برگزاری کنفرانس بازاریابی نوین در 30 دی ماه
  • کد خبر :13951019217296584
به منظور ارایه جدیدترین متدها با دید جهانی صورت می گیرد

برگزاری کنفرانس بازاریابی نوین در 30 دی ماه

22 دی 95 - 9:54،باشگاه موفقان،(اخبار رسمی):کنفرانس بازاریابی نوین با هدف ارایه جدیدترین روش های بازاریابی 30 دی ماه در سالن دهخدا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی باشگاه موفقان، این کنفرانس ساعت چهارده و نیم روز س ام دی ماه برپا می شود. امروزه شیوه های بازاریابی نوین در جوامع مختلف از شیوه های سابق  فاصله چندانی گرفته است. مدیران شرکت های کوچک، متوسط و بزرگ می توانند با بهره گیری از روش های مدرن بازاریابی در جذب مشتریان جدید موفقیت های چشم گیری داشته باشند.
تقریباً در این دوران استفاده از شیوه های سنتی دیگر به شکل سابق اثر بخش نیستند و به مراتب کاربرد کمتری نسبت به شیوه های سنتی در جوامع بین الملل پیدا کرده اند. با پیشرفت سریع تکنولوژی و تولید محصولات جدید و یا ارائه خدمات جدید به بازارهای مختلف به منظور ثبات در نزد رقبا شیوه های نوین بازاریابی نقش جدیدی در این حوزه ایفا می  کند.
از این رو برآنیم تا در کنفرانس پیش رو با بهره گیری از تجارب فردی و آکادمیک اساتید برجسته از معتبرترین آکادمی ها بتوانیم با جدیدترین متد های بازاریابی به شکل صحیح و با نگاه جهانی بصورت کاملاً‌ کاربردی در فضایی لوکس و صمیمی آشنا شویم.

با سخنرانی:

حمید رضا طهماسبی پور( سردبیر اخبار رسمی)کارشناس ارشد رشته ارتباطات,کارشناس و مجری اقتصادیدبیر اقتصادی,دبیر تحریریه و کارشناس تحلیلگر-
احسان خواجوی(کارشناس دیجیتال مارکتینگ)تحلیلگر کسب و کارهای اینترنتی,بنیانگذار رسانه تحلیلگر آراتیس,بنیانگذار آکادمی دیجیتال مارکتینگ گرشا-
مجید حقیقی (بنیان گذار باشگاه موفقان)مدیر عامل شرکت M.E.E.C,نماینده جامعه مدیران و  کارآفرینان حرفه ای اروپا و آسیا,کارشناس بازاریابی

علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت باشگاه موفقان  برای حضور در این کنفرانس ثبت نام کنند.

انتشار محتوا: اخبار رسمی
    فیلم «ترامپ» و «ترزا می» جنجال آفرید وظایف و اختیارات ریاست جمهوری در قانون مناظره‌ها مسابقه‌ای است که شرکت‌کنندگان در آن حق «جر‌زنی» ندارند/ پوششی‌ها نباید در مناظرات شرکت کنند ادعای رسانه مصری: درخواست ایران از میلیاردر اماراتی برای میانجی‌گری با ترامپ اعضای دولت آمریکا از کارآمدبودن برجام احساس شرم می‌کنند/اظهارات ضدبرجامی مقامات آمریکا جنون‌آمیز است واکنش ترامپ به طرح نابودی اسرائیل ترامپ: اهمیت ۱۰۰ روز ابتدایی دولت بی معنی است ترامپ خلاف شعارهای انتخاباتی عمل می‌کند همه روش‌های خانه‌دار شدن/کی و چگونه خانه بخریم؟ اختصاص ۱۶/۲ میلیارد ریال برای بازسازی اماکن خسارت دیده شادگان «شی جین پینگ» شبه جزیره کره را به خویشتن داری دعوت کرد با ۵۰ شخصیت شاهنامه بازی موبایلی ساختیم ترامپ: جلوی اظهارات ضد یهود را می گیریم تصادف در جاده چالوس/مصدومان با بالگرد منتقل شدند واکنش کدخدایی به موضوع ابلاغیه آیت‌الله جنتی درباره عدم ورود اقلیت های مذهبی به شورا ترامپ طی ماه‌های آتی به فلسطین اشغالی سفر می‌کند