استقبال 10 هزار نفری از یک نرم افزار حسابداری شخصی
  • کد خبر :13951011211196261
ثبت لبخند رضایت مشتریان شرکت نرم افزاری محک 10 ساله شد

استقبال 10 هزار نفری از یک نرم افزار حسابداری شخصی

14 دی 95 - 10:22،نرم افزار حسابداری محک،(اخبار رسمی):یک شرکتی نرم افزاری، براساس اصل مسئولیت اجتماعی و به پاس یک دهه همراهی مشتریان خود به عموم مردم ،«نرم افزار حسابداری شخصی» را هدیه داد.

به گزارش اخبار رسمی به نقل از شرکت نرم‌افزار حسابداری محک، این رویداد به مناسبت سیزدهم دی‌ماه و همزمان با سالروز تأسیس این شرکت آغاز شد تا جشن ۱۰سالگی با شعار «یک دهه افتخار و نوآوری» برای مشتریان، کارکنان و نمایندگان این شرکت شیرین‌تر شود.

فرهاد فرهوش مدیرعامل شرکت محک با بیان این خبر گفت: هدف از برگزاری این رویداد، قدردانی از همراهی مشتریانی بود که به تولید محصولات و خدمات باکیفیت احترام گذاشتند و در این یک دهه با ما همراه بودند.

او ادامه داد: علاوه بر مشتریان این شرکت، عموم مردم هم می‌توانستند در این مدت محدود، با مراجعه به سایت محک و ثبت اطلاعات، نام و شماره موبایل را اعلام و اپلیکیشن رایگان نرم‌افزار حسابداری شخصی را دریافت کنند.

او با اشاره به فعالیت‌های این موسسه گفت: این شرکت با شعار «خلق طعم جدیدی از نرم‌افزارهای مالی و مدیریتی» با همراهی خانواده‌ای ۵۰ هزارنفری در تمام نقاط کشور فعالیت دارد و تولید نرم‌افزارهای مالی و مدیریتی را انجام می‌دهد.

وی در خصوص تنوع محصولات هم توضیح داد: تولید و پشتیبانی انواع نرم‌افزارهای حسابداری و مدیریتی با تکنولوژی‌های روز دنیا در قالب محصولات ساده و نوآورانه‌ هدفی بوده است که در حوزه‌های حسابداری فروشگاهی، حسابداری شرکتی، حسابداری تولیدی و حسابداری شخصی به محصول منجر شده است.

وی تاکید کرد: ساده‌تر، دقیق‌تر و سریع‌تر شدن امور مالی و مدیریتی کسب‌وکار‌ها و اشخاص سرتاسر کره زمین هدفی است که با ارائه این نرم افزار‌ها دنبال می‌کنیم.

انتشار محتوا: اخبار رسمی
    فیلم «ترامپ» و «ترزا می» جنجال آفرید وظایف و اختیارات ریاست جمهوری در قانون مناظره‌ها مسابقه‌ای است که شرکت‌کنندگان در آن حق «جر‌زنی» ندارند/ پوششی‌ها نباید در مناظرات شرکت کنند ادعای رسانه مصری: درخواست ایران از میلیاردر اماراتی برای میانجی‌گری با ترامپ اعضای دولت آمریکا از کارآمدبودن برجام احساس شرم می‌کنند/اظهارات ضدبرجامی مقامات آمریکا جنون‌آمیز است واکنش ترامپ به طرح نابودی اسرائیل ترامپ: اهمیت ۱۰۰ روز ابتدایی دولت بی معنی است ترامپ خلاف شعارهای انتخاباتی عمل می‌کند همه روش‌های خانه‌دار شدن/کی و چگونه خانه بخریم؟ اختصاص ۱۶/۲ میلیارد ریال برای بازسازی اماکن خسارت دیده شادگان «شی جین پینگ» شبه جزیره کره را به خویشتن داری دعوت کرد با ۵۰ شخصیت شاهنامه بازی موبایلی ساختیم ترامپ: جلوی اظهارات ضد یهود را می گیریم تصادف در جاده چالوس/مصدومان با بالگرد منتقل شدند واکنش کدخدایی به موضوع ابلاغیه آیت‌الله جنتی درباره عدم ورود اقلیت های مذهبی به شورا ترامپ طی ماه‌های آتی به فلسطین اشغالی سفر می‌کند