استقبال 10 هزار نفری از یک نرم افزار حسابداری شخصی
  • کد خبر :13951011211196261

استقبال 10 هزار نفری از یک نرم افزار حسابداری شخصی

14 دی 95 - 10:22،نرم افزار حسابداری محک،(اخبار رسمی):یک شرکتی نرم افزاری، براساس اصل مسئولیت اجتماعی و به پاس یک دهه همراهی مشتریان خود به عموم مردم ،«نرم افزار حسابداری شخصی» را هدیه داد.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از شرکت نرم‌افزار حسابداری محک، این رویداد به مناسبت سیزدهم دی‌ماه و همزمان با سالروز تأسیس این شرکت آغاز شد تا جشن ۱۰سالگی با شعار «یک دهه افتخار و نوآوری» برای مشتریان، کارکنان و نمایندگان این شرکت شیرین‌تر شود.

فرهاد فرهوش مدیرعامل شرکت محک با بیان این خبر گفت: هدف از برگزاری این رویداد، قدردانی از همراهی مشتریانی بود که به تولید محصولات و خدمات باکیفیت احترام گذاشتند و در این یک دهه با ما همراه بودند.

او ادامه داد: علاوه بر مشتریان این شرکت، عموم مردم هم می‌توانستند در این مدت محدود، با مراجعه به سایت محک و ثبت اطلاعات، نام و شماره موبایل را اعلام و اپلیکیشن رایگان نرم‌افزار حسابداری شخصی را دریافت کنند.

او با اشاره به فعالیت‌های این موسسه گفت: این شرکت با شعار «خلق طعم جدیدی از نرم‌افزارهای مالی و مدیریتی» با همراهی خانواده‌ای ۵۰ هزارنفری در تمام نقاط کشور فعالیت دارد و تولید نرم‌افزارهای مالی و مدیریتی را انجام می‌دهد.

وی در خصوص تنوع محصولات هم توضیح داد: تولید و پشتیبانی انواع نرم‌افزارهای حسابداری و مدیریتی با تکنولوژی‌های روز دنیا در قالب محصولات ساده و نوآورانه‌ هدفی بوده است که در حوزه‌های حسابداری فروشگاهی، حسابداری شرکتی، حسابداری تولیدی و حسابداری شخصی به محصول منجر شده است.

وی تاکید کرد: ساده‌تر، دقیق‌تر و سریع‌تر شدن امور مالی و مدیریتی کسب‌وکار‌ها و اشخاص سرتاسر کره زمین هدفی است که با ارائه این نرم افزار‌ها دنبال می‌کنیم.

این مطلب، توسط سامانه خودکار انتشار محتوای اخبار رسمی منتشر می شود و مسئولیت آن به عهده اخبار رسمی و قوانین و مقررات استفاده از آن است.

قانون درباره «اخطار به پلاسکو» چه می‌گوید؟ ۴ روز بی‌خبری از قهرمانان پلاسکو/ “مردان آتش” همچنان زیر آوار ۳ دلیل الجزیره برای اینکه ترامپ می تواند برجام را لغو کند/ برهم زدن برجام هدفِ عربستان سعودی است تصاویر فرو ریختن پلاسکو واکنش هیوندای به تهدیدهای ترامپ تصاویر آتش سوزی گسترده در ساختمان پلاسکوی تهران از فورد پلیموت، تا خرید آنلاین پراید! آشنایی بیشتر با کابینه ترامپ ظریف: درصورت بازنگری برجام، ترامپ شگفت‌زده خواهد شد سایه سنگین آیت الله بر انتخابات آخرین جشن تولد آیت الله هاشمی در کنار همسرش/عکس بهترین سن ازدواج برای خانم ها و آقایان معجزه سرکه سیب برای موی سر پیکان جدید ایران خودرو را ببینید/تصاویر+قیمت ماه عسل مرحوم هاشمی رفسنجانی با همسرش در مشهد مقدس/ عکس ظریف: مخالف حضور آمریکا در نشست آستانه هستیم