عملکرد موشک های قاره پیما ایران چگونه است؟+فیلم
عملکرد موشک های قاره پیما ایران چگونه است؟+فیلم

[ad_1] در دهه اخیر، سطح جدیدی از تسلیحات هایپرسونیک در حال توسعه بوده که نه تنها می تواند کلاهک جنگی را در مدت زمان بسیار کمی به هدف برساند، بلکه اینکار را به گونه ای انجام می دهد که تقریباً برای سامانه های پدافندی، ساقط کردن آن غیرممکن باشد. از حدود 60 سال گذشته، موشک‌های […]

[ad_1]



عملکرد موشک های قاره پیما ایران چگونه است؟+فیلم

در دهه اخیر، سطح جدیدی از تسلیحات هایپرسونیک در حال توسعه بوده که نه تنها می تواند کلاهک جنگی را در مدت زمان بسیار کمی به هدف برساند، بلکه اینکار را به گونه ای انجام می دهد که تقریباً برای سامانه های پدافندی، ساقط کردن آن غیرممکن باشد.

از حدود 60 سال گذشته، موشک‌های بالستیک قاره‌پیما یا ICBM به مهمترین ابزار بازدارنده نهایی در  زرادخانه‌های دفاعی کشورهای ایالات متحده، بریتانیا، روسیه، چین، ایران و فرانسه تبدیل شده است. این مکانیزم تحت عنوان دکترین MAD یا نابودی تضمین شده متقابل شناخته می شود که در آن، در صورت وقوع یک نبرد هسته ای، هیچ کشوری از این رویارویی، به عنوان برنده خارج نخواهد شد.  

به گزارش Admiral، با این حال، در دهه اخیر، سطح جدیدی از تسلیحات هایپرسونیک در حال توسعه بوده که نه تنها می تواند کلاهک جنگی را در مدت زمان بسیار کمی به هدف برساند، بلکه اینکار را به گونه ای انجام می دهد که تقریباً برای سامانه های پدافندی، ساقط کردن آن غیرممکن باشد.  

اما واقعا موشک های هایپرسونیک چه هستند و چگونه کار می کنند؟ تفاوت موشک های هایپرسونیک با فناوری موشک هایICMB  که دهه هاست وجود دارد، چیست؟ چرا این فناوری تا این اندازه سبب نگرانی جهانی شده است. آیا واقعا موشک های هایپرسونیک، تسلیحاتی بهتر از موشک های قاره پیما هستند یا خیر و چگونه این موشک های می توانند موازنه قدرت در سطح جهانی را به نفع روسیه، چین و ایران تغییر دهند.

 


منبع:


فرادید

[ad_2]

Source link