کشت گلخانهای به اجرا درآمد که این پروژهها نیز در کاهش مصرف آب و افزایش تولید، موثر بودهاند.
استاندار خراسان رضوی به برگزاری دوازدهمین جلسه کارگروه استانداران منطقه ۵ کشور با حضور معاونان وزارت کشور به میزبانی استان در مشهد مقدس هم اشاره کرد و افزود: مقرر شد با توجه به اهمیت سرمایه گذاری در توسعه مناطق با هدف بهره گیری از توانمندیها و ظرفیتهای استانهای درون هر منطقه برای ارتقا آن، فهرست پروژهها برای سرمایه گذاری مشترک، ۶ استان توسط مراکز سرمایه گذاری آنها تهیه و ارائه میشود.
[ad_2]
Source link