[ad_1] تئوری های توطئه آمیز مربوط به بیت کوین و دنیای کریپتو نظریهپردازان توطئه جهانی به سرعت بیت کوین را با طیف وسیعی از ایدهها و تئوریها در مورد اینکه چه کسی پشت بیتکوین قرار دارد. واقعاً هدف از ایجاد چنین فناوری چیست، هدف قراردادهاند. با دیجیکالا مگ همراه شوید تا با هم نگاهی به ۶ […]
[ad_1]
تئوری های توطئه آمیز مربوط به بیت کوین و دنیای کریپتو
نظریهپردازان توطئه جهانی به سرعت بیت کوین را با طیف وسیعی از ایدهها و تئوریها در مورد اینکه چه کسی پشت بیتکوین قرار دارد.
واقعاً هدف از ایجاد چنین فناوری چیست، هدف قراردادهاند. با دیجیکالا مگ همراه شوید تا با هم نگاهی به ۶ تئوری توطئه مطرح درباره بیتکوین بیندازیم.
بیتکوین توسط آژانس امنیت ملی آمریکا ساخته و اداره میشود
این تئوری توطئه بیتکوین یکی از تئوریهای اصلی است که اعتقاد دارد ساتوشی ناکاموتو یک اسم مستعار است که توسط آژانس امنیت ملی آمریکا ایجاد شده است.
معتقدان به این تئوری همچنین باور دارند که آژانس امنیت ملی در همان ابتدای معرفی بیتکوین یک در پشتی یا همان “backdoor” (Backdoorها نرم افزارهایی هستند که به مهاجمان امکان میدهند با زیر پا گذاشتن و دور زدن امنیت سیستم به منابع و اطلاعات مورد نظر که خواهان آن هستند دست یافته و برای اهداف خود به کار ببرند.)
در الگوریتم SHA-256 ایجاد کرده که به اطلاعات کاربران دسترسی کامل دارد که آشکارا با ایمن بودن و ناشناس بودن تراکنشهای بیتکوین در تناقص است.
بیتکوین توسط دولت چین ساخته شده است
ادعای دیگری که توسط نظریه پردازان توطئه مطرح میشود این است دولت چین در واقع پشت ارزهای دیجیتال است. در ظاهر شاید این مسئله زیاد مهم به نظر نرسد اما برخی معتقدند که بیتکوین تلاش دیگری برای بیثبات کردن دلار آمریکا است.
تمایل چین برای جایگزینی دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره جهانی کاملاً شناخته شده است و طبق گزارشها، این کشور به همراه روسیه و سایرین در حال کار بر روی یک سیستم پرداخت
برای جایگزین کردن سوئیفت و همچنین آماده سازی برای راهاندازی قراردادهای آتی نفت خام است. بنابراین شاید این هم یکی از روشهای چین برای دستیابی به برتری استراژیکی است که همیشه به دنبال آن بوده است.
ساتوشی ناکاموتو یک هوش مصنوعی است
یکی از تئوریهای بزرگ و البته دور از ذهن این است که ساتوشی ناکاموتو یک هوش مصنوعی است که توسط یک آژانس امنیتی دولتی ایجاد شده است.
این نظریه عنوان نمیکند که کدام دولت در پشت پرده قرار دارد و یا چرا باید یک هوش مصنوعی بیتکوین را ساخته و اداره کند. با این حال گاهی اوقات این تئوریهای دور از ذهن هستند که تبدیل به واقعیت میشوند.
دولتها در یک مسابقه تسلیحاتی برای به دست آوردن بیتکوین هستند.
در سال ۲۰۱۳ یک تئوری توطئه عنوان شد که ادعا میکرد دولتهای بزرگی مانند ایالات متحده و چین در یک “مسابقه تسلیحاتی” برای مسلط شدن بر بیتکوین هستند.
اساس این نظریه چنین بود که نظریه پردازان بر این باور بودند که بسیاری از سازمانهای تروریستی و خلافکار برای مباحث پولشویی از بیتکوین استفاده میکنند
دولتی که بتواند زودتر از بقیه بر بیتکوین مسلط شود به اطلاعات گرانبهایی دست پیدا خواهد کرد. البته اساس این تئوری با ماهیت ناشناس بودن در تراکنشهای بیتکوین در تضاد است.
نیک سابو همان ساتوشی ناکاموتو است
یکی از تئوریهای توطئه جالب که برای مخاطبان همیشه جذاب بوده، این است که هویت واقعی پشت ایجاد بیتکوین در واقع یک آمریکایی گوشهنشین به نام نیک سابو است.
نیک قبل از انتشار بیتکوین یک پست وبلاگی منتشر کرد که در آن علاقه پرشور خود را به فناوری بلاکچین ابراز کرد، اما این پست بعداً با تاریخ انتشار ویرایش شده مجدداً منتشر شد.
به گزارش نیویورک تایمز، محققان دانشگاه آستون این پست وبلاگ را تجزیه و تحلیل کردند و آن را با سبک نوشتاری ناکاموتو مقایسه کردند و ادعا کردند که شباهتهای بین این دو «غیرطبیعی» است.
سابو قبل از اینکه بیتکوین منتشر شود، بر روی پروژه ارز دیجیتالی با نام بیت گلد (bit gold) کار میکرد. این محقق و دانشمند کامپیوتر ارتباطات زیادی با پیشگامان فضای ارزهای دیجیتال مانند هال فینی (Hal Finney) و وی دای (Wei Dai) داشته است.
وی دای نیز که تقریباً همزمان با سابو از رشته علوم کامپیوتر دانشگاه واشنگتن فارغ التحصیل شده است، و به خاطر تلاشهایش در جهت ساخت یک ارز دیجیتال قبل از بیت کوین که “b-money” نام داشت، شناخته شده است.
داستان نیک سابو در مقایسه با دیگر افراد برجسته در فضای بیتکوین، به خوبی پوشش داده نشده است و در این میان خلاءهای تاریخی و اطلاعاتی به همراه بسیاری واقعیتهای دیگر وجود دارند که بسیاری را متقاعد میسازد که سابو در واقع همان ساتوشی ناکاموتو است.
شرکتهای بزرگ آسیایی پشت بیتکوین هستند
یکی دیگر از تئوریهای توطئه دور از ذهن این است که گروهی متشکل از چهار شرکت بزرگ آسیایی پشت این ارز دیجیتال هستند
به ویژه سامسونگ، توشیبا، ناکامیچی و موتورولا. نام خالق بیتکوین ساتوشی ناکاموتو را میتوان با استفاده از چند حرف اول هر یک از نامهای این شرکتها ایجاد کرد: «sa» از سامسونگ، «توشی» از توشیبا، «ناکا» از ناکامیچی و «موتو» از موتورولا.
مواردی که در بالا گردآوری شده است فقط قسمتی از شایعات و تئوریهای پیرامون این ارز دیجیتال ( بیت کوین ) است.
نوشته تئوری های توطئه آمیز مربوط به بیت کوین و دنیای کریپتو اولین بار در ایران ناز. پدیدار شد.
[ad_2]