پذیرایی از میهمانان دیگر وقت‌گیر نیست
  • کد خبر :13950929203216700
با ابتکار نخستین استارتاپ «پذیرایی از میهمان» رخ می‌دهد

پذیرایی از میهمانان دیگر وقت‌گیر نیست

13 دی 95 - 10:23،میوا،(اخبار رسمی):نخستین استارتاپ در زمینه فروش بسته‌های پذیرایی میهمانان با سنجش نیاز بازار به مراسم‌های بزرگ و مشتریانی خدمات می‌دهد که نیاز به بسته‌های پذیرایی با حجم‌های متنوع دارند اما به‌هردلیل امکان تهیه آن را ندارند.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از روابط عمومی«میوا»، پذیرایی شایسته از مهمانان در مراسم‌های مختلف، نیازمند تهیه میوه و تنقلات و صرف مدت زمانی برای خرید و آماده سازی است.برای شما هم پیش آمده که برای خرید  که فرآیندی زمان بر و سخت است فرصت نکرده باشید.

چرا که میهمانی های بزرگ نیازمند رفتن به میادین میوه و تره بار اصلی است و باید قبل از طلوع آفتاب برای خرید کردن اقدام کنید و به میان ازدحام جمعیتی بازار بروید؛ همان کاری که شاید برای یک شهروند عادی خوشایند و ساده نباشد.

از سوی دیگر ، شما نمی‌دانید که آیا میوه مورد نظرتان موجود است یا خیر؟ آیا قیمت و کیفیتش با هم همخوانی دارند؟ هزینه حمل و نقل و مشکلات دیگر  هم برخی از دشواری‌های شماست  که با اتمامش، تازه  خود شروع کاری است دیگر؛ زیرا پس از خرید، نوبت به شست‌وشوی میوه ها می‌رسد و آب مصرفی و افرادی که باید میوه‌ها را با استاندارد و پاکیزگی شخصی خود بشورند مسائل بعدی شما خواهند بود.

خریدن مجزای بسته‌ بندی خاص و مراحل بسته بندی کردن اقلام پذیرایی ،کارهای زمان گیر بعدی شما در این پروسه است که باید برای میهمانی های بزرگ و کوچکتان پیگیری کنید.

این دشواری‌ها که صاحبان مجالس تا کنون برای میهمانی های بزرگ متحمل می‌شدند، تا کنون ابزاری نداشت که ساده سازی شود،اما به عنوان یک نیاز در بازار مطرح بود.

حالا در تازه ترین اقدام، «میوا» به عنوان نخستین استارتاپ در زمینه فروش بسته‌های پذیرایی میهمانان ابتکار عمل داشته و با سنجش نیاز بازار توانسته به متولیان برگزاری مراسم‌های بزرگ به عنوان مشتریان بالقوه خود نگاه کند و  نیاز به بسته‌های پذیرایی با حجم‌های متنوع  را رفع کند.

در واقع این مجموعه، با خرید، شستشو و بسته بندی میوه و تنقلات تدارکات امور مهمانی ها را بسیار راحت کرده تا متقاضیان این حوزه،بتواند با مراجعه به یک سایت آنلاین  از بین پکیج‌های پیشنهادی بسته مورد نظر خود را انتخاب کندو حتی گاهی تخفیف هم بگیرند.

بر اساس این گزارش، اگر بسته پیشنهادی مطابق میل صاحب میهمانی هم نباشد،  می تواند با مراجعه به بخش سفارشی سازی نوع میوه، نوشیدنی، کیک و تنقلات، بسته بندی، تزئینات و ... را با سلیقه خود انتخاب  و به هر تعداد که خواست سفارش دهد.

پکیج‌ها عموما در 4بخش دسته بندی شده وقیمت پایه آن از حدود 3 تا 7 هزار تومان دسته بندی شده و پس از ثبت آنلاین سفارش، بسته های پذیرایی در تاریخ و زمان  مورد نظر در محل میهمانی(همایش ها و سمینارها، تولد، ترحیم و عروسی) تحویل می‌شود.

گفتنی است این فروشگاه اینترنتی به شما این امکان را می‌دهد که قبل از روز مراسم از خرید و آمادگی بسته های پذیرایی اطمینان داشته و  وظیفه میزبانی را برای شما تسهیل کند.

انتشار محتوا: اخبار رسمی
    فیلم «ترامپ» و «ترزا می» جنجال آفرید وظایف و اختیارات ریاست جمهوری در قانون مناظره‌ها مسابقه‌ای است که شرکت‌کنندگان در آن حق «جر‌زنی» ندارند/ پوششی‌ها نباید در مناظرات شرکت کنند ادعای رسانه مصری: درخواست ایران از میلیاردر اماراتی برای میانجی‌گری با ترامپ اعضای دولت آمریکا از کارآمدبودن برجام احساس شرم می‌کنند/اظهارات ضدبرجامی مقامات آمریکا جنون‌آمیز است واکنش ترامپ به طرح نابودی اسرائیل ترامپ: اهمیت ۱۰۰ روز ابتدایی دولت بی معنی است ترامپ خلاف شعارهای انتخاباتی عمل می‌کند همه روش‌های خانه‌دار شدن/کی و چگونه خانه بخریم؟ اختصاص ۱۶/۲ میلیارد ریال برای بازسازی اماکن خسارت دیده شادگان «شی جین پینگ» شبه جزیره کره را به خویشتن داری دعوت کرد با ۵۰ شخصیت شاهنامه بازی موبایلی ساختیم ترامپ: جلوی اظهارات ضد یهود را می گیریم تصادف در جاده چالوس/مصدومان با بالگرد منتقل شدند واکنش کدخدایی به موضوع ابلاغیه آیت‌الله جنتی درباره عدم ورود اقلیت های مذهبی به شورا ترامپ طی ماه‌های آتی به فلسطین اشغالی سفر می‌کند